Nos, itt lenne az előző ->
LINKAmi változott, hogy közben 20 éves lettem.
A magasságom még változik egyelőre 187 centiméter magas vagyok, de még mindig növök.
Véget ért a kapcsolatom ami kisebb nagyobb megszakításokkal 6 évig tartott, a távolság nem tesz jót, főleg nem egy Athén Miskolc távolság.
A második otthonom immáron a Dudujka-völgy ahol a híres ME található, itt tanulok gépészmérnöknek.
Egoistaságban talán csak Hiei tud felülmúlni, de ennek ellenére bírják a cinikus pofámat, mert tudják, hogy, ha bajuk van, akkor tőlem úgy is csak a tényeket hallják vissza.
Van akinek elsőre nem tetszik mikor érzelemmentesen csak a szimpla, száraz tényekkel letöröm a szarvait, de egy idő után mindig visszajönnek, hogy mégsem vagyok olyan gonosz, rossz ember.
Vonzó tulajdonságom, hogy nem szoktam hazudni, ha mégis, akkor úgyis kimagyarázom.
Emiatt néha ellentmondásba keverem magam, főleg mikor egyszerre több dolgot ígérek meg, de valamelyiket elfelejtem.
A kézilabdázást abbahagytam időhiány miatt, helyette rászoktam a futásra, főleg mivel egyre jobban kezdett meglátszani, hogy nem mozgok eleget.
Elkezdtem még íjászkodni, újra, de sajnos nincs rá annyi időm amennyit szeretnék.
A személyiségem elég ellentmondásos, legalábbis azt mondják, ez a nick nevemből is kitűnik.
Egyetlen hobbim amit valóban gyakorlok az a gyűjtés, még mindig energiaitalokat gyűjtök, talán már vagy 7 éve.
Emellett rengeteg más dologgal is foglalkozom, de egyikkel sem túl komolyan, így csak az időmet rabolják, de én szeretem őket csinálni.
Igazából tartom az előző bemutatkozásban tett kijelentésemet, ha van valami kérdezzetek.
A-chan és Aemy, szépek a szemeitek.