Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14640 Dátum: 13 feb 05, 20:43:58 » |
|
Hát valszeg elfogyott az ihlete és így akar időt nyerni a szentem... Remélem jól átgondolja a dolgokat és nem öleti meg Unohanát Kenpachival hanem kijönnek mindketten és még Ichigo visszajötte előtt kinyírnak minden Quincyt, Shinigamit, Embert, Állatot... Ja hopsz elkalandoztam Azért én reménykedem hogy a héten benyom vagy 5 liter neocitránt és hétfőre kidob egy fejezetet (amíg van foga...) :DDD Nem biztos, nem ő az első, aki váratlanul kért szünetet betegség és egyéb ok miatt. De szerintem mindegy, max várunk még egy hetet, na püff, ha a "új évi 2-3 hetes szünetet" kibírják az olvasók, ezt is kibírják. Amúgy nem tudja valaki, pontosan hány asszisztense van, ha egyáltalán van neki? Úgy tudom, hogy max 2 van neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gino
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14641 Dátum: 13 feb 05, 21:38:52 » |
|
" Amúgy nem tudja valaki, pontosan hány asszisztense van, ha egyáltalán van neki? Úgy tudom, hogy max 2 van neki." A hátterekből vagyis annak hiányából ítélve egy se... De azért én is kíváncsi lennék rá hogy mennyivel dolgozik, mert azért ha van akkor nincs nagy munkájuk az asszisztenseknek, mert ugye ők általában a háttereket csinálják, meg ilyesmiket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 05, 21:41:23 írta Gino »
|
Naplózva
|
|
|
|
Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14642 Dátum: 13 feb 05, 22:19:33 » |
|
" Amúgy nem tudja valaki, pontosan hány asszisztense van, ha egyáltalán van neki? Úgy tudom, hogy max 2 van neki." A hátterekből vagyis annak hiányából ítélve egy se... De azért én is kíváncsi lennék rá hogy mennyivel dolgozik, mert azért ha van akkor nincs nagy munkájuk az asszisztenseknek, mert ugye ők általában a háttereket csinálják, meg ilyesmiket. Mondjuk háttereket tud rajzolni, méghozzá bitang jókat - lásd a 494-es fejezetet, amikor a fény oszlopok megjelennek SS-ben vagy a Renji Vs As Nodt harcot -, csak egy baj van: Kubo k*rva lusta rajzolni háttereket. Tud ő, csak lusta dög. Mondjuk a kérdés még azért lenne fontos, mert ha én tévednék és egy sincs neki, akkor még a mostani fejezet hiányát is magyarázná.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14643 Dátum: 13 feb 06, 00:22:23 » |
|
Amugy nem tudom miről beszéltek xD A kővetkező fejezet már kész van tehát hülyeség,hogy biztos azon gondolkodik a kiadónak legalább tuti 4-5 fejezetet elküld tehát annyival előrébb jár. Csak évente kivehet 8 hét szünetet asszem? Amikor nincs manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14644 Dátum: 13 feb 06, 01:42:39 » |
|
Én sem értem honnét jön az ilyen kitaláció, hogy ihletre és egyéb dolgokra lenne most szüksége és ezért nincs manga. valaki kitalál egy hülyeséget és akkor azt egyből szajkózni kell? Amúgy a legutolsó beszélgetésnél elmondta, hogy négy tanítványa illetve segédje van/volt. Tehát nem egyedül dolgozik, mellesleg egyik nagy manga rajzolója sem tudná ezt tenni. A háttér nem túlzott megrajzolására pedig azt válaszolta, hogy fontosabbnak tartja a karakterek és a cselekmények ábrázolását. Ezért is lehet legtöbbször dicsérni magát a karakterek kidolgozását amely meglehetősen szép is néhány kivételtől eltekintve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14645 Dátum: 13 feb 06, 09:31:38 » |
|
Ja, és a csodásan kidolgozott karakterek a levegőben lebegve harcolnak. Mikor is tanultak meg repülni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14646 Dátum: 13 feb 06, 15:54:41 » |
|
Ja, és a csodásan kidolgozott karakterek a levegőben lebegve harcolnak. Mikor is tanultak meg repülni?
Már az eleje óta tudnak. Tudod... Shunpo (Shinigami), Sonido (Arrancar/Hollow), Hirenkyaku (Quincy), Fullbring (Fullbringer).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destiny
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Colonel
|
|
« Válasz #14647 Dátum: 13 feb 06, 16:08:33 » |
|
Ukitake-ről tud valaki valamit nem dereng ,hogy kinyírták volna. Vagy éppen megfázott és átaludta az egészet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14648 Dátum: 13 feb 06, 17:02:24 » |
|
Szerintem rini a karakterek kidolgozása alatt magát a rajzot értette
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14649 Dátum: 13 feb 06, 17:20:06 » |
|
Már az eleje óta tudnak. Tudod... Shunpo (Shinigami), Sonido (Arrancar/Hollow), Hirenkyaku (Quincy), Fullbring (Fullbringer).
Már megbocsáss, de ezek a lebegéssel és a repüléssel függnek össze? Ha igen, Ichigo mi a francért szokott még egyáltalán futni? Miért nem repdes folyton az égben, mint a Dragon Ball szereplői? Ez a lebegés csak akkor jelent meg, amikor Kubo megunta a háttérrajzolást. Elvégre egyszerűbb a semmiben csapdosni egymást, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #14650 Dátum: 13 feb 06, 17:42:44 » |
|
Egyszerűen a lélekenerigájukkal tartják fenn magukat,hasonlítható ahhoz is mint amikor Narutoban a ninják a chakrájukat használják hogy pl fenn maradjanak a vízen. Több harcnál is látni hogy kézzel is meg tudnak benne kapaszkodni(levegőben) ha zuhannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14651 Dátum: 13 feb 06, 17:51:33 » |
|
Már megbocsáss, de ezek a lebegéssel és a repüléssel függnek össze? Ha igen, Ichigo mi a francért szokott még egyáltalán futni? Miért nem repdes folyton az égben, mint a Dragon Ball szereplői? Ez a lebegés csak akkor jelent meg, amikor Kubo megunta a háttérrajzolást. Elvégre egyszerűbb a semmiben csapdosni egymást, nem? Olvasd el a wikia-t, s megtudod. Ichigo meg azért futkos, mert emberi alakban nem lehetséges használnia a Shunpo-t (emberként csak a Quincy-k meg Fullbringer-ek tudnak). Plusz nem mindenki képes jól kezelni eme technikákat, akik meg tudják azok közt is meg van határozva, ki meddig képes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #14652 Dátum: 13 feb 06, 18:10:47 » |
|
Wikipédia nem hivatalos forrás. A mangából vagy az adat könyvből linkelj ilyet. Shunpo és a Sonido sem a repülést teszi lehetővé. Amúgy ez itt már off. Ha jól rémlik van témája mennyetek át oda.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
kenobi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14653 Dátum: 13 feb 11, 18:33:07 » |
|
Ichigóék nem képesek lebegni se repülni (kivéve a szárnyal rendelkező személyek) mint ahogy már elötem is írták, ők csak a "állnak" a levegőben. Ez a képesség már a manga legeslegelején is észlelhető volt, valamelyik legelső mangában is lehet látni ahogy Ichgo a levegőn ugrálva halad előre, ugyan ez vonatkozik az animére ott is lehetett ere utalásokat átni már a legelején is csak Kubó ezt a valamiért soha sem magyarázta meg. Egyébként a repülésnek ez egy tökéletes alternatívája lett hisz néhol kifejezetten jól mutat amikor a semmiben csúsznak vagy kapaszkodnak meg vagy épp rugaszkodnak el.
De régen írtam már ide
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14654 Dátum: 13 feb 11, 22:06:07 » |
|
Meg volt magyarázva ez a dolog Ishida Hirenkyakuya által amikor mentek Hueco Mundoba. Összetömörítik a lélekenergiát és azokon ugrálnak, futnak, stb. Hogy más a neve mindhárom típusnál az csak egy dolog, alapvetően ugyan azok esetleg a létrehozásuknak módja kicsit eltér, de a végeredmény ugyan az. Másrészt mi nem látjuk, hogy állnak valamin, az csak egy dolog. Ez körülbelül olyan mint az One Pieceben a haki használata. Eddig nem mutatták de most egy feketedéssel kiemelik azt a jelenséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|