24 nov 04, 22:39:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 760 761 [762] 763 764 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740439 alkalommal)
0 Felhasználó és 136 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #11415 Dátum: 12 máj 31, 20:30:10 »

Ez a fejezet nekem megint csak egy fejezet volt, nem pedig a fejezet amire vártam hogy induljon végre a manga! Kira halála az ami meglepett, de annyira fura volt hogy egy ilyen karaktert öltek meg hogy csak pislogtam de mind1! Mindenesetre a náci osztag megérkezett a führerrel az oldalán, ha még kicsit erősködik Kubo szerintem simán csinálhat egy Full Metal Alchemistet.

Bár már ebbe a mangába nem várok már új és érdekes dolgot, de ez a német sz@rság elvette a kedvem és kész!
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 10:10:29 írta Morause » Naplózva
Jutsu_Master
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #11416 Dátum: 12 jún 01, 21:44:53 »

1 kérdés, Miért nem rajzolja meg a hátteret rendesen a mangaka?
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #11417 Dátum: 12 jún 01, 21:51:34 »

Azt hiszem erre egyszer azt mondta, hogy azért, mert őt akkor is megfizetik, ha nem rajzol hátteret. ikszdé Meg sztem az se lenne hátrány, ha nem kéne hetente kiadni egy fejezetet.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11418 Dátum: 12 jún 02, 08:43:56 »

Ez a kompromisszum. Inkább a karakterek kidolgozására fekteti a háttérrajzolás idejét. Nevet Meg az anime készítőiknek engedett nagyobb fantáziát, de ez ugye most egy ideig kiesett. De most HM-be nem kell valami nagy háttér csak pár homokdűne . Pojén
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11419 Dátum: 12 jún 02, 11:22:34 »

Háttér rajzokat a staff készíti, legalábbis a kötetekben igen, gondolom itt is a heti fejezetekben is.  Faceg
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11420 Dátum: 12 jún 02, 12:33:31 »

Kedvesen megkérdezem Kubo bá'-t hogy mi a jó büdös francnak kellett kinyírni Kirát?Elég szimpi karakter volt...helyette néhány kapitányt igazán lecsaphatott volna...Komamurát vagy Soifont például...Na de miért Kirááát? Sír Sír
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11421 Dátum: 12 jún 02, 14:22:16 »

Amúgy logikus volt Kirát megölni. Hiszen az ereje kb semmit sem érne a távharcos Quincykkel szemben. Még ha meg is vágná az íjukat, azok egyszerűen csak kikapcsolnák aztán vissza, mintha mi sem történt volna.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #11422 Dátum: 12 jún 02, 14:49:57 »

Amugy Kira magában nem sokat szerepelt de fillerekben már igen és ez Animéseknek lesz hatalmas érvágás.. Egyik fillerben félig főszereplő is volt.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #11423 Dátum: 12 jún 02, 14:51:44 »

Én azt mondom még ne temessük  ikszdé Talán valahogy megmentik. Végül is nem olyan nagy az a lyuk  ikszdé

Marci: Kommamura felőlem is mehetett volna, de Soi Fong-ot bírom  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 14:52:48 írta TsunadeHime » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #11424 Dátum: 12 jún 02, 14:55:44 »

Hát végül is mayurin már díszelgett egyszer egy hasonló lyuk, ugyancsak egy quincy jóvoltából, de azért ő más tészta. ikszdé De orihime még kezdhet vele valamit.

Amúgy Kirát én is kedveltem, meg az egyik legkreatívabb zanpakotouja volt sztem. Ha mégis meghalt az kár.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11425 Dátum: 12 jún 02, 15:59:46 »

Kirát azért szerintem nem kell temetni. Hiyori konkrétan félbe lett vágva, míg Kira csak egy kissebb lyukat kapott. Így nem csak Orihime de még Unohana is biztosan tud vele mit kezdeni. Max csak egy keze lesz neki is mint az Öregnek!
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11426 Dátum: 12 jún 02, 16:54:34 »

Szerintem se temessük még Kira karakterét. Amúgy a saját hülyesége miatt feküdt meg jelenleg. Nem látott jóformán semmit abban a fényben és mégis az elsők között rohant neki. Remélem tanul az esetből.
Naplózva
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #11427 Dátum: 12 jún 02, 17:28:39 »

Kira nekem mindig is szimpi volt, így eléggé sajnálom, fura hogy ezt mondom egy Bleach szereplőre de remélem nem halt meg :S

Ha valakit meg szeretne öletni az legyen Orihime, bár ennek az esélye 1 a milliárdhoz hiszen ő az egyik kedvence, egyik főszereplő na meg persze biztos támasz valaki felélesztésére ha éppen úgy érzi, hogy valakit mégse kellett volna eltennie láb alól -.-"
Naplózva

rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #11428 Dátum: 12 jún 02, 18:27:15 »

Nekem a magam részéről semmi bajom nincs Kirával, de mégis jobb lenne ha meghalna. Hogy miért? Mert így végre ismét lenne annak súlya ,ha valakit kettészelnek vagy esetleg félig átlyukasztja az ellen Nevet
Amúgy a fejezetről általában: egész jó rész volt, azzal hogy egy majdnem kapitányt ilyen könnyen leszedtek,  megmutatta Kubo, hogy igenis számolni kell a quincikkel (mégha ez tényleg nagyrész annak is köszönhető, hogy felelőtlenül nekirontott egy fényoszlopnak Nevet)
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11429 Dátum: 12 jún 02, 18:31:54 »

Nincs bajom Kirával, de a lyuk rajta.... most sokkolnia kellett volna? Ez blícs, itt naponta történnek ilyesmik....
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 760 761 [762] 763 764 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins