24 nov 04, 22:46:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 809 810 [811] 812 813 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740589 alkalommal)
0 Felhasználó és 223 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12150 Dátum: 12 aug 23, 10:09:39 »

Kubo-ra pedig eddig nem volt jellemző, hogy ennyire elhúzzon valamit, legalább látszik hogy ő is fejlődik mint író, nem csak a karakterei Mosolyog
Nem volt jellemző dolgok elhúzásában? Isshin múltja? I'm won that... Ryuuken múltja? Probably I won again. Orihime képességének definiálása? I'm awesome... kacsint <a href="http://www.youtube.com/watch?v=W_qFmGEd_Bo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=W_qFmGEd_Bo</a>
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12151 Dátum: 12 aug 23, 10:23:08 »

Na jó, az ő múltjukat kivéve  ikszdé bow
De náluk nem volt "szükségszerű", hogy kiderüljön. Egyszerűen hagyta az egészet lóni a levegőben, mint leendő szálat... Márpedig az Uraharás szál és maga a manga cselekményének folytatása nem nagyon képzelhető el anélkül, hogy kiderülne a titoktzatos kardos személy kiléte   Pontosan
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12152 Dátum: 12 aug 23, 12:00:54 »

Azért az öregedéshez hozzátenném, hogy ez nem olyan ahogy sokan elképzelik a szépen, fokozatosan öregedés dolgot. Nézd a való életet és meglátod. Mi nemigen vesszük észre a környezetünkben mert aránylag gyakran látjuk őket, így megszokjuk. Viszont ha jobban megfigyeli az ember akkor nagyon is észrevehető a dolog. 65-70 éves korban még úgy néz ki, hogy szinte semmit nem változott de utána rohamosan észre lehet venni, hogy nagyon gyorsan elkezd leépülni a test.Egyszóval meglehetősen gyors az a leépülés egy bizonyos kor után. Persze itt egy több ezer éves shinigamiról beszélünk de szerintem itt is így történik, hogy egy bizonyos kor után rohamosan romlik az állapota valakinek.

Az ilyen elhúzás azért mindig is Kubo egyik stílusa volt. Emlékezzünk, az Aizennél megjelenő lábra (Kanonji), a szellemi erő kard megalkotásakor megjelenő shinigami (Rukia) és most a bemutatott kard Kisuke nyakánál. Egyszóval sokat használja ezt Kubo viszont mindig néhány mangával később meg is mutatta a tulajdonost. Nem hagyta olyan sokáig Mint a Tobi maszkos alak esetében Kishimoto. Amúgy szerintem Isshin múltjának bemutatásával már elkésett Kubo. Azt valamikor az Aizenes harc idején vagy mindjárt a csata után kellett volna bemutatni amikor Isshin beszélt Ichigoval vagy amikor elveszítette az erejét Ichigo. A Ryukenesre ha akarja akkor majd ebben a történetben lehetne sort keríteni, bár ide még röviden bele lehet szorítani Isshinét is. Orihiméét szerintem valahogy tisztázta a fullbringes magyarázattal.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12153 Dátum: 12 aug 23, 12:14:50 »

Talán a Kanonji példa azért nem tökéletes, mert azt a következő fejezetben már el is mondta, h ki a láb tulaja. De ha lábaknál tartunk, akkor viszont SS arcban volt egy ominózus lábeset, ami szerintem jobb példa...
http://www.mangareader.net/94-554-14/bleach/chapter-100.html
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #12154 Dátum: 12 aug 23, 21:13:19 »

Az utolsó képkocka amikor hamuvá ég az a sternritter, az személyszerint nekem nagyon tetszik rajzolásában^^
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12155 Dátum: 12 aug 23, 22:18:28 »

Nekem az utolsó kettő kép ami tetszett. Egy dühös Yama arc nagyon jól nézett ki. Az utolsó pedig magáért beszél. Mosolyog
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12156 Dátum: 12 aug 23, 22:44:49 »

Nekem is Nevet Ez a fejezet nagyon állat volt! Öregapó bekeményít Kúl
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12157 Dátum: 12 aug 23, 22:54:40 »

Én ezt inkább bemelegítésnek hívnám Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12158 Dátum: 12 aug 23, 23:16:38 »

csak nehogy Kenpachival is ez történjen:DDD
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #12159 Dátum: 12 aug 24, 00:43:44 »

Kell már valami rendes "fogás" Kenpachinak mert az eddigi 3quincy még a fél fogára se volt elég Nevet
(Igenis mutassa meg az uralkodonak hogy vele komolyabban kell számolni)
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #12160 Dátum: 12 aug 24, 10:58:50 »

Az a baj hogy ha Yama ilyen erős akkor uralkodó is és akkor nagy bajban lesz kedvenc Beserkerünk) (kencsán)
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12161 Dátum: 12 aug 24, 11:43:28 »

Az a baj hogy ha Yama ilyen erős akkor uralkodó is és akkor nagy bajban lesz kedvenc Beserkerünk) (kencsán)

Én szerintem az lesz hogy ugye fél karral hárította az uralkodó a támadását, ettől Zaraki  majd meglepődik, utána meg egy pillantás alatt az uralkodó átlövi valami nyíllal, vagy megvágja úgy hogy 5 km-ert hátrarepül, és a csata további részére kiütve. Ezek után meg lesz rajta valami nagy seb ami sose gyógyul be. A megölése nagyon rossz ötlet lenne, épp elég volt Byakuya, az úgy még ok.

Arra leszek kíváncsi hogy Yamabá most majd kihez fog menni, esetleg beugrik egy másik Stern Ritterhez, vagy már egyből az uralkodóhoz megy. Még az is megtörténhet hogy ő fogja megmenteni Zarakit. Hisz a mostani időkben nem engedhetik meg a shinigamik hogy elveszítsenek egy Zaraki féle húsdaráló Terminátort.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12162 Dátum: 12 aug 24, 13:05:37 »

Overkill nem megy le ennyitől. Főleg úgy, hogy még Vollständig-ot sem mutatott.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #12163 Dátum: 12 aug 24, 13:12:52 »

Hát hogy ha csontig van égve az egész tested akkor elég nehéz lenne Vollstandingot mutatni ,biztos hogy annak a sternritternek annyi ,elvégre amatőr volt mikor kiállt Yamamoto ellen.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12164 Dátum: 12 aug 24, 13:27:59 »

Azért az amatőrséget kétlem, de túl nagy volt a pofája, az biztos. Nevet Amúgy szerintem látszik a képen, hogy teljesen elégette deréktól felfelé. Csak a pernye száll. Nem csodálkoznék ha a következő részben Hisagi loholna a koronggal Mayurihoz.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 809 810 [811] 812 813 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins