Én arra leszek kíváncsi, hogy milyen kapcsolat van a Nullások, és a kapitányok közt. Mármint, hogy, ki kit ismer, milyen viszonyban vannak. De csúcs az valamilyen rokoni kapcsolat lenne. Például a jobboldali csajból simán kinézem, hogy Unohana húga lenne és a végső harcokban együtt harcolnak pár Sternritter ellen.
A szakállas kopasz nagyon rendes fazonnak tűnik. Még Lee szemöldökénél is bozontosabb az övé. xD A kulcs meg lehet, hogy nála is van, mert ugye ők most a Király dimenziójából jöttek segíteni.
Én örülök, hogy nem a szokásos sablonkaraktereket kaptuk, hanem olyanokat, akik már a megjelenésükkel kitűnnek a többi karakter közül. Az arcukról nem azt lehet leolvasni, hogy csak azért jöttek, hogy legyilkolják a Quincyket. Sőt még csak nem is néznek ki úgy akik 5-en erősebbek, mint a teljes Gotei 13. Sok lehetőséget látok ebben az 5-ben.
Mekkora húzás lenne, ha most felbukkanna Aizen, hogy, akkor most megmutatja ki itt a Jani, ők meg simán félrelöknék, mintha csak egy kis semmiség lenne.^^
Nagyon jó volt újra látni Kont.
És hozta a szokásos formáját, sőt még többet.^^ Remélem, hogy még sok poént látunk tőle.
Azon meglepődtem, hogy az eltört Bankait nem lehet megjavítani. Meg, hogy Renji Bankaija azóta törött. Kubo azt nyilatkozta, hogy megváltozik Renji Bankaija. Talán majd attól fog ez bekövetkezni, hogy rájönnek, hogy hogyan lehet rendbe hozni ? Ichigo ruhája része a Bankaijának de maga a kard, szerintem sokkal fontosabb eleme a Bankaijának.
Kubo azt is nyilatkozta, hogy minden kérdésre választ fogunk kapni. Szóval lehet, hogy most sok a kérdés de mindegyikre megkapjuk a választ.
Ha már Kon is feltűnt, akkor én úgy gondolom, hogy mindenki szerepelni fog, a végső Arc-ban, akit már régen láttunk.
Kon utoljára a 217-edik fejezetben láttuk. Nelt pedig a 312-ben. Ők ugye már szerepelnek az utolsó Arc-ban. Még van Grimmjow aki a 287-ben láttunk utoljára és Yoruichit pedig a 406-ban tűnt el a szemünk elöl. Ez csak egy kis összegzés volt magamnak.^^