Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14610 Dátum: 13 jan 31, 13:23:08 » |
|
Nem tudom mennyire játszhat közre abban, hogy Byakuya szinte minden erejét felhasználta a harcban, míg Kenpachi meg nyakon lett csapva és ennyi volt, vagyis energiavesztesége minimális. Illetve Unohana tudja-e használni a Zp-jét mint bikakábel, mert ha igen, akkor ahogy "megöli" zarakit, azzal a mozdulattal még indítja is újra. Így ténylegesen csak másodpercek esnek ki a harcból. Tudni kéne milyen gyógyítási technikát használ Yachiru, de én ilyenre tippelek!
Rini: Valamit nagyon félreértesz, Zaraki sosem volt berserker, és nem is lesz. Mivel Unohana után nem volt kivel kiélje a harci vágyait, ezért betonpult, és korlátozni kezdte saját magát tudat alatt szerintem, hogy majd megint tudja élvezni a harcokat. Ilyen volt a szemkötő is, korlátozta saját magát. ha véget érnek a harcok, meg minden, akkor 2 lehetőség van, vagy Zaraki már halott lesz, vagy mivel megint békeidő van, és nincs kivel harcolnia normálisan, megint ráépülnek a korlátok mint első alkalommal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14611 Dátum: 13 jan 31, 14:30:53 » |
|
Nem értek félre semmit. A harc imádó emberek, főleg akik keresik a harcot illetve soha egy lehetőséget sem hagynak kihasználatlanul mind a berzerker kategóriát gazdagítják. Ilyenkor alapvetően elveszítik minden más érdeklődésüket és csak annak élnek. Mellesleg nem azt írtam, hogy berzerker lenne hanem úgy viselkedik a történet eleje óta mintha az lenne. Ebben a mangában nincs ilyen fogalom és ezért írják azt, hogy "harc imádó". Viszont ez alapvetően egy és ugyan azt jelenti.
Tudom, hogy Zaraki saját magát korlátozta be mentálisan de ez is azért van mert nem talált magának másik olyat akivel harcolhatna. Ha viszont most felszabadítják ezt a korlátot akkor megint nem lesz aki visszaállítsa, hiszen Unohana de Yama sem lesz már. Szerintem ebből következik, hogy Zarakinak vesznie kell a történet végére valamilyen módon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14612 Dátum: 13 jan 31, 14:34:25 » |
|
Az időt nem tudjuk meghatározni egy ilyen kép alapján, hiszen a gyógyításból nem mutatnak semmit csak azt, hogy leszúrja majd újra fojtatják a harcot. Röviden, nem tudjuk, hogy mennyi ideig volt a Halál Kapujában Zaraki. Csak néhány emlék foszlány amit láttunk tőle. Másrészt utálja, hogy állandóan leverik, így valóban előbb-utóbb teljesen felébreszti önmagát. Az viszont azért luxusnak tartom, hogy ezért feláldozzák Unohanát, hogy kapjanak egy brutálisan erős shinigamit akiről nem lehet tudni hogyan fog viselkedni később. Ha már egy bizonyos erőnövekedést elérnék nála akkor befejezném ezt a fajta edzést. Azért szerintem mégis jobb két nagyon erős shinigami mint egy überbrutál akiről kitudja mi lesz a végén. Az még rendben is van, hogy mondjuk az ellenfelek között kiéli magát, de mi van ha ezt teszi a társai között is. Pont azokat a jegyeket mutatja amit egy berzerker jellegzetességei. Márpedig egy berzerkernek harc közben nincsenek ismerősei, barátai.
Logikusan hangzik, csak egy a bökkenő: Yamamoto-n meg Zaraki-n kívül SENKI sem tudott mit kezdeni a Stern Ritter-ek ellen, Byakuya-t földbe (pontosabban "falra") alázták, 4-en meg el is vesztették a Bankai-jukat. S mint mondta Unohana, ugyan erős, de közel sem annyira, mint Zaraki volt hajdanán, mielőtt elnyomta erejét. S ha már Kenpachi leveréséhez is elég volt egy Stern Ritter (még ha előtte 3-at le is alázott), nem biztos, hogy Unohana is többet letudott volna verni. Szóval én sem preferálom eme stratégiát, de jelenleg nincs más módszer, hogy a legesélyesebbet erősítsék bármi áron.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #14613 Dátum: 13 jan 31, 15:07:05 » |
|
Ne feledd hogy Kenpachit-t akkor még a lekorlátozott erejével verték el,plusz kiütése előtt legyőzte saját maga hasonmását is. Unohana az Kenpachinak quincy támadáskori erejénél jóval erősebb,tehát többre lett volna képes de mindenképp szükség volt egy erős Gyógyítóra.Plusz egy későbbi ütőkártyára Yama elvesztésének esetére és persze amit most látunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14614 Dátum: 13 jan 31, 15:39:56 » |
|
Unohana visszaemlékezéséből lehet arra következtetni most már egyértelműen, hogy Yama után Unohana volt a legerősebb kapitány SS-ben. Természetesen a lekorlátozódott Zarakit veszem itt figyelembe. Ha Zaraki visszakapja a lekorlátozott erejét akkor ő lesz a legerősebb úgy, hogy még bankaia sincs. Mellesleg nem ismerjük Unohana bankaiát sem, ami az ismereteink szerint 5-10 szeres erőnövekedést okozhat. Viszont az is lehet, hogy már használja Unohana a bankaiát és éppen ezért tud Kenpachi állandóan visszagyógyulni mert ezt a képességet aktiválta Unohana. Az viszont biztos, hogy Unohana még jelenleg is erősebb Kenpachinál hiszen többször is legyőzte most. Akkor egyértelmű, hogy ő is rendet vághatott volna a betűvel ellátott quincyk között. Az más kérdés, hogy ez az erő mire lett volna képes Bach ellen ha ő legyőzte Yamát. Szerintem azért valószínű, hogy Yamát még egyikük sem érné el, de talán a felszabadult Kenpachi ott lehet, akár meg is előzheti, hiszen volt róla szó, hogy még maga Yama is visszarettent amikor edzette Kenpachit. Egy dolog azért még mindig a hátránya marad, ez pedig a technikai tudása.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 15:51:35 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #14615 Dátum: 13 jan 31, 18:29:25 » |
|
Megfigyeltétek hogy unohana kardja a vissza emlékezésben sokkal hosszabb, vékonyabb és nem olyan ívelt? Szvsz annyi lesz itt az edzés hogy a "régi " kempachi vissza tér és pont. nem lesz itt shikai meg bankai -sem szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #14616 Dátum: 13 jan 31, 19:02:35 » |
|
A technika az nagyúr, de az erő is. Igazad lehet batai15 hogy nem lesz itt semmi féle Shikai és Bankai, de ha jobban belegondolsz Zarakinak az az énje/személyiésge /karaktere tűnne el amit oly sokat szeretünk.A véleményem szerint már nem lenne az aki, ha elsajátítana egy shikai-t bármennyire is szertnénk.
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #14617 Dátum: 13 jan 31, 19:39:55 » |
|
Szerintem pedig pont ezáltal, hogy ledönti a magában lévő "falakat", képes is lehet hamarosan egy erősebb kapcsolatot kiépítenie a kardjával. Legalábbis a szándék már meglesz Zaraki felől. Talán ezidáig is pont ezért tagadta meg a zp használatot saját magától, mert nem akart annyival erősebb lenni, mint lehetett volna. Szóval egy shikai-t én nem zárnék ki a tréning végére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mardhug
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14618 Dátum: 13 jan 31, 19:48:48 » |
|
Bleach kapcsán általában helyesek a megérzéseim... Most ismét elfogott egy. Ha drága mangakánk helyében lennék, én úgy csavarnám a történetet a végső harcban Bach ellen, hogy mindenki a földön van már, kivéve Zaraki. Ekkor Bach : - Egyedül maradtál, több százunk ellen. Add fel. Zaraki: Nem vagyok egyedül itt a társam a kezemben. BANKAI! Hogy őszinte legyel nem is bánnám ha ezután a harcot nem is láthatnánk csak az ijászok hulláit. Meg persze a bankait
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14619 Dátum: 13 jan 31, 20:20:50 » |
|
Last man standing feeling ez tetszik. Off: Kicsit olyan Leonidas (300) beütése lenne aki iszonyatos túlerőnél sem adta meg magát. Az utolsó oldalon: hogy csillog Unohana szeme mint aki tudná hogy itt a vég bár ezt kétlem, de jó kép itt van színesben: http://th00.deviantart.net/fs71/200H/f/2013/030/a/8/yachiru_unohana___color_525_by_erian_7-d5tbrga.jpgÉn már azzal megelégednék ha látnék egy nagy epic harcot haschwald és Zaraki között aminek a végén babszem félbevágva hullna a Vandenreich fagyos talajába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #14620 Dátum: 13 jan 31, 20:40:20 » |
|
Zaraki edzésének még koránsincs vége. Még egyáltalán nincs a régi szintjén és Unohana sem mutatott még szinte semmit a harci képességeiből. Szerintem a következő fejezetben aktiválja a Shikaiját, mert anélkül, már nem tudja tovább fejleszteni Kenpachit. És miután már azt a szintjét is utolérte, akkor aktiválja majd Unohana a Bankaiját. Azért az engem zavar, hogy Kyouraku azt mondta a Tanácsnak, hogy a Gyilkolás Művészetét akarja megtanítani Kenpachinak, a Tanács meg ki is akadt, hogy erre készül, de ez nekem nem úgy tűnik, hogy a korábbi szintjére akarta felhúzni. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/525/11 Ha a jobb alsó sarkot nézzük, akkor a Tanács biztosan nem tudhatott Kenpachi korábbi erejéről, főleg, ha azt nézzük, hogy Aizen legyilkolta a korábbi Tanácsot, szóval tök új emberek kerültek a helyükre. Szerintem az eredeti szint visszaállítása csak a felkészülés a Gyilkolás Művészetére. ---- ez csak egy elmélet, nem készpénz.^^ A másik meg, hogy Zaraki múltjával kapcsolatban sokan azt hangoztatták, hogy "már felnőttként halt meg az emberek világában, és úgy került Rukongaiba". Ezt olvastam a legtöbbször. Itt ismét az én véleményem kapott igazat (meg aki még ezt állította), hogy Zaraki valójában már ott nőtt fel gyerekként.
Attól, hogy gyerekként már SS-ben élt, az nem zárja ki azt, hogy gyerekként meghalhatott a Földön és úgy került át SS-be. Ha Rukia kisbabaként került át, akkor Kenpachi is átkerülhetett korábban. Az még rendben is van, hogy mondjuk az ellenfelek között kiéli magát, de mi van ha ezt teszi a társai között is. Pont azokat a jegyeket mutatja amit egy berzerker jellegzetességei. Márpedig egy berzerkernek harc közben nincsenek ismerősei, barátai.
Szerintem ha el is gurulna Ken-chan gyógyszere és mindenkinek neki is akarna menni, Yachirut akkor se bántaná. Talán ő az egyetlen, aki képes lenne lenyugtatni. Pont egy ilyen aprítás után találkozott Yachiruval.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 20:45:52 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14621 Dátum: 13 jan 31, 20:52:02 » |
|
Csak az a Kenpachi aki Unohanával harcolt nem az a Kenpachi aki magához vette Yachirut. A kupac tetején az eszelős tekintetéből ez jól látszik, míg Yachirunál már egy összeszedett, valamennyire lehiggadt Zarakit láttunk. Ott már az ereje lezárása megtörtént, hiszen jóval korábban találkozott Unohanával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14622 Dátum: 13 jan 31, 21:50:22 » |
|
Egy kérdés szerintetek mindenképpen technika tanulást takar a gyilkolás művészete? Azt merült fel most bennem, hogy Unohana mikor először küzdött Zarakival már elsajátította az összes kardforgatási stílust mégsem tudott mit kezdeni az ösztönből harcoló kid Zarakival. Ha ugyanazt az erőt és ösztönt ki bírja hozni Kenpachiból akkor már az is nagy lépés lenne, de egyet kell értenem veletek ha emellé még technikát is tanítana neki megnézném, hogy ki lenne képes megállítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #14623 Dátum: 13 jan 31, 21:54:14 » |
|
azért szerintem a garagantás ichigo megtudná. Meg ugye még yamato tudta volna.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14624 Dátum: 13 jan 31, 23:04:28 » |
|
szerintem bármelyik 0. os is megtudná állítani Zarakit, biztos sok trükkös technikát ismernek, amikkel simán verhetik a csak erőre támaszkodó ellenfelet.
Akkor most Zaraki hány éves lehet? A visszaemlékezésben már kapitány volt Unohana, és még nem 4. osztagos az is szent, szóval max 800-900 éves lehet kb.
Jama minimum 2-3 ezer éves lehetett.
------
Bírom ahogy újra és újra jönnek elő a magyarázkodások Kubo-tól hogy miért győzedelmeskedhetett még az elején Ichigo a kapitányok ellen. A titkos talizmán az apjától, meg hogy Zaraki valójában teljesen elfolytotta az erejét és azért lett döntetlen, meg hogy a lidérc maszk is védte titokban, Ikkaku se használta minden erejét és a bankaiját se, meg valójában tisztavérü shinigami és már az apja is szuper erős volt stb stb. Visszagondolva tényleg kicsit túlzás hogy minden nagy kapitányt levert a zöldfülü Ichigo, aki párnapja még sima ember volt. De ezekkel az utólagos magyarázatokal szerintem teljesen elfogadható.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 23:38:26 írta Szofron »
|
Naplózva
|
|
|
|
|