25 feb 17, 15:09:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 927 928 [929] 930 931 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1858205 alkalommal)
0 Felhasználó és 88 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #13920 Dátum: 12 dec 12, 20:39:57 »

20 éve beírtam ebbe a topicba, hogy ne nézzék le Unohanát mert még Aizen se kezelte le egyetlen percig sem soha és szerintem über imba lesz. Mondjuk ez nem von le Kubo érdeméből, mert végre egy olyan dolog amit az elejétől tervezhetett. Végig úgy állította be, hogy erős lehet. Ezt Aizennel érzékeltette anno. Aki nem hiszi nézze vagy olvassa el újra.
Lusta vagyok kikeresni. Szal keresse ki midneki magánakxD Összeségeében sok idő után újra volt egy jó fejezet.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 12, 20:40:44 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13921 Dátum: 12 dec 12, 20:42:42 »

Soifon Shikaiját úgy jellemezték, hogy "Halál két lépésből", a Bankaija pedig "Halál egy lépésből". E téren van kapcsolat az ő esetében.

Mayuri Shikaija a képességétől eltekintve csak egy kard, míg a Bankaija egy élőlény. Ha így nézzük, akkor Unohana Shikaija egy élőlény, de a Bankaijának feltétlen kell annak lennie. Lehet, hogy hasonló, mint a 3.Hokage és Enma. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #13922 Dátum: 12 dec 12, 20:56:48 »

gyááá hieinek tetszik a fejezet >:)t
Eggyet értünk! valahogy kezdek meginn szimpatizálni a bleachel! Nevet
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13923 Dátum: 12 dec 12, 21:00:55 »

Kicsit filóztam, szerintetek lehetséges az, hogy Bach csak azért akarta Yamát megölni - és ellopni a bankaiát, hogy visszahozza a komplett quincy hadsereget a halálból ?? A brutális erő mellett el ne felejtsük ezt a képességét, bár elég nonsense, hogy tényleg visszahozza őket élőbe, mármint elég fura, ha bankai mód nélkül életben maradnának, bár egy -vagy több- harcig "bekapcsolva" hagyva simán vissza lehetne hozni őket, egy Zaraki vs Bercit megnéznék, bár nem tudom a power uppolt Zarakinak jelentene-e egyáltalán kihívást a quincy, mindenesetre én remélem, hogy igen.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
batai15
*

Zero Division

« Válasz #13924 Dátum: 12 dec 12, 21:10:08 »

Nem hiszem hogy bach ismerte yama bankaiát.
Szal szerintem nem azért tette.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13925 Dátum: 12 dec 12, 21:17:22 »

Így viszont tovább kérdezem, megcsinálhatja a fentebb írtakat ?
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #13926 Dátum: 12 dec 12, 21:32:42 »

Nem mert csak azt hozza vissza akit ö ölt meg te hát most Bach azt hozza vissza akiket megölt:d LOL akkor yamát?D
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #13927 Dátum: 12 dec 12, 21:37:14 »

Szerintem meg azt hozza vissza, akit a kard ölt meg... de majd egy okosabb megmondja.  smirksweat
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #13928 Dátum: 12 dec 12, 21:53:14 »

A Kenpachi cím minden generáció legerősebb shinigamijának a tiullusa:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/114/14
Unohana és Zaraki meg nyilván nem egy generáció. Sőt, közöttük volt még néhány generáció, csak a "kenpachi" jellem nem az a hosszúéletű fajta, szóval hamar hullanak. De akit elfogadnak Kenpachinak az cserébe kapja a 11. osztag vezetését is:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/315_01/13
Ez olyan, mint hogy a 6. osztagot a Kuchiki ház irányítja, vagy ahogy régebben a 2. osztagot (és a vele egybeolvadt Omnitsukiou-t) a shihoin klán irányította:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/315_03/5
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #13929 Dátum: 12 dec 12, 22:23:30 »

Ez tényleg elég király fejezet volt, infó dús  Nyelvesít  Amúgy elképzelhető, hogy Dr.Mayuri kifejleszt egy hasonló medált amivel vissza lehet lopni a Bankait és hatástalanítani az ellenfél medálját  Pojén
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13930 Dátum: 12 dec 12, 22:56:45 »

Az lenne az igazán durva ha a végén már a völlstandingot vagy hasonlót is eltudna lopni arc vége fele Nevet
Naplózva

Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #13931 Dátum: 12 dec 12, 22:57:10 »

Én továbbra se hiszem, hogy Kenpachinak lenne esélye Bach ellen, még power uppal se, hiszen, ha minden elveszett, előhívhatja Yama bankaiát. 15 millió fokos hőmérsékletet a quincyk is csak a bluttal tudnak elviselni, Zaraki szénné égne a közelében. Szerintem egy babszem vs zaraki harc lesz az esélyesebb majd.

Viszont Ichigo, Renji Rukia és Byakuya is erősebb lesz.... Legalábbis Byakuya csak fizikailag, a bankaia ugyanúgy fog hiányozni. Mi lesz a többiekkel akiket még ez a kiváltság se ér? Az oké Jacksparrow kapitány alapból is erős, főleg ha letudja védeni a bankaiát, Unohana is erős, ahogy Ukitake is, de a többiekkel mi lesz? Kispadról nézik az eseményeket? vagy a kis quincy katonákat fogják írtani csak?
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 12, 23:01:21 írta Sobbi » Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13932 Dátum: 12 dec 12, 23:10:32 »

Na igen érdekes fejezet volt.
Kyoraku főkapitány lett és Unohana mint az első Kenpachi? Akkor értem miért fél tőle mindenki. Akkor elvárom hogy minimum legyen egy epic harca ahol megmutatja régi valóját. Ördögi

DasOmen:
Az elméleted miszerint Bach Yama bankaiával föléleszthetné a holtakat nekem is megfordult a fejemben még néhány hete és eltudnám képzelni hogy az 1000 évvel ezelőtti háborúból felélesztené halott bajtársait.

Zaraki meg kap egy kis power uppot? Na az jó lesz. Egy suhints és a fél terület megsemmisül.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #13933 Dátum: 12 dec 12, 23:18:40 »

Tényleg, Kyouraku főkapitány lett, szinte is is felejtettem.  Technikai KO Valahogy Unohana kiléte fontosabbnak tűnt ebben a fejezetben.
Á, most elképzeltem amint Zaraki-hoz hasonlóan hidegvérrel mészárolja az ellent. Nagyon de nagyon várom, hogy harcoljon végre.  Kúl
Naplózva

Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #13934 Dátum: 12 dec 13, 07:16:04 »

Na végre... Kezdi visszanyerni a Bleach régi színvonaláűt. Nevet Ez a fejezet meglepett! Nagyon. Teljesen feltüzelt Nevet Kyoraku főtájcsóvá való kinevezése várható volt. Hatalmas, hogy már most van egy kidolgozott stratégiája a védelemre. Ha belegondoltok most rámegy az erősítésre. Zarakinak tuti nagy  szerepet ad majd. Unohana pedig nem lep meg. Mondjuk ha tényleg a shikai-bankai páros ugyanazon vagy hasonló képességekre kell hogy épüljön, én az első Kenpachinak egy olyan bankai-t tudok elképzelni, ami gyógyítja használóját (önregeneráció) Ezért is lehetett félelmetes ellenfél annó, hiszen így szinte lehetetlen nagyobb kárt bevinni neki.

Csak nekem van olyan érzésem amúgy, hogy a lélekkirály csak azért parancsolta a renji, ichigo és a kuchiki testvérpárt a palótába, hogy kiképezzék belőlük a 0. osztag új generációját - ami Soul Socity-t védi? Mert ha belegondoltok azért már most látszik, hogy Ichigo és Renji is erősödtek. (Vagy a 0. osztag nem olyan erős mint azt Kubo beállította)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 927 928 [929] 930 931 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins