Az ilyesmivel nem kéne átmenni a ,,Ki nyerne..." témába?
Kage-k:Hmm...
Hokage:Tsunade-t mint szereplőt bírom,temperamentumos,iszákos,de egyenes és bár elég mogorva tud lenni nagyon figyelmes és kedves igazából.Harcban pedig ki tudja jelenleg mennyit ér.Hiszen hiába láttuk már harcolni,elég sok embert láttunk még anno sokkal alacsonyabb szinten küzdeni.Példaként ott van Zabuza:A köd hét kardforgatója közé tartozott,nem volt szerintem olyan húúú de nagy szám harcuk régen Kakashiékkal.Valszeg abból adódik az egész,hogy akkor még nem volt ennyi erős szereplő,így nem tudhatta a mester,milyenek lesznek az erőviszonyok.
Raikage:Nem rossz arc,igazából amiatt kedveltem meg mert Sasuke seggére vert 1 kicsit ami már ráfért
Tsuchikage:Az öreg elképesztően ellenszenves volt a Kage-gyűlésen,de már megszoktam,hogy ebben a mangában mindenki aki nem igazi gonosz karakter,legalább kis mértékben rokonszenvessé próbál válni
Nem semmi egy öregember,megnéztem volna fiatalabb korában 1 harcot közte és ...valaki között.
Mizukage:Nem is tudom...Valahogy olyan...
Olyan semmilyen.Kicsit eröltetett poénok voltak vele és a kísérőivel kapcsolatban,harcban is érdekes technikája van de igazán csak köpködni tudott eddig,ami nekem egy nőtől nem éppen elfogadható.
Kazekage:Gaara:Szerintem a legtöbb ember bírja őt és a képességeit is,én is így vagyok vele.Már mikor kis elmebeteg gyilkológép volt akkor is érdekes szereplőnek találtam.Komoly,megfontolt és elég intelligens,legalábis nekem úgy tűnt.Igazából csak a tiszta szél alapú technikákat hiányolom tőle.Legalábbis úgy tudtam eddig,hogy szél és föld elemet használ egyszerre. (ha tévednék szóljatok és elnézést
)