24 nov 30, 17:47:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 746 747 [748] 749 750 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1777403 alkalommal)
0 Felhasználó és 47 vendég van a témában
rougon
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #11205 Dátum: 12 ápr 08, 21:34:04 »

Vad és ösztönös reakciókat én nem láttam, nagyon is tudatosak voltak amik most szerepeltek... igazi szörnyeknek pedig nem szabadna betojniuk ennyitől Nevet
na mindegy, elfogadtam már hogy Hueco Mundonak a kegyetlen vadon helyett egyre inkább vidámparki hangulata lesz... Neeem
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11206 Dátum: 12 ápr 08, 21:34:39 »

Ez minden mangában így van, hogy az elején erősnek állítják be az átlagos ellenséget. Például a Fairy Tail elején a két mágusokra specializálódott zsoldos, vagy a Narutóban a sima ninják.  Jelen esetben a közönséges hollowok. egy átlagos Shinigaminak, aki még a Shikait sem sajátította el, nehéz ellenfél egy sima Hollow. Rukia is mennyire féltette Ichigót az első Menos Grandétól, utána meg már azok is tömegével hullottak.

És még pár észre vétel. Az Unmaskedben megerősítették Yami halálát. Starrkon kívül még Harribel is törődött a fraccionjaival. Amikor azt hitte meghaltak, meggyászolta őket, utána meg akarta őket bosszulni Yamán. A lényeg, hogy nem csak Starrk és Nel törődik a társaival. Mosolyog

Jelen állás szerint, az egyetlen aki mögé felsorakoznának HM-ben az Arrancarok az Grimmjow. Talán Ichigonak sikerült egy kicsit változtatnia a gondolkodás módján. Nel csak akkor jöhet képbe, ha visszanyeri a régi erejét.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11207 Dátum: 12 ápr 08, 21:51:29 »

Én az Unmaszkedben épp az ellenkezőjére emlékszem, sőt még a mangában is szerepelt a kutyájával életben miután a kapitányok, Byakuya és Kenpachi visszatértek HM-ből. Ráadásul Kubo megemlítette a nem is oly régi beszélgetésben is, hogy életben van de nem szándékozik szerepeltetni a történetben tovább. Még egy táblázat is volt linkelve az életben maradott espadakról és arról, hogy kiket szándékozik felhasználni a továbbiakban. Ebben Yammyt teljesen kizárta, Nellielt és Grimmjowot jelölte mint fontos szereplőt. Harribelt szintén jelölte, hogy szerepel de nem lesz lényeges szerepe a történetben.

Abban tényleg igazad van, hogy Harribel kapcsolata a frakcionjaival tényleg szoros volt.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11208 Dátum: 12 ápr 08, 22:03:22 »

Ohh bocsi, hirtelen azt hittem, hogy az Unmaskedben volt az interjú, azzal a táblázattal. smirksweat Viszont a táblázatban Yami egy vonalat kapott ami a halált jelenti.  Azért Harribelnek valami nagyobb szerepe kellene, hogy legyen ha őt és Dondochakkát mennek megmenteni. Én úgy tudtam, hogy a körök meg a többi azt jelezte, hogy valószínüleg melyikük fog szerepelni.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11209 Dátum: 12 ápr 08, 22:30:45 »

Először én is értetlenkedtem a vonalon míg el nem olvastam Kubo beszédét. A vízszintes vonal nem csak a halált jelentette hanem azt is, hogy a történet folytatásában kikre nem számít a továbbiakban. Kik azok akik szerepelni fognak de nem lesz nagy jelentőségük vagy szerepük, és a harmadik akikre fontos szerep vár a továbbiakban. Harribel jelölése és Kubo nyilatkozata egyértelmű. Szerepel a történetben de tulajdonképpen nemigazán lesznek cselekedetei. Ez a fogság például ezt mutatja előre. Van jelentősége de nem ő cselekedik. Az igazi cselekvők az Nelliel és Grimmjow akiknek hatása lesz az egész történetre. Kubo kihangsúlyozta azt is, hogy Mayuri két felfedezésének nagy hatása lesz míg a probléma megoldására a kulcs Toshiro.

Szerintem Mayuri egyik alkotása a bankai leolvasztásának megakadályozása és az ellenség rejtőzködési helyszínének megtalálása lesz. Toshiro pedig az a kulcs, aki által oda lehet jutni az ellenség rejtőzködési helyéhez. Én legalábbis így gondolom, aztán majd kiderül.
Naplózva
pumpa28
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A legendám a XX. században kezdődött

« Válasz #11210 Dátum: 12 ápr 11, 14:10:07 »

itt az új fejezet   http://www.mangareader.net/bleach/488

na akkor mi is a helyzet a quincykkel??
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #11211 Dátum: 12 ápr 11, 14:11:08 »

Ahogy mondtam Super kapitány ledarálta őket:D
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11212 Dátum: 12 ápr 11, 14:18:57 »

Most legalább biztosan eldöntetett a dolog. Nem kell azon rágódni, hogy kik és mik az ellenfelek. Másrészt azért sejthető volt a dolog eddig is, de elég kétséget okozott, hogy nem csak quincyk harcoltak hanem hollowok is. Lásd Ivan barátunkat aki arrancar létére letagadta, hogy hollow lenne. Ez nekem egy elég jó fejezetnek tűnt. Yama milyen kedves arcot vágott. Egy csöppet sem dühös és vérre vágyik. Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 14:31:14 írta rini67 » Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11213 Dátum: 12 ápr 11, 14:27:45 »

Előzőekhez képest ez egész jó volt.
Na talán látunk  egy normális fightot
Nel hozta a szokásos humort  ikszdé tres bestia .
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #11214 Dátum: 12 ápr 11, 14:30:18 »

Végre egy jó fejezet. Az események kezdenek beindulni. Neliel hozta a formáját. A főkapitány szinte pánikba esett. Harribel nagyszájú fracciónjai kiütve. Az ellenfelek a Quincik. A Shinigamik harcra készülnek.   Hát kell ennél jobb? Alig várom a jövő hetet.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 14:35:21 írta TsunadeHime » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #11215 Dátum: 12 ápr 11, 14:36:43 »

És a legősibb feltételezések beigazolódtak! Gondolkozik Jobb sarokban a Shinigamik és a bal sarokban pedig a Quincy-k Nevet 1000 év után Round 2 ikszdé így már érthető, hogy miért kaszabolta a főgóré olyan természetesen a neki segítő arrancarokat... én azért megnéztem volna, hogy Allonal mit kezdene ez a kivégző kapitány...
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11216 Dátum: 12 ápr 11, 15:32:52 »

Jó kis rész volt, vicces és durva jelentetekkel egyaránt. Kicsit aggódtam, hogy Kubo milyen poénokat fog Nelnek adni, ami  eddig nem volt hisz már egy csomót ellőt korábban, de úgy látom, megoldja nagyon ügyesen. Nevet  Azok a csillogó szemek xD. És megpaskolja Ichigo fejét, többiről már nem is beszélve.

Sung Sun milyen durván átszúrja szegény Quincy fejét. Ördögi Aztán persze kikapnak még mielőtt kiengednék az erejüket, hogy ne legyen igaza Nelnek, hogy Ichigo csak útban lenne.^^ Ha még meg is haltak Orihime úgyis felhealeli őket, mert már egyszer csinálta és kellenek Ichigonak a szövetségesek.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #11217 Dátum: 12 ápr 11, 15:51:01 »

Erre vártam ,végre a helyükre kerültek. Ez a 3 hülye nem is értem mit remélt. A mesterüket lezúzták gond nélkül, de ők nekiállnak keménykedni. A gyalogokat ok hogy elverik, de nem egy kapitányt. SS kapitányai ellen sem lenne semmi esélyük. Az ellenség kiléte eddig is elég egyértelmű volt, nem dobtam hátast, de legalább aki eddig hitetlenkedett megnyugodhat. Csak így tovább Kubo mester, ez már jó út. Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11218 Dátum: 12 ápr 11, 16:00:31 »

Na a mostani fejezet kifejezettem tetszett. Én örülök, hogy a 3 fracción erősödött és ügyesen harcoltak, de sajnos hiába...
És végre a Gotei 13 is készül a csatára, ezt már szeretem  Boxoló
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11219 Dátum: 12 ápr 11, 16:07:41 »

Nem is gondoltam volna, hogy ilyet mondok.. de a blícs most egész jó volt Nevet Az eddigi arc határozottan legjobb fejezete. Mutatták SS-t is, Ichigo-t, Igort meg a 3 kiscsajt is, és az utóbbi két szál a végén össze is futott. Yama meg szemmel láthatóan vérre szomjazik, most engem SS érdekel a legjobban.

Ja, és kiderült, hogy Kubo nem azért adott napszemüveget Igorra, mert lusta szemeket rajzolni xD
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 16:08:36 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 746 747 [748] 749 750 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins