akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13410 Dátum: 12 nov 10, 01:06:11 » |
|
Igen, leszakadt neki, vagyis inkább apró darabokra szabdalódott. Na megkerestem neked: Itt látható vagyis nem látható a kézfeje, ez az első ilyen kép, a bal legalsó: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/512/11aztán legközelebb pedig itt, itt már egy kicsit feltűnőbb: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/513/4Mondjuk én azon csodálkoztam, hogy csak ennyi végtagját veszítette el... azért mégiscsak több millió kis penge vagdalta erőből össze...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 10, 01:11:52 írta akym17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Doroko
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13411 Dátum: 12 nov 10, 03:42:54 » |
|
Megkésve, de elolvastam teljesen. Végre szerepelt Rukia és Renji, na jó az utóbbi annyira nem. Viszont, hogy pont Zaraki a kómás, ez teljesen ellenmond az eddigi szereplésének. Mit fog mondani, ha átalussza a következő harcokat?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 10, 03:44:31 írta Doroko »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #13412 Dátum: 12 nov 10, 17:38:33 » |
|
Fel fog épülni és majd remélem szembekerül Haschvald-al és láthatunk egy Nnoitora VS Kenpachi színtű vagy annál sokkal jobb harcot. Ichigonak meg megmaradna Bach, Kyoryaku visszakapná a szemüveges csókát és mehetne a szemet-szemért harc
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Doroko
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13413 Dátum: 12 nov 10, 22:39:37 » |
|
Jó, jó felépül... De akkor is, miért a legharcosabbat kell pont harcképtelenné tenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #13414 Dátum: 12 nov 10, 22:49:44 » |
|
Mert így lesz epicebb majd, amikor a katarzis közepén visszatér egy új technikával egy rövid harc erejéig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #13415 Dátum: 12 nov 11, 08:00:28 » |
|
Irta Kubo hogy szeretne Kencsának egy egy rövid arcot csinálni , most kiváló alkalom ha majd visszaemlékezik mi is történt vele és erősebnek kell lennie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #13416 Dátum: 12 nov 11, 10:20:57 » |
|
Szanisz teljes mértékben egyet értek az állításoddal, mikor majd szorul a hurok valakinek a nyaka körül Kenpachi betoppan úgy mint amikor Tesla verte volna Ichigo-t és mehet a küzdelem remélhetőleg valami brutális nagy erőbedobással Zaraki részéről, hogy csak így cserbenhagyták anno. ULTRA az tényleg jó lenne ha kaphatnánk némi infót egy Zaraki visszaemlékezésből de szerintem ennek akkor kell megtörténnie amikor hoszzú idő után újra betoppan és megmagyarázza hogy mi történt vele ezidáig és, hogy a kóma után hogyan vált erősebbé.
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13417 Dátum: 12 nov 11, 12:34:46 » |
|
Amúgy Kenpachinak elsőnek saját magát kéne megismernie, hiszen a saját nevét sem tudja, ha jól rémlik akkor a zaraki körzetből jött és a kenpachi is csak egy ragadványnév! Itt lenne neki egy alkalmas power up, és majd utána még lehetne vinni egy sima shikai szinttel. Ez a combo már egy nagyon nagy boost lenne neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13418 Dátum: 12 nov 11, 21:42:17 » |
|
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/515/18Kyourakunak nem csak a szemkötője kalózos, hanem a füle is... a jobb oldali füléből hiányzik egy darab, ahogy a haj is megkopott azon az oldalon... ARRRRRRRR
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13419 Dátum: 12 nov 11, 22:12:10 » |
|
Jack Sperrow új riválisa. Már csak a kalóz ruha hiányzik és tényleg ő lesz Kyoraku kalóz kapitány. Uraharáék meg jobban teszik ha megjelennének hogy mi van velük mert már túlságosan is elhúzta Kubo.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 11, 22:29:56 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #13420 Dátum: 12 nov 11, 22:17:41 » |
|
Lehet, hogy a one piece kyoraku füle. Aki beleteszi egy démongyümölcsbe és megeszi abból halálisten lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ashbringer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13421 Dátum: 12 nov 11, 22:57:15 » |
|
Lehet Zaraki most már rávaszi magát, hogy használja a zanpakuto-t is. Végül is a cél az, hogy legyőzzön egy erős ellenfelet. Talán ezért már hajlandó lenne rá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13422 Dátum: 12 nov 11, 23:14:06 » |
|
Amúgy ennek ellenére nagyon tetszik most a Bleach, rengeteg potenciál rejlik most a storyban. Isshin saga, kardos kiléte, Mayuri megoldása a quincy problémára, ss talpraállása, Ichigo új ereje aztán a visszavágó szóval rengeteg érdekes dolog van még hátra...
Ehez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a Bleachben mindig sok volt a lehetőség. A kérdés már csak az, hogy Kubo mit tud kihozni belőlük. Értetlenkedés persze mindíg lesz, remélem megtalálja az aranyközép utat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 11, 23:15:24 írta RoronoaZoro »
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
UchihaGabi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13423 Dátum: 12 nov 12, 14:31:36 » |
|
Én most nagyon kíváncsi vagyok mi történt Uraharával , remélem a következő részben kiderül !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13424 Dátum: 12 nov 12, 14:45:08 » |
|
Teljesen várható, hogy most néhány mangán belül kiderül, hogy ki volt ott Uraharával. Legalábbis az üzenet amelyet küldött azt jelezte, hogy jól van mindenki. Szerintem szépen elbeszélgettek azzal a kard tulajdonossal és beszámolt róla, hogy mi is folyik itt tulajdonképpen. Persze csak a maga módján. Mondjuk szerintem az sejthető, hogy ki állt a penge másik végén, így akkor érne meglepetés ha más lenne, illetve még valakit eltudnék képzelni de ennek nagyon minimális az esélye. Azt hozzáteszem, hogy nem Aizenre gondolok. Én a következő részt még ide SS-be várom és a fejezet végén gondolom a váltást HM-be, de akár azt is eltudom képzelni, hogy ők is átjönnek SS-be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|