dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
|
« Válasz #11175 Dátum: 12 ápr 07, 17:42:32 » |
|
Tudnak bankait? Mármint tudnak bankait ellopni, vagy hatástalanítani, és nem használni. Egy kicsit félreérthető volt a fogalmazásod, ezért említem meg. Hogy mennyien is vannak azt nem tudjuk, bár az ,hogy harcosokat toboroz nem azt jelenti, hogy túl sokan lennének. Mondjuk azt sem tudjuk mire kellenek. Mármint értem, hogy eldobható gyalognak, de fejmosást végeznek rajtuk vagy mi? Önszántukból biztosan meglépnének az első adandó alkalommal. Lesz mit megmagyaráznia Kubo mesternek. Amúgy szerintem már az is elég érdekes, hogy Urahara kilépett a boltjából és velük ment segíteni. Biztos róla is többet megtudunk majd. Amúgy pedig még mindig nem derült fény arra, amit még Aizen akart Ichigonak mondani, amikor befutott az Isshin-Urahara-Yoruichi trió anno. Valamit arról magyarázott, hogy előre megtervezte a csatáit, mert tudta hogy ilyen "erős" lesz. Pont az apjáról akart mesélni, amikor félbeszakította Isshin. Remélem ezt a szálat elvarrja majd valamikor az író.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11176 Dátum: 12 ápr 07, 18:02:33 » |
|
Biztos van valami agymosás, hogy beállnak hozzájuk. Ivánon is valami ilyennek a hatása látszott amikor megtagadta azt, hogy korábban arrancar lett volna. Sőt egyenesen kikérte magának. Ebből az jön le nekem, hogy bizony megváltoztatják őket. Aizen egy más téma, amúgy igencsak elnagyolt dumát nyomott Ichigonak. Rengeteg mindent nem tudott befolyásolni, föleg nem számíthatott bizonyos estekre. Amit befolyásolhatott az a Byakuya, Renji kiküldés és Gin kapu őrzése. Másba nemigen volt belelátása. Szerintem azt a szöveget isshinnel lezárták. Ember és ...Isshinről tudjuk, hogy shinigami. A kérdés inkább az, hogy milyen shinigami, honnét származik mert az biztos, hogy nem SS-ből.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 18:28:24 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #11177 Dátum: 12 ápr 07, 19:55:25 » |
|
A tudnak bankait részt úgy értettem, h tudnak bankait http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/484/8
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11178 Dátum: 12 ápr 07, 20:06:43 » |
|
Ha jól emlékszem erről már kiderült, hogy az angolban félrefordították. Sasakibe azt mondta, hogy a bankait megtudják semmisíteni. Ráadásul ha megnézed Yama arcát annak egyáltalán nem kellene így nézni, ha csak bankairól lenne szó. Az nemigazán jelent komoly veszélyt rájuk. Viszont ha eltudják venni az már komoly baj. Én ennek hatását látom azon az arcon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 20:12:43 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sidea
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11179 Dátum: 12 ápr 07, 20:33:39 » |
|
Úúúú anyám, de felcseszte az agyam az SS szökevény (és most a valós SS-re gondolok). " Aizen nem érhetett olyan sokat...." Úúú de felcseszte az agyam. Remélem hamar elkenik a száját. Amúgy jó kis fejezet volt, és meglepődtem, hogy Urahara is ment velük, némi kis változatosság, a hős csapatban és némi biztosra vett győzelem (Yoruichi, hol lehet?)Ichigo, meg hozza a formáját. De úúúú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11180 Dátum: 12 ápr 07, 22:04:43 » |
|
Vegyétek úgy, hogy nem írtam semmit Harribel tetkójáról mert kiengedett alakban nem látszik neki. Azért szerintem elégé kiverné a víz, ha megjelenne előtte Aizen. Yoruichi csak 81 mangával ellőbb szerepelt utoljára. Azért énengem is érdekel, hogy hol kóborol, mert SS-ben nem volt, és Uraharánál sem. Ivan szerintem úgy volt vele, hogy inkább csatlakozik a győztesekhez, ha már fel ajánlják neki, hogy a halál helyet harcolhat az ő oldalukon SS ellen, amit, mint Arrancar nem nagyon bír. Mert ugye az ellenségem ellensége a barátom. És azzal, hogy csatlakozott a Vandenreichez, a győztesekhez, ezért már nem tekint úgy magára, mint egy vesztes Arrancárra, főleg, hogy felruházták Quincy fegyverrel és Bankai elszívóval.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11181 Dátum: 12 ápr 07, 22:20:37 » |
|
Én még mindig nem hiszem, hogy az tiszta Quincy fegyver lenne. Legalábbis a mangában még mindig nem mutatták meg, hogy hogyan és miként harcolnak. Amit Ivánnál is látunk, az lehetett volna egy olyan fegyver is mint Ikkaku nagydarab bankaia. Szerintem vegyes típusú fegyverekkel fogunk találkozni. Lesz amivel lőni lehet és lesz amelyik közelharcos jelegű fegyver mégha keresztel is idézik meg. A bankai leolvasztóról pedig tudjuk, hogy olyan mint egy gomb. Gondolom egy kifejlesztett találmány amelyet gyártanak mindenki részére. Ha valaki ellenük bankait használ akkor hatalmas szellemi energiát enged szabadon. A használó ekkor engedi szabadon ezt a leolvasztó eszközt amely meggyújtja a bankai által létrehozott szellemi erő részecskéit, így elolvasztva azt.
Yoruichi valóban régen szerepelt de szerintem már most is kémkedik valahol cicaformában. Másrészt ő egy nagy nemesi ház vezetője, így azt is igazgatni kell valakinek néha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11182 Dátum: 12 ápr 08, 02:10:25 » |
|
Hmm nem volt vészes eme fejezet. Az a kijelentés miszerint Aizen gyenge volt, hát kicsit meglepődtem rajta aztán mosolyogtam. Harribel 3 ostoba kis játékszerét nevetségesnek tartom az ilyen idióta karaktereknek többségében egyfajta végük van. "Szádra vetted Harribel-sama nevét és nem tudod kik vagyunk és a hozzád hasonló alárendeltek rendszerint tudatlanok" most komolyan? Őszintén szólva akkor én is az vagyok, mert a leghalványabb emlékfoszlányom sincs meg ezekről az emberekről nem is emlékszem rájuk, hogy mikor tűntek fel bármelyik oldalon is ezelőtt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 02:11:40 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #11183 Dátum: 12 ápr 08, 09:27:54 » |
|
Harribel fracciónjai, ők alkották meg a Chimaera Parca-t aminek a nevére már nem emlékszem, de Yayma-jii fél mozdulattal kettévágta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #11184 Dátum: 12 ápr 08, 09:32:30 » |
|
Yama-jii valóban kivégezte egy mozdulattal, de a szörnyecske ugyanolyan könnyedén intézte el a hadnagyokat. Ettől függetlenül én is gyors halált jósolok szegény fracciónoknak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #11185 Dátum: 12 ápr 08, 10:06:54 » |
|
Az német csoka most zúzni fog ez biztos, hiszen egy kapitány ö is....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #11186 Dátum: 12 ápr 08, 12:13:42 » |
|
Nem hinném, hogy a Iacto Arme-ban rajta kívül lennének tápos egyének. Ha lenne egy kemény seregük nem kéne arrancarokat gyűjteniük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11187 Dátum: 12 ápr 08, 12:29:35 » |
|
Szerintetek mi történik ezen a képen a bal alsó képkockán ? http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/487/19 Mert mintha szenvedne valamitől a taicho. Amúgy Ichigoék is oda tartanak szóval 5 lehetőség áll fenn: 1. A kapitány gyorsan lezúzza őket, mire befut Ichigo. 2. Még tart a harc, mire megérkezik Ichigo. 3. Apacciék lezúzzák mire odaér Ichigo. 4. Valamiért az egyik fél visszavonul. 5. Ichigo nézi a csatát, hogy elemezze az ellenfelet(nem túl valószínű), míg eldöl, hogy az 1-es vagy a 3-as pont lesz.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11188 Dátum: 12 ápr 08, 12:41:33 » |
|
Én úgy vélem, hogy Ichigo éppen időben fog megérkezni mielőtt a három nagy arcot lezúzná a fickó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #11189 Dátum: 12 ápr 08, 13:38:15 » |
|
Nekem egyáltalán nem tetszik a mostani történet...igaz Kubo mondta, hogy az eddigieknél durvább lesz meg ilyenek, de ez a két csoportra osztás, az egyik fele meghal, a másik szolga, meg a németek, nekem eléggé hasonlít valamire... Meg nagyon tud irritálni, ha valaki eléggé nagyra van magával, mint ezek a marhák Hueco Mundoban. Mit képzelnek ezek magukról? Legalább mondják már el, hogy mi a francot akarnak, mert ez engem rohadtul idegesít, hogy már több hete nem tudjuk, hogy mire készülnek... Egyetlen pozitív, hogy megjöttek a fracciónok Lolyéknak is örülök. Remélem Uraharáék lerendezik a dolgot HM-ben, és végre a Gotei 13 is beszáll! Harcra mindenki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|