24 nov 05, 17:28:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 742 743 [744] 745 746 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743832 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11145 Dátum: 12 márc 29, 20:20:26 »

Viszont ki tudja mekkora Hueco Mundo? SS méretéről sincs fogalmunk pedig ott elég sokat tartózkodtunk. Az ő teleportációs képességükkel nagy területeket is bejárhatnak. Itt jegyezném meg, hogy a mangában Harribelről is azt mondták , hogy rajtaütöttek. Tehát nem igazán csatában győzték le. Egyszerűen meglepték. Az az arrancar szó szerintem nem feltétlenül állja meg a helyét. Olyanok használják akik hollowokat használnak a harcban. Lehet náluk összefoglaló név is.

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 14:15:53 írta rini67 » Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11146 Dátum: 12 márc 30, 18:04:05 »

Az is lehet hogy eddig csak Hueco Mundo perem vidékén folyt a cselekmény, és a belső földekre tilos a belépés még a shinigamiknak is. Ezzel lehetne magyarázni azt a maréknyi Lord-ot akik itt fordulnak elő.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11147 Dátum: 12 ápr 04, 15:14:24 »

Itt a 487-es fejezet. http://www.mangareader.net/bleach/487

Úgy látszik kezdenek beindulni a dolgok és gyülekeznek a szereplők.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #11148 Dátum: 12 ápr 04, 15:26:00 »

Yes:) Jöt Uhahara is:) Egyik legjobb karakter:)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11149 Dátum: 12 ápr 04, 15:39:31 »

Gondolom kíváncsi, hogy milyenek lehetnek ezek az új tagok. Szívesen megvizsgálna egy-két fickót, hogy hogyan és miért képesek megtörni a bankait. Gondolom ez lesz majd az egyik felfedezése Mayurinak a kettőből. Így esetleg képesekké válhatnak a bankai használatára a kapitányok. Másrészt nekem még mindig nagyon hiányzik valaki. Grimmjaw!!!Merre vagy!!! bye bye
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #11150 Dátum: 12 ápr 04, 15:42:55 »

Yes:) Jöt Uhahara is:) Egyik legjobb karakter:)

Hmmmm, az ő Bankai-jára kíváncsi vagyok, tutita valami iszonyú elmebeteg elvetemült cucc lesz. Saját bevallása szerint nem lehet vele tanítani és tudjuk, hogy Benihime a vérrel babrál, szóval lehet, hogy a bankai az ellenfél vérével is tud, pl: megalvasztja a testébe a vért = Halál = nem lehet vele edzeni.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11151 Dátum: 12 ápr 04, 16:18:03 »

Tényleg, Benihime mit is tud shikaiban? Gondolkozik

A fejezetről.... áh, inkább nem is mondok semmit, nincs türelmem hozzá. De amúgy feltűnt, másnak is, hogy Kubo csak egy fajta pasit tud mostanság rajzolni? Tök egyforma a fejük ezeknek is: http://www.mangareader.net/bleach/487/13 utolsó sor, középső kocka. Ilyn típusú férfiállat volt még Ginjo is, meg a Zagnetsu 2.0 csicskája is, Iván, és asszem a  másik is. Ezt nemár.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #11152 Dátum: 12 ápr 04, 16:30:30 »

Az ellenség módszerei eléggé emlékeztetnek egy bizonyos korra. Az mondjuk érdekes volt, hogy Haribelt elkapták, a 3 fraccion-ja meg megúszta. Nem voltak jelen? Mert ha elmenekültek, akkor most sem lesz semmi esélyük, ha meg távol voltak, akkor csak szimplán nincsenek tisztában az ellenség erejével. Remélem azért erősödött a Mila Rose- Apachi-Sunsun trió, mert korábban Allon nélkül olyan hadnagyi szinten lehettek. Mondjuk az ilyen csicskák ellen lesz esélyük, de a kapitány csávó ellen nem sok. Simán elkapta azt a dobókorongot. Eléggé Xena feeling-je volt. Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11153 Dátum: 12 ápr 04, 17:13:34 »

Höh újabb régi ismerősök. Nevet Arra azért nem számoltam, hogy a két kis AizenFangirl is fel fog tűnni. viszont Harribel fracciónjai szerintem fejlődtek, hisz a maszkjuk megváltozott. Apacci durván néz ki. Kúl 5 csajból 5-öt Orihime gyógyított meg xD.

Sabaku én is észrevettem a hasonlóságot. Talán azért ilyen mert megszokta, hogy Ginjout rajzolja most meg hiányzik neki^^.  Benihime meg egy rakat dolgot tud. Nagyon sokoldalú.

Uraharára kíváncsi leszek, hogy mit fog alkotni. Vajon ki a csapatvezető Ichigo vagy Urahara ? Mert nem hinném, hogy hallgatnának egymásra.

Máris jobb lett a manga, hogy nem Sasakibe temetését kell néznünk, hanem ahogy a régi karakterek akcióznak.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #11154 Dátum: 12 ápr 04, 17:47:15 »

Jééé, feltűntek Haribbel frakciónjai, de ezen kívül semmi tartalmas rész nem történt ebben a fejezetben. Köbö ennyi volt a fejezet. Max, még érdekes, ahogy bejutottak HM-be, de azonkívül már alakulhatna valami, mert ez így már gáz. Kubo ennek az arc-nak az elején elindított 3-4 történet szálat és most majd mindet eldobta, wtf?  Hmm? akkor minek indította el egyáltalán?
Na mindegy, bízzunk benne, hogy jó írányba alakul a Bleach, mert már amikor feltűnt az új fő boss, az a fejezet például egyáltalán nem volt rossz, sőt valahogy hozta a Bleach régi színvonalát.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #11155 Dátum: 12 ápr 04, 20:10:34 »

Szerintem nem volt ez rossz fejezet. Igaz, hogy nem volt nagyon tartalmas, meg nem volt benne sok új információ de én úgy vagyok vele, hogy hova siessen annyira, ha most úgyis gyűjtik az Arrancarokat, akkor lássunk is belőle valamit.  Nevet
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #11156 Dátum: 12 ápr 04, 20:47:10 »

Most felcsigázott igen, ez a fejezet ebbe volt jó, a frakciónok feltűntek, már csak azért is el fogom olvasni a következő fejezetet, mert most érdekel, mi lesz velük. Amúgy szerintem gyorsabban is gyüjtögethetnék az arrancarokat, mert ez eddig semmi, amit mutatott Kubo. Legalábbis gyorsan történhetne már valami érdekes vagy jó.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #11157 Dátum: 12 ápr 05, 06:03:09 »

Azért azt se felejtsétek el, hogy a történetből az is kiderült, ezeknek a fickóknak van valami közük aizenhez is,mert ismerik valamilyen szinten.Uraharának meg nem hiszem hogy látni fogjuk a bankaiát mert valószínű elszívják előle mielőtt használhatná.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11158 Dátum: 12 ápr 05, 11:01:49 »

Közük nem hiszem, hogy lenne Aizenhez. Felkészültek valamilyen szinten és ismerték a nevét tehát biztos van információjuk róla és másokról is. A mangában is elhangzott az a mondat, hogy nem lehetett annyira erős ha ilyenekkel vette körül magát. Tehát ezek csak hírből ismerhették az erejét, hogy milyen is volt valójában lehet, hogy nem néznék le. Számomra azonban egy fontosabb hír is hordozott ez a kötet. Az eddigi két technika, a teleport és a bankai megolvasztása mellett feltűnt egy harmadik is. Ez pedig a szellemi erő meggyújtása vagy lángolása. Ennek erős köze lehet a bankai megolvasztásához. Ha jól emlékszem egy mondta Ivan. Mivel a bankai használata esetén hatalmas szellemi erő szabadul fel, ezt próbálják meglovagolni a technikájukkal. Ez pedig elég rosszul érintheti éppen a bankai használó személyt.  Szerintem ezért is jött Ichigoékat elkísérni Urahara, hogy ezt megfigyelhesse és elemezhesse. Valószínűleg tudja már, hogy Ichigoét nem sikerült megolvasztani így közvetlenül is tapasztalatot és információt szerezhet erről a képességről.
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11159 Dátum: 12 ápr 05, 12:56:58 »

Én ha jól emléxem, akkor aizen segítői a kapitány társai voltak(a depis néger meg a vigyorgó áruló:D), harcosai a 10legjobb arrancar, és az a 3 csak a 3.legerősebbnek, harribelnek voltak a csatlósai, ez nem igazán "ismerettség", megidéztek valami hiper-szuper hollowt, amit aztán yamato egy csapással levágott.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 742 743 [744] 745 746 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins