Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11445 Dátum: 12 jún 06, 12:57:31 » |
|
Most meglepődtem. Nem volt szar, és nem is volt elhúzva, rögtön a kapitányok jelentek meg.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11446 Dátum: 12 jún 06, 13:12:28 » |
|
Komamarut hazavágja a kis csaj vagy sem ? Rögtön a lényegre tértünk , elég szokatlan Kubotól . Igazából Ichigora lettem volna kiváncsi hogy azt a borzalmat hogyan nyírja ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11447 Dátum: 12 jún 06, 13:18:38 » |
|
Kiyoraku és Ukitake bankaia engem most nem izgat, az majd jöhet a nagyágyúk ellen, most igazából remélem egy Byakuya-Renji duett fog következni, főleg, hogy Renji bankaia nem csak erőben hanem kinézetben is változott!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11448 Dátum: 12 jún 06, 13:52:34 » |
|
Most meglepődtem. Nem volt szar, és nem is volt elhúzva, rögtön a kapitányok jelentek meg.
Már azt hittem, hogy antirajongó létemre szégyelnem kellene magam, amiért tetszett ez a fejezet, de ezek szerint tényleg jó volt. Amennyiben pár kapitány életét veszti az elkövetkezendő harcokban, akkor hajlamos leszek megbocsátani Kubonak az elmúlt évek borzalmaiért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #11449 Dátum: 12 jún 06, 13:55:30 » |
|
Na végre kezdődik az action. Szépen felsorakoztak a taichok, ki-ki megtalalta a maga ellenfelét. Én csak Mayurit és Unohanat sajnáltam h ők még maradtak a kuckójukban...Rose bankaia engem is érdekel. Renjie nem annyira... Am csak nekem tűnnek ezek a Quicyk nyomiknak?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 13:58:48 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #11450 Dátum: 12 jún 06, 14:01:57 » |
|
Byakuya király volt a végén, bár Renjinek abban igaza van, hogy ész nélkül nem lehet neki ugrani a Sternritternek mert ha eltalálja az a tüske akkor halott, elvileg. Kiváncsi vagyok mi a szerepe a betűknek a Sternritternél? U, F, E Erősorrendre tippelek és minél előrébb van a betű az abc-ben annál erősebb az illető vagy a betűkből majd kijön a Quincy Boss neve Kyoraku vs Colonel Sanders? So good Szegény Komamura, valószínűleg következő fejezetben már megint lealázzák. Kira helyett meg Omaedát is szétlőhették volna
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 15:20:32 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #11451 Dátum: 12 jún 06, 14:16:05 » |
|
Omaedát? xD Azt a hústoronyt nem lőtték volna szét ilyen könnyen Őt amúgy is szeretem. Jó nézni amikor a kapitánya 'fenyíti'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #11452 Dátum: 12 jún 06, 16:29:24 » |
|
Tetszett ez a rész . Gyors volt...de sebaj mert láthatjuk ki ki ellen harcol majd és legtöbb képet love-ról kaptuk. Nem véletlen? .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11453 Dátum: 12 jún 06, 16:46:39 » |
|
Na végre, ilyen részre várok, már nagyon hosszú ideje. Elkezdődnek az események a sok lágy felvezető után. Hullik a sok haszontalan férgese öröm volt nézni plusz, ha megtizedelődik a sok semmirekellő kapitány egy része teljesen elégedett leszek többet nem is kívánhatnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11454 Dátum: 12 jún 06, 17:53:17 » |
|
Rose remélem kinyírod azt a fazont!!!:DD Baaahh Komamura kapja akiscsajt?? ez most komoly?? a legnagyobb kapja a legkisebbet... az a csata egyáltalán nem fog izgatni. Renji meg kikapott egy pankrátort, az neki való lesz, oda erő kell. Byakuya meg kicsinálja a kiscsajt. Hisagin lepődtem meg, hogy ő is kapott egyedül 1 ellenfelet, rem mutat bankait
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #11455 Dátum: 12 jún 06, 18:03:53 » |
|
Kubo saját karaktereit másolja ez már bebizonyosodott. És az e heti fejezetben a legjobb belépő Renjinek volt, nagyon jó Ennyi irtás után szerintetek képesek még győzni a kapitányok? Remélem nem az lesz, hogy betoppan Ichigo és megint mindenkit megment, oké ő a főhős, de csak a főbosst győzze le max ( ), de ne legyen, hogy mindenkit megment. Kiváncsi vagyok mi a szerepe a betűknek a Sternritternél? U, F, E
Biztos rangsorolás A többit leírták előttem részben. Egész jó fejezet volt, legalábbis most mondhatni jó résznél van a Bleach
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11456 Dátum: 12 jún 06, 18:34:57 » |
|
Azt hittem, hogy Ichigoval folytatódik a sztori de így jobb volt. Rose nagyon bedurvul kíváncsi vagyok, hogy mire lesz elég. Ha a kinézet meg az egyéniség alapján ítélem meg a csillaglovagokat, akkor aztmondom, hogy Komamurának reszeltek, Soifon meg simán kicsinálja a maszkos/fejfedős ellenfelét. Renji porálarcos ellenfele nem csaj ? Amúgy ő is elég kemények tűnik, mellesleg nem az a bőbeszédű. Byakuya a végén milyen hidegen nézz. De most ha egyszerre ennyi harc lesz akkor elégé be fog lassulni a sztori. És így, ennyi harc közepette érdekelne, hogy Kubo, hogy rakja be a sztoriba, amiket ígért (pl Isshin, Ryuken, Ichigo-Kaien kapcsolat.)
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11457 Dátum: 12 jún 06, 19:01:31 » |
|
Na, ez tényleg egy nagyon fasza fejezet volt, sok érdekes harcnak nézünk elébe, a legtöbb quincinek elég elmebeteg ábrázata van az tuti Viszont Kenpachi merre lehet? Hogy pont ő ne harcoljon...? Ez több mint gyanús. De több másik kapitányról sincs semmi, esetleg kaphattak valami megbízás a főtájcsótól?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #11458 Dátum: 12 jún 06, 19:14:06 » |
|
Kenpachi? Szerintem eltévedt Mondjuk kiváncsi vagyok mi lesz ha befut, már ha befut
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #11459 Dátum: 12 jún 06, 19:18:34 » |
|
Kenpachi szerintem nekik ő lenne a csillaglovag mert ők hogy mészárolták már a shinigamikat és akkor kenpachi tenne így nekik is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|