Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11160 Dátum: 12 ápr 05, 13:53:37 » |
|
Öhmm Ichigoék milyen ellenséget támadtak meg ebben a fejezetben ? no komment Höhö ezek a németek azt hiszik Aizen meghalt ..... még visszaköszönhet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11161 Dátum: 12 ápr 05, 17:34:42 » |
|
A magam részéről egész jónak találtam a fejezetet, amit viszont hiányoltam az az ellenség harcmodorának bemutatása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #11162 Dátum: 12 ápr 05, 17:59:46 » |
|
Nah elolvastam én is xD De nekem egyáltalán nem tetszett ez a fejetet most. Szerintem az előzőek jobbak vooltak. Ezek a német képő csávók meg egyáltalán nem szimpik, szóval ők meg főleg nem tetszenek.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #11163 Dátum: 12 ápr 05, 18:14:25 » |
|
Ez a 3 nyomorult miért él? Yama nem szét égette őket?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11164 Dátum: 12 ápr 05, 18:35:48 » |
|
Ez a 3 nyomorult miért él? Yama nem szét égette őket? Kell a fansörservice, én erre tudok csak tippelni. :'D Mellesleg ha heti 2 oldalon ott lesznek Nelielék akkor már megéri megnézni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #11165 Dátum: 12 ápr 05, 18:36:32 » |
|
xDD Megnéztem már... Háát http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/339/7 Az a 3 izé ami ott lehullik. Hát nekem nagyon úgy tűnik, mintha nemsokinden maradt volna belőlük, de itt vannak
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11166 Dátum: 12 ápr 05, 19:02:16 » |
|
Nem olvastátok az Unmasked fordításokat ? Abban van, hogy Orihime fel heal-eli őket és Harribelt. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_character_book_-_unmasked Ichigo megszokásból mindig maga mellet tudja Nelt. Bírom, a fejeket, amiket együtt vágnak (mármint nem lefejezésre gondolok xD) Pl itt a jobb alsó képen.^^ http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/487/6
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11167 Dátum: 12 ápr 05, 19:46:50 » |
|
Hát igen, jó kis párost alkotnának Azért bízom benne, hogy Nel is mihamarabb visszaszerzi majd a felnőtt verzióját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11168 Dátum: 12 ápr 05, 21:49:24 » |
|
Szerintem a szellemi szintjük kb. azonos lehet.. bár Nel okos is tud lenni
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11169 Dátum: 12 ápr 06, 09:39:32 » |
|
Ez a komisszár kedvemre való. Harribel ribancai nem sokáig fognak kalimpálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11170 Dátum: 12 ápr 07, 08:00:57 » |
|
Egyre jobban unom ezt a mangát. Esküszöm megint elhull az összes halálisten és megkérik Aizent, hogy segítsen!!! Kövezzetek meg, de tuti így lesz...
ON: Uncsi, semmitmondó fejezet volt, annak jobban örültem volna, ha 3 ismeretlen arrancar támadt volna rá arra a csávóra...
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11171 Dátum: 12 ápr 07, 12:37:30 » |
|
Csak most vettem észre, hogy eltűnt Harribel 3-as tetkója. Végülis logikus, hogy nincs rá szüksége mert jelenleg ő a legerősebb Arrancar + már nem Aizenel van. Az már más kérdés, hogy a főmufti (nem húzta alá a helyesírás ellenörző, szóval tényleg van ilyen szó! ) könnyedén legyőzte egymaga.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #11172 Dátum: 12 ápr 07, 13:40:27 » |
|
Amit eddig tudunk, h észrevétlen ki-be járkálnak SS-be meg vissza, piszok erősek, tudnak bankai-t és jól láthatóan szervezettek és gyakorlatilag mindenkit lenéznek... Nos ez nem rossz, de eddig 1x se mutatta meg nekünk Kishi az erejük mibenlétét.... Sasakibénél sem... Harribel vereségét sem... És azt az arrancart is egy szemvillanás alatt elintézte az új főboss... Abban sem vagyok biztos, hogy nem akarja Kishi valahogy megint húzni az időt, h még később lássuk meg a harcmodoruk... Pedig jó lenne harc közben látni őket Másrészt nem értem eddig egy ilyen szervezett, láthatóan nem kevés harcost számláló "nép"-et honnan a hátsó zsebből húzott elő Kishi !? Mármint a semmiből egy Aizen szintjét -elvileg- simán ütő csipet-csapat.....
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11173 Dátum: 12 ápr 07, 13:46:42 » |
|
Hát, Kishi sehonnan. Kubo meg hát... ki tudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11174 Dátum: 12 ápr 07, 14:36:18 » |
|
Szerintem a Garganta-ban van a főhadi szállásuk. Ha megnézed ezen a képen a trónt meg a lépcsőket lehet látni, hogy lebomlanak szóval szellemi részecskékből állnak, mint az út amikor Ichigoék először mentek HM-be. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/485/16 Na meg a szoba ajtaja is a semmiben lebeg. Ichigoék: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/241/3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|