MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #11130 Dátum: 12 márc 28, 17:36:44 » |
|
És ebben hol is lenne shinigami segítés? Ichigo csapata megy ugyanúgy, a többi shinigamiról szó sincs, azok Soul Societyben vannak továbbra is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11131 Dátum: 12 márc 28, 18:01:49 » |
|
Mikor Ichigo-ék elindultak HM-be, hogy megmentsék Inoue-t akkor se mehetett velük, merthogy Ichigo SS szövetségese. Aztán ugye később eszébe jutott a kiskapu, miszerint Yamamoto nem segített eperkének a mentőakcióban, így tulajdonképp nem is állnak egy oldalon a Shinigamik meg Eperke. Azonban a mostani részek előtt 5-6 elég fontos emberét is kiküldte a főkapitány Ichigo megmentésére, és Ginjou holttestét is visszaszolgáltatta... Ennyi segítségnek elégnek kellett lennie, hogy ismét szövetségesnek lehessen tekinteni őket. Aztán az is lehet, hogy Kubo rég elfelejtette már ezt a jelenetet, és teljesen mással akarja megmagyarázni Ishida szerencsétlenkedését...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 18:03:37 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #11132 Dátum: 12 márc 28, 18:06:47 » |
|
Igen én is erre gondolok. xD Az a kiskapu is teljesen jelentéktelen volt. csak 1 kifogás. Ha akarna most is kitalálna vmit. Itt szerntem más lesz a háttérben. És nem lepődnék meg, ha köze lenne ahoz, h ezeknek is közük van a quincykhez. Kubo azt mondta, h az utolsó arc vmi nagy durranás lesz. Az nem lehet ishida nélkül xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11133 Dátum: 12 márc 28, 18:18:00 » |
|
Vagy szimplán csak az a baj, hogy quincyként nem akar hollowokon segítnei...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #11134 Dátum: 12 márc 28, 19:56:00 » |
|
Okés-okés... rendben, ez a fejezet... áááá... Kubo most direkt másolja saját magát? Én nem értem, ugyanaz a lemez, most csak annyi a különbség, hogy Ishida nem megy velük. Nem bírom felfogni, hogy hogyan csinál ilyet Kubo? Na mindegy, nem szapulom inkább a fejezetet, rossz volt és kész.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11135 Dátum: 12 márc 28, 20:15:40 » |
|
Még ,ha csak a fejezet lenne rossz:) Kubo ugyan azokat a személyiségeket használja ,meg most megint Hueco Mundo ,igazából nem szapulni akarom a mangát ,de amilyen jó volt az elején ,emg amiylen történetet lehetett volna kerekíteni belőle ,háát rossz ember kezében van a manga azt kell mondani :S
Ez a sasakibis dolog ,meg hogy bankai volt ,egyenesen szánalmas ,főleg hogy Ichigo egy ütéssel leverte szegényt...
Bizakodjunk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #11136 Dátum: 12 márc 28, 20:24:05 » |
|
Hát azt tehetjük! xDDD De ezen nem gondolkodott kubo, h szánalmas, h 3.jára mennek el megmenteni vkit? xD Ezt am már kifejtettem, azt hiszem, h az ichigo témában szóval még 1szer nem fogom xD A lényege az volt, h ichigo mivel cél nélkül bojong a világban xD, mármint ilyen hosszútávú cél(kalózkirállyá válás hokage, stb..) nélkül van, csak 1 van neki, mégpedig az, h meg akar védeni másokat, így önszántából sajnos sehová nem megy, csak ha valakit elrabolnak. De ez már orihiménél is vicces volt, rukia után. Most meg már 1enesen szánalmas. Az 1etlen szerencse az egészben, h amikor az animét nézem, akkor ezek a dolgok nem érdekelnek. De a manga már nem nagyon tud lekötni, ezekkel a húzásokkal, h csak magát ismétli ichigo, és a történelem. xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11137 Dátum: 12 márc 28, 22:03:01 » |
|
Olyan semmitmondó fejezet volt, bár én nem is szoktam a Bleachtól sokat várni, így nem sokkolt le. Yamamoto lelkizését személy szerint nevetségesnek tartottam már elnézést a legapróbb momentumát sem tudtam komolyan venni. Sakakibén meg lépjünk túl egy jelentéktelen töltelék volt akinek egyedül a halála volt a kulcsfontosságú szerepe, mert valamire mégiscsak fel kell használni. Ishida egyedül azért nem megy velük, hogy legyen minimális eltérés a "fedőneve Orihime" mentőakcióhoz képest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11138 Dátum: 12 márc 29, 03:16:57 » |
|
Egyre jobban olyan érzésem van, hogy Grimmjowt hamarosan visszalátjuk, afféle John Connor szerepben, mint az lázadó arrancarok vezetője. Amúgy sokkal egyedibb otlet lett volna, vagy legalábbis változatosabb, ha kiprovokálják Ichigot, hogy beszálljon ebbe a harcba, mondjuk megtámadják a testvéreit, szeretteit, vagy akármi, de ez tényleg ismerős szitu már ami most van. Mindenesetre én várom a jovőheti részt, mit tartogat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #11139 Dátum: 12 márc 29, 13:17:35 » |
|
Mint mikor ulquiorra kiprovokálta a harcot ichigotól, mer azt mondta neki, h ő hurcolta el orohimét? Jobb lett volna, ha inkább ivan elveszi ichigo bankaiát, elrabolja őt, és akkor legalább vicces lett volna xDD És akkor nem csak az lett volna, h ichigo megy lát és győz )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlackPoet
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #11140 Dátum: 12 márc 29, 13:24:02 » |
|
Egyre jobban olyan érzésem van, hogy Grimmjowt hamarosan visszalátjuk, afféle John Connor szerepben, mint az lázadó arrancarok vezetője. Amúgy sokkal egyedibb otlet lett volna, vagy legalábbis változatosabb, ha kiprovokálják Ichigot, hogy beszálljon ebbe a harcba, mondjuk megtámadják a testvéreit, szeretteit, vagy akármi, de ez tényleg ismerős szitu már ami most van. Mindenesetre én várom a jovőheti részt, mit tartogat!
Mondjuk vicces lenne látni, hogy eperke meg kékecske, hogyan is harcol kartkarba öltve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11141 Dátum: 12 márc 29, 18:21:25 » |
|
Lehet jobb is, hogy Kubo marad az 'elmegyünk megmenteni valakit' sémánál, az legalább bevált neki 1x. Másodszor még éppen elment, de ez emberfüggő ugyebár. Aztán harmadszorra már ő is kezdte úgy érezni, hogy válatoztatni kéne valamin, mert ami kétszer még elment, azt harmadszorra nem kéne elsütni, és erre összehozta a Fullbring-arcot, amit nyugodtam nevezhetünk az eddigi legrosszabbnak. Talán még egy utolsó körben jobb is megmaradnia a 'megszokottnál', ami legelább bevált már, akármilyen nevetséges és szánalmas is ez... xD Akinek nincs fantáziája minek írja a mangát? Rajzolni azt tud, álljon össze valakivel, aki meg írni. Persze nem azt mondnom, hogy 'hűdejó, még egy szabadítsuk ki willy-t arc!', de így talán kevésbé lesz sz..rossz a befejezés. Na meg ha Urahara ott van, akkor talán még a remény csonka hullája sem égett szénné teljesen...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 29, 18:34:29 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #11142 Dátum: 12 márc 29, 19:49:00 » |
|
de ja vou érzésem van nektek is? látom igen... hát meglátjuk mi sül ki belőle, ha manga nem is lesz színvonalas, majd az anime a harcokkal behozza.. végül is csak üsség végják egymást.. xD
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11143 Dátum: 12 márc 29, 19:54:40 » |
|
Nekem nincs. Az ok pedig az, hogy eddig soha nem kérték a segítségét ilyen feladatban, hanem magától indult neki. Lásd Rukia és Orihime esetét. Most viszont Nelliel kéréssel fordult hozzá. Azért nagy különbség. Így pedig nem is lehet annak nevezni. Ráadásul ez a hitvallása, hogy segítsen, megvédje a barátait, így nem is mondhat nemet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 29, 19:56:00 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #11144 Dátum: 12 márc 29, 20:07:26 » |
|
Nagy lépés ez a sztoriban, hogy nem öntörvényesen belekontárkodik hanem "kérik". Az arrancaros-rabszolgás megoldás nem rossz, de sokezer "arrancar" nem tudom honnan van, mivel természees előfordulása ritka, a legtöbbet Aizen csinálta a hógolyóval azok meg alig vannak 100-an. A többi normál Hollow vagy Adjuchas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|