alig33
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12165 Dátum: 12 aug 24, 13:31:16 » |
|
A főkap megmutatta hogy nem a 20éveseké a világ gyerekek Amúgy eddig csupán 14+1 guincy lenyomott több ezer shinigamit plusz byakuyát, renjit, rukiát, kirát és hisagi is rosszul néz ki... És még a kutató csoportot is lenyomta egy ismeretlen quincy A másik oldalon eddig 4 halt meg... 3at Zaraki 1et meg a főkap nyomott le Ez így elég rossz helyzet xD Viszont már legalább láttuk az u f e q r y o j betűs quincyket... Bár kíváncsi vagyok hogy annak aki őfelsége mellett áll mi a neve
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12166 Dátum: 12 aug 24, 14:56:01 » |
|
Kirge is két darabban van őt is halottnak számolhatod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alig33
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12167 Dátum: 12 aug 24, 15:01:28 » |
|
Őt azért nem vettem számba mert kinn van a homokozóba... És nem is fog onnan távozni
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12168 Dátum: 12 aug 24, 17:16:30 » |
|
Lehet, hogy off kicsit - mondjuk nem találtam pontosabb témát -, de azért felteszem a kicsit amatőr kérdésemet: most végignéztem a pendulum részeket az animében és egy dolog eléggé szúrja a szemem. Aizen ugye elkezdi a hollowizáló kísérleteit, de milyen módon? A Hougyoku Uraharánál volt egészen sokáig...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #12169 Dátum: 12 aug 24, 17:18:16 » |
|
Ha jól emlékszem Aizen mondja, hogy alkotott ő is Hougyokukat, csak azok selejtek lettek, Uraharáé pedig tökéletes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
greg18
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12170 Dátum: 12 aug 24, 17:18:44 » |
|
Srácok. Most nagyon hülye kérdést fogok feltenni, de nem találtam a vonatkozó részt, szóval megkérdem. Jama bának meg a két kapitánynak Kyouraku Shunsuinak és Ukitake Jyuushironak láttuk már valahol a bankai-át? Kicsit most összezavar, hogy amiket tőlük láttunk eddigi pályafutásuk alatt az a shikai-uk vagy a bankai-uk volt? Köszy a választ előre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12171 Dátum: 12 aug 24, 17:20:36 » |
|
Még jó pár kapitánynak nem láttuk a bankai-át, és remélhetőleg ez rövid időn belül megtörténik. renato: nekem egyáltalán nem rémlik ilyen, nem tudod véletlenül, hogy ez hol hangzik el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12172 Dátum: 12 aug 24, 17:43:43 » |
|
Uraharáé sem lett befejezve Aizen innentől magyarázza a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12173 Dátum: 12 aug 24, 17:52:42 » |
|
Köszi, tényleg teljesen elfelejtettem ezt a részt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12174 Dátum: 12 aug 24, 17:59:23 » |
|
Srácok. Most nagyon hülye kérdést fogok feltenni, de nem találtam a vonatkozó részt, szóval megkérdem. Jama bának meg a két kapitánynak Kyouraku Shunsuinak és Ukitake Jyuushironak láttuk már valahol a bankai-át? Kicsit most összezavar, hogy amiket tőlük láttunk eddigi pályafutásuk alatt az a shikai-uk vagy a bankai-uk volt? Köszy a választ előre is.
Csak shikait mutattak. Ők ketten Yama tanítványai szóval nagyon erősek és eddig nem kellett a Bankai tőlük, bár én az espadak ellen hiányoltam, és Ukitaket hamar ki is ütik. Most meg azért nem veszik majd elő, h ne lopják el. De szerintem ezt a bankai lopást azért találta ki Kubo mert a Bankaiokat meg nem tudja kitalálni .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #12175 Dátum: 12 aug 24, 18:06:35 » |
|
Sztem meg azért az egy képért hogy yamának lerajzolhassa a dühös fejét. Vagy nem, inkább hogy most ők itt nagy felfordulást tudjanak okozni. De a visszavágóban, ha lesz már nem hiszem hogy nagy szerepe lesz urahara lassan kiötli a megoldást rá. ^^ Ha nem halt meg..
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12176 Dátum: 12 aug 24, 18:20:36 » |
|
Reméljük úgy lesz . Én is szeretném látni a ''nagyok'' bankaiját de eddig olyan szépen hárított mindig Kubo ... tartok tőle, hogy nem látunk most sem végső formákat .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12177 Dátum: 12 aug 24, 18:46:01 » |
|
Addig még várhatunk. Szerintem most még nem látjuk a bankaiokat. Először vissza kell szorítani a quincyket majd miután a kutató laborban megfejtik a lopás lehetőségét akkor mennek át támadásba. Na onnantól fogjuk látni ezeket a bankai formákat, már akiét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12178 Dátum: 12 aug 24, 18:53:08 » |
|
Egyiknek se láttuk a bankaiját még. Shikai volt eddig minden tőlük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #12179 Dátum: 12 aug 25, 17:46:08 » |
|
Yama-jii is király volt ebben a részben Legalább annyit megtudtunk a hadnagyáról, hogy viszonylag baráti viszonyban állt a Főparancsnokkal. De ha megvolt a Bankai-ja akkor miért nem volt kapitány? Vagy azért volt a főparancsnok mellett, mert ő volt a legerősebb a hadnagyok közül vagy mi? Írtátok páran, hogy milyen gyenge volt amikor Ichigo kiütötte. Lehet, hogy azért volt ez, mert távol volt a harcoktól. Yama-jii mellett mondjuk nem is igazán kellett előhúznia a kardját Már nagyon várom a folytatást. A Bleach az utóbbi időben olyan színvonalat ért el, hogy már szinte nem is érdekel, hogy mi lesz a Naruto-ban. Engem most jobban érdekel, hogy ki Urahara támadója, milyen Kyoraku és Ukitake bankai-ja, hol a fenében van már Yoruichi, stb, mint Tobi kiléte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|