24 nov 05, 06:05:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 897 898 [899] 900 901 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742595 alkalommal)
0 Felhasználó és 177 vendég van a témában
Victory1995
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13470 Dátum: 12 nov 14, 15:20:45 »

Miután Ichigo legyőzte Aizen-t És elment a shimigami ereje és othon volt.
Miért nem mutatták Kon-t?  Gondolkozik
Naplózva

Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #13471 Dátum: 12 nov 14, 15:22:41 »

Nem tudom mit vártatok  Nevet Teljesen egyet értek ezekkel a karakterekkel, mert ugye bár nem lehetnek 16-17évesek, hiszen akkor nem a 0.osztagnál lennének Nevet
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13472 Dátum: 12 nov 14, 15:22:57 »

Hát igaz a cigisről rögtön ő jutott eszembe a sámán királyból. Ha olyan lesz akkor még meg is szokom hamar.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13473 Dátum: 12 nov 14, 15:30:52 »

Emlékeztek Yama bá mondatára asszem Aizen ellen:1000éve nem született nála erősebb halálisten,na sztem a középső figura születhetett 1000éve Gondolkozik
Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13474 Dátum: 12 nov 14, 18:08:02 »

Mayuri: Ikkaku bankaija. Opps, pedig megígértem hogy megtartom ezt a titkot :DD

Kon-on beszartam Nevet W T F. Már látom az epikus harcot, ahol Ichigo bajban van, jön Kon megnyomja a kocsi kulcsot, puff, és már is szalad segíteni agyon szteroidozott testével. Nevet

Végén mikor feljön az oszlop, és kinyílik az ajtó, kiírták volna hogy: To Be Continued... Nevet besírtam volna. Megint egy hetet kellet volna várni.

Csak 5? huh, kicsit többre számítottam, asszem SS elveszett? De ha csak 5, akkor mikre lehetnek képesek, szerintem mindnél alap a kardal való egyesülés, amit Ichigo csinált. Nyílván állandó a 0. osztag létszáma, szerintem akkor zárták ki Isshint az osztagból mikor Hiyori kapitánya csatlakozott. ( Az hogy a 0.-osok nem úgy viselik a köpenyüket mint Isshin, semmit nem jelent. Nem láttuk még a jelet hogy milyen rajta, meg miután nem tagja a osztagnak nyílván nem fogja úgy hordani mint az aki tagja, egyszerűen csak a vállára lógatta, hogy látszódjon hogy egyszer mi volt anno. ) Isshin is tudott egyesülni a kardjával ( állítólag ) és Aizent csak úgy elpöckölte, pont mint egy elit, mint egy volt 0.-os.

Először meglepődtem, hogy ők lennének? De ha jobban figyelem őket, észlelhető a sugárzó erő és tehetség. Ha jobban megfigyelitek azt a jelet, csak 4 csillag van rajta, pedig 5 en vannak. Szerintem ez úgy van hogy van az egy csillagos, a kettő-három-négy és öt. De a 4 csillagos a szakállas hátán van. Ergo nem ő a vezető és a legerősebb? A szemüveges csak nem, az ciki lenne, a 2. csaj túl fiatal, a dagi madonna meg megint csak nem hinném. Szerintem a cigizős a vezető és a legerősebb! Nézzétek csak meg az arcát, van pár ránc rajta, a középső arca simább. A cigizős szerintem még Jamával lóghatott együtt annó, de akkor még nagyon fiatal lehetett, Jama meg már annó is szakállas vénes.

1. Dagadt dáma: Hachigen biztos egyből belefog esni a csajba, pont össze illenek. Nevet Erős lehet a csaj, ha ilyen masszív.

2. Kemény gyerek: Kizárásos alapon ráfogadok, mint legerősebb. Nektek is feltűnt hogy mintha valami folyna a szájából? Ennyire akar már harcolni? Nevet Ezzel az 5 arccal azt hiszem lesz még pár hard core harc.

3. Kopasz: Elsőre olyan mintha belenne gombázva és azért vigyorogna ezerrel. Nevet

4. Na ehhez nem kell komment, akkor ő lenne Hiyori volt kapitánya, ez egyértelmű, sírva fog fakadni ha meglátja újra a volt kapitányát. Nevet Elég keménykedősnek tűnik, olyan lehet a személyisége, mint Hiyorié, csak 1000 szer súlyosabb. A dagi anyásabb, ez tény, de ne is szó szerint vegyétek! Hasonló a személyiségük, ezért érthették meg egymást, és végül már, már anyjaként tekintett rá, mert rá felnézhet, és megtudta szelídíteni Hiyorit mert ő maga is kívül rideges és kemény. Most őszintén, ki tudná elképzelni a dagi hölgyet, mint egy olyan személyt akire Hiyori!!! felnéz mintha az anyja lenne. Shinjit is folyton elveri, meg Uraharát, majd pont egy ilyen dagit fog tisztelni, és felnézni rá? Hiyorit SOHA nem fog megszelídíteni egy ilyen kedves dagi hölgy, a maga lájtos stílusával, Love Aikawa-val sose mer érdekes mód kikezdeni Hyiori, mert keményen viselkedik vele mindig, Shinji és Urahara, kedvesek, őket el is veri Hyiori. Ne legyetek már ennyire általánosak, mindenki az első primitív gondolatát írja, én nem. ( Hiyori anyjaként tekintett rá, akkor biztos a dagi hölgy mert úgy néz ki mint egy anyuka pfff )

5. Hát ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, olyasmi mintha a néger wizard apja lenne. Ez az egy arc ami nagyon nem jön be.

Ezek az arcok után 100%-nak veszem hogy a lélek király egy kis kölyök lesz. És majd jön a bla bla hogy a világ egyetem súlya a hátán fekszik, majd nem akarja a felelőséget, de Ichigo majd lelkizik vele hogy bla bla, harcolni kell és "megmentek mindenkit!"
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13475 Dátum: 12 nov 14, 18:44:55 »

Love nem is néger. xD Am. nekem tetszik, elég elmebeteg figurának tűnik. Meg a gengszter fickó is elég kemény lesz szerintem. :'D Sok káromkodással fog beszélni. Nyelvesít
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13476 Dátum: 12 nov 14, 18:46:56 »

Elismerem Hikifunen én is gondolkozok hogy mégis a jobb szélső csaj lehet az,csak hirtelen a nagyobbik darab megzavart.
Én még mindig fenn tartom hogy a középső a legerősebb(vezető).A tőle balra levő kenpachis alak harcedzettebb,jobban tud harcolni de kicsivel gyengébb.
Ha feladatuk szerint kell elosztani mostani kapitányokkal akkor(persze erősebben)
masszív hölgy egy erős kidou-harci gyógyitó(unohana-hachigen keverék)
Mellette a pasas tiszta kenpachis,szal ő lesz a frontvonalban,legtöbbet harcolni(z. kenpachi tier 2 Nevet)
Középső a vezető mint Yama tapasztalt és csak komolyabb esetben száll be de akkor nagyon.(fiatal yama)
A Hikifunes- csaj (érettebb)Soifon féle kivégző lehet,hiyoris "indulatokkal",bár a pillantása érdekes mintha nem is tudom zavarná valami,majd kiderül.
Az 5ik hát róla nem tudom mit szóljak.Nagyon örül hogy itt van,vagy kubo betesz egy fogkrém reklámot is vele.
Nem vagyok benne biztos de sztem ő lesz a leggyengébb,persze ittenieknél erősebb azért.

Amúgy meg a jelképükre visszatérve szerintem a lélek körforgásának 4állomása
Soul Society,Élők világa,Hueco Mundo és a Pokol,benne lyukfoltok a lelkek és az összekötő rész
a királyi dimenzió(lélekkirály) Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 14, 18:48:54 írta K ichigo » Naplózva

SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13477 Dátum: 12 nov 14, 19:50:12 »

Szerintem meg nincs köztük vezető, egyszerűen csak úgy vannak. A kinézetük alapján nem veszik komolyan a dolgokat, szal szórakoztatóak lesznek. De most, hogy ide jöttek ki védi a másik dimenziót? SS megint megmutatja, hogyan kell a térdig érő szarban nyakig elmerülni.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13478 Dátum: 12 nov 14, 20:03:27 »

Az is lehet hogy még vannak, 5 az nagyon kevés, ha az egész világról van szó, lehet hogy csak 5 embert fedett fel, a többit meg jövőhéten, mert egyszerre sok lett volna ha mindet bemutatja, Quincyket és részletekbe adagolta. Bár szerintem nemfog ilyen megtörténni, és marad az 5.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #13479 Dátum: 12 nov 14, 20:19:24 »

Kyouraku egész világosan megmondta, hogy csak ők csak öten vannak.
Egyébként meg ennél nagyobb szám már furcsa is lenne. Ezek a Shinigamik jóval a Kapitányok szintje fölött állnak. Ilyen erős halálistenek valószínűleg csak nagyon ritkán születnek.
Szerintem 1 nulladik osztagos úgy 2-3 kapitány erejével bírhat. Ha Yama-jii-t is vesszük, akkor akár 4-5 kapitány erejét is számíthatjuk.
Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #13480 Dátum: 12 nov 14, 20:55:14 »

SS megint megmutatja, hogyan kell a térdig érő szarban nyakig elmerülni.

Csak azzal a kulcsal tudnának átmenni a Lélek királyhoz Nevet De azt gondolom én, hogy csak a főkapitány és a 0.osztag tudja/tudta hol van   Hal
Naplózva
Destiny
Akadémiai tanuló
*

Colonel

« Válasz #13481 Dátum: 12 nov 14, 21:09:49 »

Arra senki nem gondolt mondjuk ,hogy kiemeli kedves blökink képes volt kijavítani a bankait is mert nagyon nagy a szinkron.
Viszont kedves Ichigo magán hordja a bankai egy részét a ruhaként ami reagált a Ichigo gyógyitására amikor elkezdték tölteni az "aksiját" a ruha is megjavult ergo szerintem lehet ,hogy kedves Kubo barátunk megint megakarja botránkoztatni a kedves népet meg a másik dolog ,hogy közben végre megtanul néhány extra dolgot mondjuk a vasto lord modot meg a nyüves cerot amit azért illene már tudnia (ezt zangetsu és kedves h.ichigó összeolvadós dolgot nem nagyon tudom megenni ha jól dereng mindig is egyben voltak csak a kérdés az volt ,hogy ki kinek a része) gondolom megtanulja a quincy power up-ot is ,hogy ne csak védekezni tudjon hanem támadni is mint a többi quincy a bluttal.
Meg néhány kido is jönne mert elég sok pofont megúszott volna már.
Ergo most van egy helyzet ahonnan min 3 irányban mehet tovább de azért tuti kinyírom Kubót ha kinyírja az öreg Zangetsut meg akkor ez nem fair mert csóri öreg alig kapott szerepet míg Byakuya mindig odatolta az arcát (amúgy bírom a karaktert csak zangetsut is) ami pedig Jama bá kardját illeti ha jól dereng akkor Tosen kardja is megmaradt csak maga a zanpakto "lelke" halt meg a shinigamival.
Meg ha jól gondolom akkor Ichigo tuti talál módot ,hogy felhúzza a bankait még nagyobb fokozatra ha eltört ha nem meg tanulhatna néhány dolgot kedves h.ichigotol mert a favágós módszer kezd elavulni mert egy törött bankai lett belőle.
Naplózva
kenobi
Újonc
*

« Válasz #13482 Dátum: 12 nov 14, 21:43:37 »

Egy dolog biztos ezzel a fejezettel kapcsolatban.
2. szer is leálltam olvasásnál s mondogattam magamban hogy ez nem lehet igaz.
Kon... neki ajándékoznám a Terminátor 5 fő gonosza szerepet
 (Schwarci vs Kon, a mindent eldöntő csata)
A zérósok meg hát... valahogy arra számítottam hogy kilép pár igazi tökös gyerek > ezért is ütött nagyot hogy e helyet 5 elég humoros karaktert kaptunk, semmi bajom velük, csak kontrasztosak az elképzeléseimmel. Valahogy várok valami olyasmit hogy az egyik oda lép Ichigóhoz s meg kérdi tőle hogy hogy van az apja, azt válaszra nem várva mesél a régi szép időkről (közben megsimizi eperke fejét "mekkorát nőtté" smirksweat) Ichi meg néz bambán (kik ezek az idióták?) azt egyszer csak kiakad.
Naplózva
Destiny
Akadémiai tanuló
*

Colonel

« Válasz #13483 Dátum: 12 nov 14, 22:11:40 »

Hát az biztos király lenne!
:-)
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 14, 22:16:49 írta Hiei D. Legend » Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13484 Dátum: 12 nov 14, 22:16:08 »

Isshint és most már csak is volt kapitánynak tudom, elképzelni. amúgy, minél többször nézem a képüket, annál szimpatikusabbak.  Egyre jobban érzem, hogy tényleg erős kisugárzásuk van. És nyilván örülnek, hogy látják volt kapitány társaikat stb... Sajna, bezárult a kör, több új, jó oldalon lévő szereplő, már nem hiszem, hogy fog jönni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 897 898 [899] 900 901 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins