Syzygy
|
|
« Válasz #5445 Dátum: 10 júl 13, 00:47:59 » |
|
én big beates electropunk rave new wave gót k*rva vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5446 Dátum: 10 júl 13, 01:52:52 » |
|
Én inkább az underground hip-hop irányába vonzódok. Szal rappernek mondanám magam, de nem csak azt hallgatok. Az öltözködésem, szlengem és maga a viselkedési stílusom is e irányba vonzódik. Emellett parkourozom (is), ami szerintem simán illeszkedik az underground hip-hophoz. Meg kell jegyezni, hogy jobban szeretem a mélyebb hangvételű muzsikákat, amit más depressziósnak hív, mert csak azt látja benne (sajnálatos). Persze egy ütős dalszöveg ütős alappal fel tud dobni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 01:53:36 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #5447 Dátum: 10 júl 13, 06:59:52 » |
|
Úristen... ez ijesztő... O.o DE NAGYON!!!
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #5448 Dátum: 10 júl 13, 08:24:04 » |
|
cafe08, tök szép vagy szerintem ^¸^
Meg te is aranyos gyerek voltál. ^¸^
Írj gyakran dumába, és akkor majd lesznek ismerőseid. :3
Én 164-165 cm magas vagyok, és szeretek ekkora lenni. :3
Megosztom veletek jelenlegi kedvenc idézetemet:
"A nők szeretik az élet egyszerű dolgait. Például a férfiakat." xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5449 Dátum: 10 júl 13, 08:28:11 » |
|
Szerintem ez akár mehetne az Én topicba is, de egyenlőre hagyom, meglátjuk mi lesz belőle. Ha inaktívvá válik, vagy durva veszekedés tör ki a különféle stílusú emberek között, akkor törlésre kerül. És lehetőleg kerüljük egymás anyázását a stílusok alapján!
Moderátor
Gabesz: ha nem értesz egyet, töröld nyugodtan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cafe08
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
NaruxHina & LuffyxHancock fangirl ^^
|
|
« Válasz #5450 Dátum: 10 júl 13, 08:58:28 » |
|
köszi Nikkie ^^ megfogadom a tanácsodat:D amúgy meg akartam nézni a képeidet, de látom az imagerz-nek annyi balon, te még nőni akarsz?o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5451 Dátum: 10 júl 13, 10:24:45 » |
|
Zenei stílust nézve minden jöhet Szoktam sokszor menni Rocktogonba, Lyukba , Gyárba, Dieselbe . Ahogy lejött a helyekből kedvelem a Rock zenét , Hardcore , Hardstyle és a durvább elektronikai zenéket is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5452 Dátum: 10 júl 13, 10:32:44 » |
|
armunid: örülök hogy hasonló szemléletűek vagyunk Stance:a pk-zás állati jó nagyon szeretem én is csak kevés leghetőség van nálunk ilyen téren meg hogy én kb 4 éve vagyok rapper és igazán megmondva az életemet csak kicsit befolyásolja de azt is jó irányba
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5453 Dátum: 10 júl 13, 10:49:36 » |
|
Nikkie ez nem volt szép tőled xD Na még annyit magamról hogy jelenleg mosonmagyaróváron a kossuth lajos gimibe járok amit a gimiben legjobban szeretek az az osztályom 27-es osztlétszámból 21 lány van
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5456 Dátum: 10 júl 13, 19:24:55 » |
|
ááá stílus .... én ilyen hörgős röfögős ordibálós zenéket szoktam halgatni , de ez nemnagyon láccik rajtam Mondjuk egy kicsit hosszabb a hajam a szokásosnál (nem a hátamat veregetős falytábol ) , meg a cuccaim nagyrésze fekete . ésam genesis linkelnél nekem ilyen "repp" ( ) számot , csakhogy nemnagyon tudom mit értesz ezalatt (ilyen 50centes vagy kicsit ilyen hollywood undead , márha ez repp )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 19:26:06 írta Yo-Yo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5457 Dátum: 10 júl 13, 19:47:45 » |
|
én általában magyar rapereket hallgatok a külföldivel az a baj hogy alig értek belőlük valamit itt az egyik kedvencem http://www.youtube.com/watch?v=Ra3tp8OVgnk ez inkáb underground rap (földalatti rap) mivel nincs klippje és ezért a neten terjed ,de anonim mc az egyik legjobb szerintem mert a rímei ütösek és hát nem káromkodik mint a legtöbb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 19:48:23 írta Genesis_16 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aesir
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5458 Dátum: 10 júl 13, 22:43:04 » |
|
Szííjasztok! Szatmári Angelika és Békésen lakok. 16 éves vagyok még gimnáziumba járok. Talán így már páraknak leesett hogy van közöm Denhez, a huga vagyok . Ezt a felhasználónevet is ő találta ki, én nem tudtam semmi különösez kitalálni így ő mondta hogy legyen ez,még régebben rajzolgatott egy FSN fanmangát és ott hívták volna így az egyik szereplőt, de mostanában úgyis azt mondja ,hogy nem csinálja meg . Hobbim kosáralabda már 6 éve űzöm és szeretem csinálni. Meg én is szeretek mangákat és animáket nézegetni. Itt van egy kép rólam: http://imagerz.com/QEJGUUtvAwJRB1JIEwVR
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shoken
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5459 Dátum: 10 júl 13, 22:44:00 » |
|
Hát... Én igazából semminek se vallom magam, bár főként rockot, punkot, metált és ilyen zúzósabb zenéket hallgatok, de ennek ellenére SZINTE bármi mást is meghallgatok Sokszor "emosnak" néznek, annak ellenére, hogy semmilyen "emos" szokásom, illetve egyéb dolgom sincs, de hát ezek az emberek mindig "fikázzák" azt, amit nem ismernek :\
|
|
|
Naplózva
|
,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
|
|
|
|