24 nov 24, 14:53:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: D.Gray-man  (Megtekintve 81013 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #150 Dátum: 10 jan 08, 10:09:11 »

Köszi a maygarázatot, ez most nagyon sok mindent a helyére tett a fejemben. Viszont ezzel egyértelmű h. meghalt... S az eredeti Innocence nélkül már úgy sem tudna harcolni, szóval valószínüleg nem is látjuk többé, pedig az kilométerekről látszik h. nagyon sok mindent tud...Mondjuka a mágus tudós múlt is megmutatkozik amikor seggbe rúgja az egyik koponyát h. ne tanítgassa őt mágiára. Hm...Egyébként nekem az jutott eszembe h. ügye Cross rajta volt a agyik kártyán amin összesen három ember szerepelt, Allen, Cross és Tiedol sztem Crosst egy noé gyilkolhatta meg, és talán a gyilkolója volt az aki képes volt az innocencét vhogy szétválasztani tőle(magától tuti nem lett volna hűtlen) s mondjuk a Maria porrá zúzodásában is van vmi ha véget ért mágia márpedig véget ért. Egyébként aza  afura h. Crossnak esze ágában sem volt meghalni aznap de mégis vhol sejtette mert Timet és az infókat átadta Allennek...Hm...ebben az egész ördögűző gyártásban az bánt h. Bak is benne van  de mondjuk jobban beléegondolva elsőgenerációs csapattal nem sokra mennének hiszen hányan vannak? alig páran... Jah meg mostmár tábornokok is fogytán vannak, 3man maradtak az 5ből...Mindenestre erre az Almás dologra én is kiváncsi avgyok de azt hiszem ez még egy darabig húzodni fog...
Az  fanbook honnan olvasható? Mert én is utána néznék a adolgoknak....
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 08, 10:10:23 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #151 Dátum: 10 jan 08, 11:15:19 »

Én nekem ha felirat gondom volt azt a arészt megnéztem angolul...De nekem egyik rész sem halt be vagy fagyott le...

Nekem a lejátszókkal volt gond... 46os rész után minden lejátszó befagyott, Leszedtem a KM playert és mostmár megy...

Am 60 as résznél járok és az utolsó 10 rész eddig... öööö nem mondom h kenterbe veri a bleachet... de nálam a narutónál már jobb, és 1szinten lehet a bleachel - na jó, lehet h 1 kicsit jobb is ikszdé de ezt annak mondom be h már csak heti1 rész van és igy már kevésbé élvezhetőbb.
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #152 Dátum: 10 jan 08, 12:32:16 »

Renningan valószínüleg igazad van nekem is azért tetszett jobban mert végre 50 rész izgalom egybenXDXDXDXD Meg Kubo mostanában mindent elront a jó harc helyzeteket kihagyja szerény véleményem szerint míg itt csak ott vannak az összecsapások a afőgonosszal a noékkal szóval nincs olyan sok halogatás...
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 08, 12:32:50 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #153 Dátum: 10 jan 08, 14:17:53 »

A fanbook még szerintem nem olvasható teljesen. Egyszer találtam egy oldalt(valami eldugott fórum volt), ahol egy nagy adag ömlesztett információ volt leírva a karakterekről, de nem találom azóta sem. A mangafoxon viszont úgy tűnik eléggé sokan olvasták, onnan tudok néhány dolgot, mnt pl. a Cross-Maria.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #154 Dátum: 10 jan 08, 16:48:30 »

Nekem sikerült megtalálnom az egész fanbookot full japánul >.<# na de azért nem adjuk fel hátha megtalálom úgy h. nem kell közben több száz angol fórum hszt elolvasnom...ikszdé Timcampy ténylega a 14.ké volt? Ezt olvastam egy spoileres lapon...de én nem emlékszem h. ez benne lett volna a 189. részben
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 08, 17:41:22 írta asthi » Naplózva

Kazama
Chuunin
*

« Válasz #155 Dátum: 10 jan 09, 23:15:56 »

Ez egy interjúból derült ki amit a mangaka adott és az egyik DGm összeállításban is benne volt. A mangában még nem szerepelt ez az infó. De megnyugodhatsz hivatalos infóról van szó ^^
Naplózva

Yondaime fanklub tag kacsint

Yondi 4ever Mosolyog

D.Gray Man fan és manga fordító
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #156 Dátum: 10 jan 10, 12:46:49 »

Nah mosd dilemmában vagyok  smirksweat Most néztem meg a 75 ik részt, és nem tom h ez a heti 1 bleach miatt van e vagy sem, de ez a rész(főleg a gróf és a Noék Nevet, nem tom miért, de sose a főhősök az érdekesek Nevet a bleachben a taichok, a narutóban az Akatsuki, itt ezek Nevet marha jó, a viszonyuk, a hülyeségük xD) na meg az egész történet már beelőzte a bleach-et Nevet

Lehet más lenne a helyzet, ha mondjuk most éppen, vagy legalábbis a közeljövőben elkezdenék nyomatni az Ichi ulqui harcot, de mind1.
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #157 Dátum: 10 jan 10, 13:39:49 »

Nevet Nevet Nevet Én mondtamXD És méga a 75 után még jobb részek jönnekXD Csak is felfelé ível innen a színvonalXD

Jah egyébént megnéztem újra a 92 részt és ott maga a 14. mondja h. Tim az övé...Elsőre efelett átsiklottam...Na meg az is leesett h. eléggé benen van a  storyban h. Cross mágus és bizonyosan ismerte  a14.et....

Off:Kazama te a kedvenc DGM weboldalamról vagyXDXDXD Grat hozzá jó sok király dolog van ottan....És  mangafordítás is jóikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 10, 13:42:21 írta asthi » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #158 Dátum: 10 jan 10, 18:40:06 »

yuurisan subs -os részekhez valaki tud feliratot? már 1 csomó feliratot megnéztem, US ről, AnimeAddic, egyéb, amit leltem, de egyik se jó, 2-3 részt megnéztem igy, de marha xar, tök élvezhetetlen.

Aki látta már és a részek a Bleach exiléről vannak, az honnan talát hozzá passzoló felirat? 83-103 as részig kéne.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 10, 18:46:23 írta Renningan » Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #159 Dátum: 10 jan 10, 19:13:42 »

Az animeaddictson van külön felirat a 90 es részekhez utána meg vissza az USra és így csak 1-2 rész marad felirat nélkül.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #160 Dátum: 10 jan 10, 19:52:44 »

Amik az AAn vannak, a 88-97 ig, azok jók a bleach exiles verzióhoz?
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #161 Dátum: 10 jan 10, 20:16:06 »

Igen azokkal néztem én is...S utána amikor visszatérsz az Uraharás feliratra akkor lesz pár rész ahol megint nem passzol... Szomorú Ott kaptam idegrohamot.... smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 10, 20:17:57 írta asthi » Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #162 Dátum: 10 jan 11, 06:43:15 »

Vagy ha KMPlayered van,akkor újra lehet időzíteni,beállítod a feliratot ahogy kell és lehet nézni Kúl
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #163 Dátum: 10 jan 11, 14:38:33 »

Marci majd küldj nekem  PÜt és magyarázd el ugy, h én is felfogjam xD
Naplózva

Kazama
Chuunin
*

« Válasz #164 Dátum: 10 jan 11, 15:47:37 »

De édes vagy asthi, köszönjük  Pirul bow Lefüleltél ikszdé kacsint Manga fordítással meg igyekszünk nagyon Nevet hamarosan lesz 190es magyar feji is Nevet

Tim:
Húú tényleg, maga a 14dik mondja Oo Ez fölött anno el is siklottam. Cross bácsi meg tud dolgokat rendesen Nevet De egyszer meg is oszthatná bővebben a nézőivel.

Ésssss tegnapi magyar szinkronban volt Lavi is... ki mit szól a "Faaantasztikus" hangjához? ikszdé
Naplózva

Yondaime fanklub tag kacsint

Yondi 4ever Mosolyog

D.Gray Man fan és manga fordító
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins