Mayuri: Ikkaku bankaija. Opps, pedig megígértem hogy megtartom ezt a titkot :DD
Kon-on beszartam
W T F. Már látom az epikus harcot, ahol Ichigo bajban van, jön Kon megnyomja a kocsi kulcsot, puff, és már is szalad segíteni agyon szteroidozott testével.
Végén mikor feljön az oszlop, és kinyílik az ajtó, kiírták volna hogy: To Be Continued...
besírtam volna. Megint egy hetet kellet volna várni.
Csak 5? huh, kicsit többre számítottam, asszem SS elveszett? De ha csak 5, akkor mikre lehetnek képesek, szerintem mindnél alap a kardal való egyesülés, amit Ichigo csinált. Nyílván állandó a 0. osztag létszáma, szerintem akkor zárták ki Isshint az osztagból mikor Hiyori kapitánya csatlakozott. ( Az hogy a 0.-osok nem úgy viselik a köpenyüket mint Isshin, semmit nem jelent. Nem láttuk még a jelet hogy milyen rajta, meg miután nem tagja a osztagnak nyílván nem fogja úgy hordani mint az aki tagja, egyszerűen csak a vállára lógatta, hogy látszódjon hogy egyszer mi volt anno. ) Isshin is tudott egyesülni a kardjával ( állítólag ) és Aizent csak úgy elpöckölte, pont mint egy elit, mint egy volt 0.-os.
Először meglepődtem, hogy ők lennének? De ha jobban figyelem őket, észlelhető a sugárzó erő és tehetség. Ha jobban megfigyelitek azt a jelet, csak 4 csillag van rajta, pedig 5 en vannak. Szerintem ez úgy van hogy van az egy csillagos, a kettő-három-négy és öt. De a 4 csillagos a szakállas hátán van. Ergo nem ő a vezető és a legerősebb? A szemüveges csak nem, az ciki lenne, a 2. csaj túl fiatal, a dagi madonna meg megint csak nem hinném. Szerintem a cigizős a vezető és a legerősebb! Nézzétek csak meg az arcát, van pár ránc rajta, a középső arca simább. A cigizős szerintem még Jamával lóghatott együtt annó, de akkor még nagyon fiatal lehetett, Jama meg már annó is szakállas vénes.
1. Dagadt dáma: Hachigen biztos egyből belefog esni a csajba, pont össze illenek.
Erős lehet a csaj, ha ilyen masszív.
2. Kemény gyerek: Kizárásos alapon ráfogadok, mint legerősebb. Nektek is feltűnt hogy mintha valami folyna a szájából? Ennyire akar már harcolni?
Ezzel az 5 arccal azt hiszem lesz még pár hard core harc.
3. Kopasz: Elsőre olyan mintha belenne gombázva és azért vigyorogna ezerrel.
4. Na ehhez nem kell komment, akkor ő lenne Hiyori volt kapitánya, ez egyértelmű, sírva fog fakadni ha meglátja újra a volt kapitányát.
Elég keménykedősnek tűnik, olyan lehet a személyisége, mint Hiyorié, csak 1000 szer súlyosabb. A dagi anyásabb, ez tény, de ne is szó szerint vegyétek! Hasonló a személyiségük, ezért érthették meg egymást, és végül már, már anyjaként tekintett rá, mert rá felnézhet, és megtudta szelídíteni Hiyorit mert ő maga is kívül rideges és kemény. Most őszintén, ki tudná elképzelni a dagi hölgyet, mint egy olyan személyt akire Hiyori!!! felnéz mintha az anyja lenne. Shinjit is folyton elveri, meg Uraharát, majd pont egy ilyen dagit fog tisztelni, és felnézni rá? Hiyorit SOHA nem fog megszelídíteni egy ilyen kedves dagi hölgy, a maga lájtos stílusával, Love Aikawa-val sose mer érdekes mód kikezdeni Hyiori, mert keményen viselkedik vele mindig, Shinji és Urahara, kedvesek, őket el is veri Hyiori. Ne legyetek már ennyire általánosak, mindenki az első primitív gondolatát írja, én nem. ( Hiyori anyjaként tekintett rá, akkor biztos a dagi hölgy mert úgy néz ki mint egy anyuka pfff )
5. Hát ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, olyasmi mintha a néger wizard apja lenne. Ez az egy arc ami nagyon nem jön be.
Ezek az arcok után 100%-nak veszem hogy a lélek király egy kis kölyök lesz. És majd jön a bla bla hogy a világ egyetem súlya a hátán fekszik, majd nem akarja a felelőséget, de Ichigo majd lelkizik vele hogy bla bla, harcolni kell és "megmentek mindenkit!"