Dancsa
|
|
« Válasz #5460 Dátum: 10 júl 13, 22:48:05 » |
|
Üdv a fórumon, szebb vagy a bátyádnálXD Érezd jól itt magad!
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5461 Dátum: 10 júl 13, 23:59:17 » |
|
Ugyan, nálunk mindenki jó géneket örököl. Ööö....de nem emiatt írtam igazán....mit is akartam....jaaaah megvan, Niki idézete. "A nők szeretik az élet egyszerű dolgait. Például a férfiakat." xP
Már msn-en is megtetszett, van benne igazság, szerintem is egyszerűek vagyunk.xD Habár az én kedvenc idézetem jobb. "Karom erős, hajam dús, én vagyok a rántott hús. "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5462 Dátum: 10 júl 14, 07:41:37 » |
|
"Karom erős, hajam dús, én vagyok a rántott hús." << ez mekkora először azt hittem valami locsolóvers lesz Van egy oszt. társam, hát olyan 165 cm magassarkúban De senki meg sem említi mert nagyon jó fej
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5463 Dátum: 10 júl 14, 09:31:16 » |
|
Aesir üdv a fórumon. Szép lány vagy tényleg úgyhogy valóban igaz, amit Den mond, hogy a ti családotoknak jó a génkészlete. A neved is nagyon tetszik. *.* Mindig imádtam az Angelika nevet (így neveztem el az egyik Barbie-mat kiskoromban ) és így, hogy Szatmári Angelika nagyon regényesen hangzik. *.* Jókai hősnő is lehetnél ezzel a szép névvel. A többikeről is nagyon jók lettek a képek. ^^ Aysee-chan nem is gondoltam, hogy ilyen magas vagy. Azt hittem te is 165 körül vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5464 Dátum: 10 júl 14, 10:16:59 » |
|
Hö, most mrá én is írhatnék ide valamit... nem, inkább nem. Talán délután összedobok egy hsz-t. A rajongóim addigis várjanak türelemmel és reménnyel telve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5465 Dátum: 10 júl 14, 13:19:12 » |
|
STM Sensei csak nem? O_o ÓÓÓÓ pedig eddig olyan egyedinek éreztem magam xD Hisz eddig csak én tudtam h nő vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #5466 Dátum: 10 júl 14, 13:26:18 » |
|
Talán így már páraknak leesett hogy van közöm Denhez, a huga vagyok . Szia! A neveden átfutottam, de amikor olvastam, hogy Békés, meg hogy 16, akkor visszaolvastam -> Angelika -> Den húga. Üdv a körünkben! Meg kell, hogy mondjam, az állatok meg talán az orrotok egyforma Dennel. Legalábbis én így látom. Dancsa, Te meg bunkó vagy, de legalább nem meleg, és még ráadásul jól is főzöl. köszi Nikkie ^^ amúgy meg akartam nézni a képeidet, de látom az imagerz-nek annyi Igazán nincs mit. ^¸^ Imagerz helyreállt, és megmaradtak a képeim is, ami meglepett, szóval ha nagyon fűt a vágy, most már meg tudod nézni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5467 Dátum: 10 júl 14, 13:36:17 » |
|
Nincs itt senki egri? :S Na mind1 úgylátszik mi egriek nem igazán ismerjük a Narutot. Mondjuk vannak páran akikkel lehet néha kicsit dumálni az animékről de elenyésző. És ahogy itt olvasom azért más környékeken megyékben más a helyzet? Csak Egerben van ilyen elenyésző manga / anime kúltura vagy máshol is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5468 Dátum: 10 júl 14, 13:45:59 » |
|
Én Bp -n lakom, és szinte mindenki nézi a bleachet vagy a narutot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shoken
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5469 Dátum: 10 júl 14, 14:02:16 » |
|
Én is Bp-n lakom, mégis össz-vissz egy olyan ismerősöm van aki oda van az anime/manga világáért. :\
|
|
|
Naplózva
|
,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5470 Dátum: 10 júl 14, 15:36:50 » |
|
Egri vagyok. (Mondjuk) Legalábbis odajárok suliba (és nyár kivételével ott töltöm mindennapjaimat -.- ) Nagyon sok Narutos emberkét ismerek Egerben... Lew, nem lehet, hogy rossz helyen keresed őket?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 14, 19:53:26 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5471 Dátum: 10 júl 14, 22:13:58 » |
|
Hát elképzelhető , itt a Wignerben nem nagyon akadt. Mondjuk tekintve hogy kan suliba járok és az anime inkább a lányok körében elterjedt így érthető. Ahol meg találkozom lányokkal ( Egál ) nemtudom mennyire vágod mi hol van Egerben ott meg másrról beszélgetek nem az animékről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5472 Dátum: 10 júl 14, 22:21:57 » |
|
Aes, ugye milyen pro vagyok? Simán megjósoltam, hogy Wiegneres vagy. Hát igen, nálunk meg mondjuk a lányok vannak többségben. (Nem, nem sancta) De azért ismerek egy-két fiút is, aki animés. Hát persze, az Egálban soha nem bukkanunk animésre. Mondtam én, hogy rossz helyen keresgélsz. (Bár igazából én sem tudom hol kéne keresgélni őket... én is csak azért ismerek sokat, mert az osztályomban alapból van vagy 9. Ezen kívül még a suliban is egy-pár. ) Azért érdekes lenne olyanokat hallani az Egálban, hogy Tsundere, alkimista, chakra, chibi és ne soroljam tovább. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5473 Dátum: 10 júl 14, 22:23:05 » |
|
Stance milyen régóta tolod a parkourt? Énis szívesen kiprobálnám csak nemsokat tudok róla. De tök jó hobbinak tünik és nagyon élvezetes lehet. Bár szerintem nem lennék olyan merész mint egy-két ember de szívesen elsajátitanám legalább az alapjait. Hát én mindent meghalgatok. Disco rock rap mindegy csak jó legyen. Bár 75 % inkább rockos müfaj. Szeretek színesen öltözködni de szeretem a feketét is Rajtam nem könnyü kiigazodni mert éppúgy meghallgatom pl David Guetta-t mint az Iron Maident
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5474 Dátum: 10 júl 14, 22:28:38 » |
|
Na sikerült még így este megmosolyogtatnod Mondjuk van nekem is egy anime fan oszttársam ő elég hardcore fan de ez csak egy Amúgy az elmondottak alapján vagy Közgés vagy Kossuth Zsuzsás vagy Ha nem akkor passz Bár írigyellek hogy nem a wigner padjait koptatod Nehéz is , mindenfele kanok , + emelt orászámú matek + Fizika :S Az egyetlen jó dolog az osztály. Most elképzeltem hogy haveri körrel beülünk X-be pipázni és közben kitárgyaljuk hogy Naruto Vs Sasuke xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|