szerintem ezzel az erővel ö is a legtöbb kapitányt lenyomta volna. Talán egyik legjobb harc ez volt.
Igen, teljesen igaz, főleg, hogy 1 lövést vitt be és nem, hogy egy komplett bankait robbantott szét még Mayurit is megölhette volna, persze, ha fejre lövi, ismétlem 1 lövés volt. És az a régi verzió, ha figyelitek Kirgének már megvoltak a szár
nyai, itt Uryuunak csak fél szárnya volt, sőt Kirgének már komplett ruhája is, szóval ez még egy erősített fajta is, nem csak a korlát erővesztés a más benne, szerintem. Mellesleg igen, ez volt az egyik legjobb Bleach harc,,,,legyen már egy kép arról, hogy Ishida odasétál Ryüken elé, és megkéri, hogy tanítsa. Valahogy nekem mindig az jött le, hogy Ryüken betegen erős, eddig konkrétan nem használta mind 2 kezét, a jobb keze mindig zsebre volt téve, úgy lőtte az eddigi nyilait. Én nagyon várom a flashbacket, ahol valahogy egy Uryuu-Ichigo veszekedéseket tolnának csakhát Ryüken-Isshin verzióban.
mi lenne ha végre Ichigot kinyírnák?
Remek ötlet !! Nekem nagyon tetszene, persze nem a legvégén véglegesen, hanem egy újraéledés SS-ben, adna még több potenciált a Bleachbe, esetleg, ha ott el tudnák kapni Bachék Ichigot, mint még céltalanul kóborló lelket, és el tudná neki mondani, amit akar, és bebizonyítaná neki, hogy Ichigo quincy (is), és hozzájuk tartozik, szerintem adná nagyon.
Unohana shikaija az a repülő gyógyítós bizbasz, az az elgondolásom van hogy mivan ha a bankaija meg ugyan ez a szörny, csak sokkal fenyegetőbb kivitelben, és az a képessége hogy elszívja az ellenség életerejét.
Újabb remek ötletem született...Mi van, ha Yama harcolt vele, hogy álljon az ő oldalára, és szentelje az életét a gyógyító erejének, ne a Kenpachis gyilkolásnak, és hát ismerjük Yama fiatalabb alakját, na abban mehetett Unohana ellen, és a harc közben a kislány pont addig tudta szívni, amíg ez a ráncos öreg lett belőle, mint amit már évszázadok óta látunk. Persze logikusan Yama győzött, és Unohanának át kellett állnia -vagy halál- amíg Yama él, vagy örökké, de előbbinél már sanszos, hogy most fel fognak törni benne a régi érzelmek.
Btw, meg tudnám szokni a mostani fórumhangulatot