24 nov 16, 21:31:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 762 763 [764] 765 766 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754511 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11445 Dátum: 12 jún 06, 12:57:31 »

Most meglepődtem. Nem volt szar, és nem is volt elhúzva, rögtön a kapitányok jelentek meg.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11446 Dátum: 12 jún 06, 13:12:28 »

Komamarut hazavágja a kis csaj vagy sem ?  ikszdé
Rögtön a lényegre tértünk , elég szokatlan Kubotól .
Igazából Ichigora lettem volna kiváncsi hogy azt a borzalmat hogyan nyírja ki.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11447 Dátum: 12 jún 06, 13:18:38 »

Kiyoraku és Ukitake bankaia engem most nem izgat, az majd jöhet a nagyágyúk ellen, most igazából remélem egy Byakuya-Renji duett fog következni, főleg, hogy Renji bankaia nem csak erőben hanem kinézetben is változott!
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11448 Dátum: 12 jún 06, 13:52:34 »

Most meglepődtem. Nem volt szar, és nem is volt elhúzva, rögtön a kapitányok jelentek meg.
Már azt hittem, hogy antirajongó létemre szégyelnem kellene magam, amiért tetszett ez a fejezet, de ezek szerint tényleg jó volt.
Amennyiben pár kapitány életét veszti az elkövetkezendő harcokban, akkor hajlamos leszek megbocsátani Kubonak az elmúlt évek borzalmaiért.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11449 Dátum: 12 jún 06, 13:55:30 »

Na végre kezdődik az action. Szépen felsorakoztak a taichok, ki-ki megtalalta a maga ellenfelét. Én csak Mayurit és Unohanat sajnáltam h ők még maradtak a kuckójukban...Rose bankaia engem is érdekel. Renjie nem annyira... Am csak nekem tűnnek ezek a Quicyk nyomiknak? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 13:58:48 írta Domynyk » Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #11450 Dátum: 12 jún 06, 14:01:57 »

Byakuya király volt a végén, bár Renjinek abban igaza van, hogy ész nélkül nem lehet neki ugrani a Sternritternek mert ha eltalálja az a tüske akkor halott, elvileg.

Kiváncsi vagyok mi a szerepe a betűknek a Sternritternél? U, F, E
Erősorrendre tippelek és minél előrébb van a betű az abc-ben annál erősebb az illető vagy a betűkből majd kijön a Quincy Boss neve ikszdé

Kyoraku vs Colonel Sanders?  Nevet So good ikszdé

Szegény Komamura, valószínűleg következő fejezetben már megint lealázzák. Kira helyett meg Omaedát is szétlőhették volna  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 15:20:32 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #11451 Dátum: 12 jún 06, 14:16:05 »

Omaedát? xD Azt a hústoronyt nem lőtték volna szét ilyen könnyen  ikszdé Őt amúgy is szeretem. Jó nézni amikor a kapitánya 'fenyíti'  Ördögi
Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #11452 Dátum: 12 jún 06, 16:29:24 »

Tetszett ez a rész Mosolyog. Gyors volt...de sebaj mert láthatjuk ki ki ellen harcol majd és legtöbb képet love-ról kaptuk. Nem véletlen? Ördögi.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11453 Dátum: 12 jún 06, 16:46:39 »

Na végre, ilyen részre várok, már nagyon hosszú ideje. Elkezdődnek az események a sok lágy felvezető után. Hullik a sok haszontalan férgese öröm volt nézni plusz, ha megtizedelődik a sok semmirekellő kapitány egy része teljesen elégedett leszek többet nem is kívánhatnék.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11454 Dátum: 12 jún 06, 17:53:17 »

Rose remélem kinyírod azt a fazont!!!:DD Baaahh Komamura kapja  akiscsajt?? ez most komoly?? a legnagyobb kapja a legkisebbet... az a csata egyáltalán nem fog izgatni. Renji meg kikapott egy pankrátort, az neki való lesz, oda erő kell. Byakuya meg kicsinálja a kiscsajt. Hisagin lepődtem meg, hogy ő is kapott egyedül 1 ellenfelet, rem mutat bankait Mosolyog
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #11455 Dátum: 12 jún 06, 18:03:53 »

Kubo saját karaktereit másolja ez már bebizonyosodott.
És az e heti fejezetben a legjobb belépő Renjinek volt, nagyon jó Mosolyog
Ennyi irtás után szerintetek képesek még győzni a kapitányok? Remélem nem az lesz, hogy betoppan Ichigo és megint mindenkit megment, oké ő a főhős, de csak a főbosst győzze le max (ikszdé), de ne legyen, hogy mindenkit megment.

Kiváncsi vagyok mi a szerepe a betűknek a Sternritternél? U, F, E
Biztos rangsorolás Mosolyog

A többit leírták előttem részben. Egész jó fejezet volt, legalábbis most mondhatni jó résznél van a Bleach Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11456 Dátum: 12 jún 06, 18:34:57 »

Azt hittem, hogy Ichigoval folytatódik a sztori de így jobb volt. Rose nagyon bedurvul kíváncsi vagyok, hogy mire lesz elég.

Ha a kinézet meg az egyéniség alapján ítélem meg a csillaglovagokat, akkor aztmondom, hogy Komamurának reszeltek, Soifon meg simán kicsinálja a maszkos/fejfedős ellenfelét. Ördögi Renji porálarcos ellenfele nem csaj ? Amúgy ő is elég kemények tűnik, mellesleg nem az a bőbeszédű. Nevet Byakuya a végén milyen hidegen nézz. Kúl

De most ha egyszerre ennyi harc lesz akkor elégé be fog lassulni a sztori. És így, ennyi harc közepette érdekelne, hogy Kubo, hogy rakja be a sztoriba, amiket ígért (pl Isshin, Ryuken, Ichigo-Kaien kapcsolat.)
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #11457 Dátum: 12 jún 06, 19:01:31 »

Na, ez tényleg egy nagyon fasza fejezet volt, sok érdekes harcnak nézünk elébe, a legtöbb quincinek elég elmebeteg ábrázata van az tuti Mosolyog
Viszont Kenpachi merre lehet? Hogy pont ő ne harcoljon...? Gondolkozik Ez több mint gyanús. ikszdé
De több másik kapitányról sincs semmi, esetleg kaphattak valami megbízás a főtájcsótól?
Naplózva
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #11458 Dátum: 12 jún 06, 19:14:06 »

Kenpachi? Szerintem eltévedt Nevet Mondjuk kiváncsi vagyok mi lesz ha befut, már ha befut Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #11459 Dátum: 12 jún 06, 19:18:34 »

Kenpachi szerintem nekik ő lenne a csillaglovag mert ők hogy mészárolták már a shinigamikat és akkor kenpachi tenne így nekik is ikszdé.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 762 763 [764] 765 766 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins