24 nov 05, 06:02:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 898 899 [900] 901 902 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742571 alkalommal)
0 Felhasználó és 156 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #13485 Dátum: 12 nov 14, 22:22:12 »

Isshin valószínűleg Komamura előtt volt a Hetedik osztag kapitánya.
Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #13486 Dátum: 12 nov 14, 22:23:54 »

Valahogy várok valami olyasmit hogy az egyik oda lép Ichigóhoz s meg kérdi tőle hogy hogy van az apja, azt válaszra nem várva mesél a régi szép időkről (közben megsimizi eperke fejét "mekkorát nőtté" smirksweat) Ichi meg néz bambán (kik ezek az idióták?) azt egyszer csak kiakad.

Ha ezt összejönne az már a igen csak az idegeimen táncolna mert annyira sok lenne a megválaszolatlan kérdések száma, amit már igazán nehezen viselnék el (amúgy szeretem a Bleach-t de az utóbbi időben egyre inkább úgy érzem a kérdésekre nem kapok/kapunk választ, persze tudom ez egyéni szoc. probléma, de szerintem lassan ide lenne Kubonak válaszokat adnia, méghozzá sokat).
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13487 Dátum: 12 nov 14, 22:57:38 »

Egy dolog biztos ezzel a fejezettel kapcsolatban.
2. szer is leálltam olvasásnál s mondogattam magamban hogy ez nem lehet igaz.
Kon... neki ajándékoznám a Terminátor 5 fő gonosza szerepet
 (Schwarci vs Kon, a mindent eldöntő csata)
A zérósok meg hát... valahogy arra számítottam hogy kilép pár igazi tökös gyerek > ezért is ütött nagyot hogy e helyet 5 elég humoros karaktert kaptunk, semmi bajom velük, csak kontrasztosak az elképzeléseimmel. Valahogy várok valami olyasmit hogy az egyik oda lép Ichigóhoz s meg kérdi tőle hogy hogy van az apja, azt válaszra nem várva mesél a régi szép időkről (közben megsimizi eperke fejét "mekkorát nőtté" smirksweat) Ichi meg néz bambán (kik ezek az idióták?) azt egyszer csak kiakad.

Na azon behalnék ha az egyik ezt tenné.
Én szerintem már biztos hogy Isshin 0.osztagos volt. Sőt még illene is a bandába amilyen ő is. Na de persze addig várni kell míg kiderül minden (remélhetőleg)

Konon meg szétröhögtem volna magam és örömömben kiabáltam volna ha nem a suliban lettem volna épp. El sem hittem volna hogy itt fogjuk látni ilyen testtel főleg nem most mikor mindenki nyalja a sebeit. Na de ajándék lónak ne nézd a fogát.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13488 Dátum: 12 nov 14, 23:37:01 »

Nekem kon új külsejéről egyből ez a mini jelenet jutott eszembe,csak most manga követné ezt Nevet
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=iJB7qJUDBa4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=iJB7qJUDBa4</a>
Urahara nem tudta jól megjavítani  ezért kapta meg Mayuri lol
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 14, 23:38:01 írta K ichigo » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #13489 Dátum: 12 nov 15, 11:22:52 »

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a botot rágó arcról rögtön Kenpachi (meg Kuwabara YYH) ugrott be Nevet Lehet rokonok.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13490 Dátum: 12 nov 15, 13:28:33 »

Na Már egyre többen vesszük ezt észre ez már nem lehet véletlen Mosolyog
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13491 Dátum: 12 nov 15, 15:23:50 »

Én arra leszek kíváncsi, hogy milyen kapcsolat van a Nullások, és a kapitányok közt. Mármint, hogy, ki kit ismer, milyen viszonyban vannak. De csúcs az valamilyen rokoni kapcsolat lenne. Például a jobboldali csajból simán kinézem, hogy Unohana húga lenne és a végső harcokban együtt harcolnak pár Sternritter ellen. Nevet
A szakállas kopasz nagyon rendes fazonnak tűnik. Még Lee szemöldökénél is bozontosabb az övé. xD A kulcs meg lehet, hogy nála is van, mert ugye ők most a Király dimenziójából jöttek segíteni.

Én örülök, hogy nem a szokásos sablonkaraktereket kaptuk, hanem olyanokat, akik már a megjelenésükkel kitűnnek a többi karakter közül. Az arcukról nem azt lehet leolvasni, hogy csak azért jöttek, hogy legyilkolják a Quincyket. Sőt még csak nem is néznek ki úgy akik 5-en erősebbek, mint a teljes Gotei 13. Sok lehetőséget látok ebben az 5-ben.
Mekkora húzás lenne, ha most felbukkanna Aizen, hogy, akkor most megmutatja ki itt a Jani, ők meg simán félrelöknék, mintha csak egy kis semmiség lenne.^^

Nagyon jó volt újra látni Kont. Nevet És hozta a szokásos formáját, sőt még többet.^^ Remélem, hogy még sok poént látunk tőle.
Azon meglepődtem, hogy az eltört Bankait nem lehet megjavítani. Meg, hogy Renji Bankaija azóta törött. Kubo azt nyilatkozta, hogy megváltozik Renji Bankaija. Talán majd attól fog ez bekövetkezni, hogy rájönnek, hogy hogyan lehet rendbe hozni ? Ichigo ruhája része a Bankaijának de maga a kard, szerintem sokkal fontosabb eleme a Bankaijának.

Kubo azt is nyilatkozta, hogy minden kérdésre választ fogunk kapni. Szóval lehet, hogy most sok a kérdés de mindegyikre megkapjuk a választ.
Ha már Kon is feltűnt, akkor én úgy gondolom, hogy mindenki szerepelni fog, a végső Arc-ban, akit már régen láttunk.
Kon utoljára a 217-edik fejezetben láttuk. Nelt pedig a 312-ben. Ők ugye már szerepelnek az utolsó Arc-ban. Még van Grimmjow  aki a 287-ben láttunk utoljára és Yoruichit pedig a 406-ban tűnt el a szemünk elöl. Ez csak egy kis összegzés volt magamnak.^^

Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #13492 Dátum: 12 nov 15, 15:30:46 »

Nagyon bejött ez a rész.Kon egy állat! Nevet Am erről a zero csapatról eddig volt szó?Mert én nekem ez tök új dolog! :O
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13493 Dátum: 12 nov 15, 15:48:16 »

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a botot rágó arcról rögtön Kenpachi (meg Kuwabara YYH) ugrott be Nevet Lehet rokonok.
Még a Yu Yu Hakusho terv se volt, amikor már voltak ilyen hajviseletű Yakuzák voltak az alvilágban. Nevet Meg az anime világban is már volt előtte is bőven ilyen hajstílussal rendelkező karakter.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13494 Dátum: 12 nov 15, 15:53:29 »

Kubo ezt nyilatkozta de ez a kérdések megválaszolása dolog nem olyan egyszerű. Sok embernek mások ezek a kérdések és mások a válaszok. Szerintem így is sok mindenre válaszolt már eddig is csak egyesek nem értik a választ vagy más válaszra vártak, hogy tegye teljesen nyilvánvalóvá. Például ilyen a Vasto Lord kérdés is. Én például azon az állásponton vagyok, hogy az espadak és a volt espadák voltak ezek a személyek. Mások pedig nem fogadják el ezt mert sokkal erősebb személyekre gondolnak a Vasto Lordok mögött. Szóval azért problémás ez a mindenre válaszolok kérdés.

Most, így kiterítve a két rész után a kardokat én is azon morfondírozok, hogy valamilyen formában összekötik a két kardot. Nem gondolom, hogy ezeket a képeket csak szórakozásból rajzolta volna Kubo.

A megjelenő 0. osztagra számítottam ebben a részben. Végül is ez volt a várható dolog, hogy a végén megjelenjenek. A tagok érdekesen néznek ki. Az első képen az a nő nekem inkább Oomaeda felmenőjének tűnik. Viszont az arcán a jel elbizonytalanít mert a Shiba klán is hasonló jelet használ. A második fickóról elsőre nekem is Kuwabara ugrott be azzal a hajzattal de Shimikawa is ezt használja a Beelzéből. A középső fazon inkább az előző Kenpachira hasonlít leginkább véleményem szerint akit Zaraki győzött le. A negyedik képesn a csaj egy meglehetősen hideg és kemény személyt rejthet. Egy kis hasonlóságot én is érzek Soi Fong-al kapcsolatban csak idősebb, megfontoltabb kiadásban. Az utolsó, vigyori fickó engem leginkább Love-ra hasonlít. Ráadásul ő szokott ilyen öblös mosolyt, inkább vigyort felvillantani.

Zárásként úgy gondolom, hogy a következő rész végén talán megjelenik Urahara is és kiderül a kardos csávó kiléte lassan.
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13495 Dátum: 12 nov 15, 16:00:34 »

Egy kicsit helyesbítenék Tilon. Nelt utoljára itt láthattuk a jobb alsó képkockán Orihime karjában: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/499/14 Amúgy ha úgy gondoltad, hogy komolyabb szereplése nem volt azóta, akkor viszont igaz amit írtál. Mosolyog
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13496 Dátum: 12 nov 15, 16:22:02 »

A TimeSkip előttre értettem. Oda is írtam, hogy ő Konnal együtt már szerepelt láthattuk ebben az Arc-ban.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13497 Dátum: 12 nov 15, 16:27:58 »

Amúgy tényleg sorban jönnek vissza egy nagy végső "bulira".
A 0.osztagohoz visszatérve vannak érdekes gondolkodású színezők is Nevet
http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2012/319/9/a/zero_squad_by_shunsdale-d5l50zv.png
És itt van egy Normális kép is azért jó nagy a különbség.
http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2012/319/c/9/zero_squad_by_ayce104-d5l4i2g.png
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 15, 16:30:42 írta K ichigo » Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #13498 Dátum: 12 nov 15, 18:16:28 »

Én egy csavarral szakítanék azzal a felfogással hogy csak férfi lehet Kenpachi, és szerintem a jobb oldali csajszi a 0. osztag Kenpachi-ja. Tényleg elég laza a cigizős csávó vagy akármii van a szájában de nekem túl nyílvánvaló lenne ha ő lenne a harcimádó, hamár ilyen meglepetést okoztak a kinézetükkel akkor okozzanak megdöbbenést a harcstílusukkal és jellemükkel, milyet ütne már ha egy vékony nádszál nőcske lenne a vérszomjas harcmániás.
Sajnálatomra nem találtam hasonlóságot a régi ősi Gotei 13 kapitányai/bérgyilkosai között: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/511/12 ha csak a 2. fickó balról nem szemből áll teljesen mert akkor a haja nem látszik így lehetne ő az aki  Yama mellet áll jobbról, és akkor nagyobb esélye lenne Kenpachi titulusra Nevet
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #13499 Dátum: 12 nov 15, 18:19:31 »

Még a Yu Yu Hakusho terv se volt, amikor már voltak ilyen hajviseletű Yakuzák voltak az alvilágban. Nevet Meg az anime világban is már volt előtte is bőven ilyen hajstílussal rendelkező karakter.

Ki beszél itt hajstílusról? Arca is van ám annak a szegény 0. osztagosnak. Nevet A haj csak a plusz.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 898 899 [900] 901 902 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins