K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #13245 Dátum: 12 okt 31, 20:03:36 » |
|
Nem rossz ötlet,de Bachék még sztem eddig nem látták közvetlenül a zanpaktouja képességét,+nem hiszem hogy egy sima illuzió megzavarná az időérzékét. Amúgy az lenne durva ha előbb volt hm-be és visszaszökött lekötözni magát(persze erejét már nem lekötve csak álcázva Bachék elött)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13246 Dátum: 12 okt 31, 20:07:22 » |
|
Ez még nem bizonyítja hogy túlélte Aizen, csak az időérzékét zavarta meg, biztos megint elkezdett lassan pofázni minden hülyeségről, és nemvette észre Bach hogy hogyeltelt az idő.
Mi van ha egy felderítő 0. osztagos vágta ketté? Lehet kiküldték, mert értesültek róla hogy HM-et leigázták. És Urahara azért ilyedt meg mert egy erős vadidegen áll elötte, és nemtudja mik a szándékai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13247 Dátum: 12 okt 31, 20:18:27 » |
|
Hát én ha Urahara lennék, akkor nem lepődnék meg egyetlen egy erős vadidegentől sem, elvégre tudom, hogy én magam is egy állat vagyok, csak kicsit visszafogom magam . (attól most tekintsünk el, hogy egy nyíl áll ki a hátamból, ami megnehezíti a dolgomat :'D) De ha mondjuk már csak a puszta látvány is azt sugallná, hogy aki előttem áll, az egy 0. osztagos (csak van valami ismertető jegyük...), akkor azért elgondolkoznék a helyzetemen.... Mondjuk ez a 0. osztagos felderítő dolog egész jól hangzik, bár szerintem nem lesz új karakter. Aizen meg nem úgy volt, hogy teljesen el van zárva? Mármint az ereje? Mert ha igen, akkor valamit kellett ügyködnie, hogy megzavarja Bachot, mert erő nélkül ez nem igazán ment volna neki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 20:20:45 írta akym17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13248 Dátum: 12 okt 31, 20:36:38 » |
|
Azért Ichigora ráférne ha valaki végre átvenné vele az alapokat s pár bakudout/ elsajátítana. Szerény véleményem szerint egy kapitány szintű halálistennél nem ártana ha picit konyítana hozzá . Az se lenne rossz ha a bankaiját ismerné ki jobban, amire már többen is utaltak. Kissé túlontúl agyontápolt figura lett. Szinte forma(stílus) nélüli nyers erő. Jelenleg azt se tartom kizártnak h őrizetbe vegyék valami szép indokkal a 0. osztagosok . Vannak jó dolgok a mangában de utóbbi időben csak AHA -ez amit el lehet mondani egy-egy rész után. Yamabá bankaija na az valami volt s az elvesztése is amire sokan vártak csak a mikéntje volt kérdéses. Picit off: Fehérbajusz egyedi erővel rendelkezett amit elloptak tőle. Yamabá egyedi bankaival rendelkezett amit elloptak tőle. Kalózkirálynak volt egy fia Bachnak is van (leszármazotja vagy valami olyasmi) Picit olyan érzésem van mint a szappanoperáknál a történet kifújt de azért még húzzák - vonják. Kiváncsi vagyok mégis miként fog folytatódni s Aizen miért kavart be nekik s miért nem csatlakozott hozzájuk? Besz*rás lennek ha ő lenne a kővi főkapitány
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13249 Dátum: 12 okt 31, 20:41:36 » |
|
Láttátok a 20. oldalt? A legalsó képet módosították, az árnyékba valaki belerakott egy Bach körvonalat, tökre látszik, pixeles a széle, és az angolba nem volt ott. Lassan már a képben se lehet bízni, nem csak a szövegben. A manga steam lehetett, az angol azthiszem másverzió volt. ----- Úgy lett beszkennelve a kép, hogy kb csak 2 vonal látszódott Bach-bol, és valaki utólag kihúzta a körvonalait hogy látszódjon az elmosódott rész. Akkor mégse önkényes módosítás történt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 20:45:46 írta Szofron »
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13250 Dátum: 12 okt 31, 20:56:56 » |
|
http://www.mangapanda.com/bleach/514/18 Mint már bleachfanon írtam, csak kijavították a skan hibáját.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 20:57:40 írta akym17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13251 Dátum: 12 okt 31, 20:59:15 » |
|
Na jó a vége kicsit nekem kavaró:http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/514/21 most akkor Bach a faterja vagy mi? Mert ha igen akkor ichigo egy Quincy aki képes a környező környezetből elszívni mások erejét( Rukia(shinigami) Lidércek(hollow).Mert én most csak erre tudok következtetni vagy engem zavart meg ez a fejezet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13252 Dátum: 12 okt 31, 21:10:03 » |
|
Őszintén szólva szerintem senki sem tudja pontosan, hogy azt a mondatot hogy' kell érteni. Jobban mondva, hogy ki mondta kinek és mikor (elvégre lehet, hogy valami felidézés/visszaemlékezés). Csak találgatni lehet, emiatt egy kicsit én is zavart vagyok, de hát majd kiderül, hogy hogy is van. Hiszen pl. Bach válasza http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/513/7 is csak a következő fejezet után nyert igazán értelmet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 21:38:41 írta akym17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13253 Dátum: 12 okt 31, 21:14:01 » |
|
Az utolsó mondat szerintem egy visszaemlékezés, nagyon fekete, és a széleken pontok vannak, a visszeemlékezések feketék, és ilyen elsatíozás, pontozás van rajtuk. Lehet egy isshines visszaemlékezés első képkockája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #13254 Dátum: 12 okt 31, 21:16:47 » |
|
Remélem hogy tényleg az mert már szívesen megnézném,sőt szerintem mindenki már egy jó ideje várta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #13255 Dátum: 12 okt 31, 21:21:12 » |
|
Hát igen....Az utolsó mondat engem is megzavart...
Én vagy egy visszaemlékezésre vagy Isshinre tippelnék... Mert ha Ichigo Bach fia lenne ,nem lenne Shinigami ereje...Vagyis inkább pontosítok ,nem tudott volna Végső getsugát ,mert hiába képes ellopni mások Shinigami erejét a Végső Getsugát akkor se tudta volna ellopni ,mert azt csak elvileg Isshin tudja....Isshintól meg szimplán nem tudta ellopni ,mert akkor már ő se tudta a végsőt...
Szóval szerintem Isshin vagy visszemlékezés...Vagy egy 3-as dolog történt a múltban Ichi születésekor...De ezt inkább ne írtam volna le.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 21:25:22 írta Tensa-Zanka no Tachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #13256 Dátum: 12 okt 31, 21:34:06 » |
|
Hát, ha Bach az apja Ichigonak legalább már tudjuk, hogy miért hasonlít Zangetsure:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #13257 Dátum: 12 okt 31, 21:38:15 » |
|
Hát, ha Bach az apja Ichigonak legalább már tudjuk, hogy miért hasonlít Zangetsure:D
Há...Ez nekem is feltűnt már párszor.... Hitudja milyen családi kapcsolat van Zangetsu és Bach között..... A végén kiderül,hogy Bach valójában Zangetsu..... Na az lenne a dráma...De ez már csaknem következik be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13258 Dátum: 12 okt 31, 21:54:25 » |
|
Én arra tippelek mivel Masaki is quincy volt így rokonságban van Bachkal. Bár azt én sem értem miért hasonlít Zangetsura? Ez a baj a mangákkal. Rövidek és sokat kell rájuk várni. Na de addig meg olvasom a Magit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 22:17:45 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13259 Dátum: 12 okt 31, 22:55:21 » |
|
Szerintem ez a manga egyenes út az Isshin történet felé. Ichigo most semmit nem ért az új információkból és nem is kérdezte meg a faterját ezzel kapcsolatban. Isshin viszont megígérte neki, hogy mindent elmond ha megkérdezi. Most az anyjával kapcsolatban felmerült kérdések valószínűleg rávezetik Ichigot, hogy mégis kérdezzen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|