24 nov 04, 22:55:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 974 975 [976] 977 978 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740752 alkalommal)
0 Felhasználó és 190 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14625 Dátum: 13 jan 31, 23:57:46 »

Nem kell annyira öregnek lennie pandemonium-os(visszaemlékezős 100 évvel ezelőtti) részekben is Kyoraku és Ukitake számba veszik hogy rajtuk kívül csak Yama bá és Unohana voltak már több mint 100éve kapitányok a jelenlévők közül.
200Éve meg kb olyan kölykök voltak mint a mostani emlékekben Kenpachi.Főleg látva hogy a halálistenek fiatal korukban elég gyorsan fejlődnek,felnőnek legalábbis életkorukhoz képest.Tehát körülbelül 1korú is lehet Kyorakuval.
Yama bá a "tűzdémon" utolsó felbukkanásával "társíthatta" Unohanát,aki egészen Kenpachival való harcáig(találkozásáig)
Agresszívabb harc kedvelőbb maradt,és utána változhatott meg amiben fontosabb szerepe is lehetett(volt) Tenjiro-nak.
És most fedte fel nagyrészt a régebbi énjét Yama halála után.(Igaz inkább most edző Ken-re való tekintettel bár a módszere eléggé megvan kacsint

Kenpachitól meg azért kinézem hogy ereje meglesz és képzettségben is bővelkedni fog,akkor rendesen használhatja a shikai-t,és mivel eléggé szereti a hosszú és élvezets harcokat ahol nincs nagy erőkülönbség.Így a shikia-ának a képessége simán lehetne egy erőszabályzó és mindig annyit használna amennyit kell,és csak végső esetben váltana egy La Muerte Hatású,kinézete alakba(koponyásan) csak sokkal erősebben kiengedve minden erejét. Gondolkozik
Még fontos lenne az is hogy mindkét kezére kiegyensúlyozott legyen Unohana fel is hívta rá a figyelmét hogy így az ereje fele kárba vész.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 23:58:57 írta K ichigo » Naplózva

Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #14626 Dátum: 13 feb 01, 12:42:02 »

pár észrevétel
 szerintem Unohana nem a kardjával hanem kidou-val élesztette fel Zarakikt ,mert  ezen a képen http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/525/15  úgy néz ki mintha reiatsu lenne a ba keze körül

a másik pedig az hogy Bach valószínüleg ismerhette a kis Zarakit és tudta hogy mekkora az ereje és az alapján tette az öt személy közé mert itt http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/505/17 meg van említve hogy milyen gyenge és túlbecsülte az erejét   
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14627 Dátum: 13 feb 01, 13:55:54 »

Nem kellett feltétlenül Bachnak ismernie Zarakit gyermekkorából, sőt szerintem nem is ismerte. Bachék információkat gyűjtöttek a shinigamikról és azok bankaiáról. Zarakinál nem létezett olyan, hogy bankait használt volna viszont a jelentések bankai szinttel megegyező hatalmas szellemi erőről árulkodtak. Nem véletlenül próbálták megállítani a bankaik használatát mert azzal az erővel már a shinigamik valószínűleg erősebbek lennének mint a quincyk. És itt jön a képbe egy olyan személy akinek az ereje nem a bankaiától függ. Éppen ezt bizonyította Zaraki is a három kiterített quincyvel. Pont a bankai nélküli hatalmas erő miatt emelte a veszélyesek közé Kenpachit. Ha Bach tudta volna, hogy Kenpachi valójában kicsoda és milyen potenciállal bír akkor semmiképpen nem engedte volna túlélni.
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14628 Dátum: 13 feb 01, 15:58:35 »

Csak nekem jött le Kubo mondani valója azzal, hogy Zaraki kölyök erősebb volt mint a mostani? Nevet

nekem ez jött le: Gyerekként az ember erősebb, jóval elhatározottabb, céltudatosabb, erősebb akaratú, és ez felnőtt korára szép lassan lecsökken.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14629 Dátum: 13 feb 01, 16:05:34 »

Szerintem inkább az volt a lényeg, hogy Kenpachi a kiélezett harcokat élvezi, mikor mind a két félnek ugyan akkora esélye van a győzelemre, de mivel ő túl erős volt a többiekhez képest, ezért tudat alatt elfojtotta az erejét, hogy gyengébb szinten legyen és így élvezni tudja a harcokat.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #14630 Dátum: 13 feb 01, 16:15:29 »

Na meg ott szemfedő hogy gyengébb legyen:) Szerintem most már nem fogja használni:)

Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #14631 Dátum: 13 feb 01, 16:42:06 »

Ahate Naraku olvass vissza egy kicsit jó pár embernek lejött, hogy kid Zaraki erősebb volt mint a jelenlegi Kenpachi Véleményem szerint azért mert ösztönből és élvezetből harcolt nem úgy mint most, hogy tudja vissza kell fognia magát. Én már az 524 fejezet után megemlítettem ezt a tényt, de akkor nem kaptátok fel ennyire, mondjuk akkor még nem tudtuk hogy gyerekként küzdött Unohanával, de ez így volt jó, legalább nagyobb volt a katarzis mikor Unohana kijelentette, hogy " Hozzád képest, még én túl is gyenge voltam ".

Tilon-nak pedig abszolút igaza van pont ezért  és így tette Zaraki.

ULTRA remélem használni fogja még.
Pl: nagyban harcol a Quincy-kel és azt mondják: Csak ennyit tudsz?
Ezután leveszi darálja őket majd aztán újra eléri a határait, ekkor Haschwald ( csak ő maradna + pár erőssebb Stern ritter) megszólalna: Ennyi lenne? Majd Zaraki feloldaná a tartalékait amire az edzés alatt tett szert és rommá verné Babszemet és a többieket Nevet
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14632 Dátum: 13 feb 01, 20:16:28 »

Zaraki Kenpachi
Én ezt nem a mangára értve írtam le Nevet Hanem azt, hogy Kubo mester lehet egy kicsit ösztönözni akarja az olvasókat(idősebbeket), hogy mi a legfontosabb nekik. (legalábbis nekem ez így szűrődött le)
Naplózva
sacsu
Újonc
*

« Válasz #14633 Dátum: 13 feb 03, 15:51:01 »

Akkor mostmár érthető hogy Bach miért mondta hogy a régi Gotei 13 volt az igazi ami esztelen gyilkosokbol állt.Akkor abba  a Goteiba olyan harcosok voltak mint pl a régi Unohana vagy ugyyebár az akkoriban tüzdémonnak nevezett Yama aki az idő során meggyengült nem fizikailag hanem mentálisan.Mert már nem a gyyolkolás vezette őt sem meg Unohanát sem.Hasonlo a helyzet akkor most Zarakival is csak ő az erejét más okbol nem ugy értékesiti  mint régebben.És Bachnak valoban igaza volt abba hogy a mostani Gotei 13 árnyéka önmagának nézzük csak meg pl Komamurát akit Tousen elleni harcában csak az érzelmei vezéreltek és igy nem is ugy harcolt ellene mint egy ellenségel gondolom egy 1000 évvel korábban ált kapitány habozás nélkül kinyirta volna.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14634 Dátum: 13 feb 05, 17:56:17 »

Na mivan, csak Bleach nem lesz ma? Már az összes többi kijött.
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #14635 Dátum: 13 feb 05, 18:40:01 »

Kubo azt írta Twitteren hogy megfázott ezért jövőhéten lesz új fejezet...
Vagyis a héten nem lesz Bleach!

https://twitter.com/tite_kubo
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14636 Dátum: 13 feb 05, 18:47:29 »

Egyem a pici szívét...
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #14637 Dátum: 13 feb 05, 18:55:58 »

A fórumszabályzatot viszont nem enni kellett volna, hanem olvasni...
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
alig33
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14638 Dátum: 13 feb 05, 19:00:21 »

Hát valszeg elfogyott az ihlete és így akar időt nyerni a szentem... Remélem jól átgondolja a dolgokat és nem öleti meg Unohanát Kenpachival hanem kijönnek mindketten és még Ichigo visszajötte előtt kinyírnak minden Quincyt, Shinigamit, Embert, Állatot... Ja hopsz elkalandoztam Nevet

Azért én reménykedem hogy a héten benyom vagy 5 liter neocitránt és hétfőre kidob egy fejezetet (amíg van foga...) :DDD
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 05, 19:03:38 írta alig33 » Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #14639 Dátum: 13 feb 05, 20:23:43 »

Nagy kár hogy nem lesz ehéten manga, bár egyetértek alig333-al miszerint jót fog tenni Kubonak hogy nem kapkodja el a következő fejezetet, eddigse volt nagyon panasz rájuk főleg az előzőekre, azok nagyon ott voltak bow
Off: Remélem is hogy  Zaraki levág majd minden Quincy-t .
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Oldalak: 1 ... 974 975 [976] 977 978 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins