Nem igaz hogy Kubo nem képes senkit se kinyírni egy csapásra!
A másik szépség.... Iván nem tud Stricigo Getsugájáról? Ez MEKKORA EPIC FAIL már megint Kubotól????
ennél már tényleg jobb mangát dobok össze fél nap alatt is.
Nem vártam nagy fejleményeket csak hogy kik azok a fószerek
Na ezért mondtam hogy Gennyrúszáj nem való VEZETŐNEK!
1. Ez egy shounen, nem egy seinen. De hát felesleges egy otakunak ezt kifejtenem, mit is jelentenek a műfajok, nemde bár?
2. Ezt hol írják? Mert én csupán annyit látok, hogy nem képes Ivan megemészteni, hogy az ő támadása ennyire ineffektív volt.
3. Hajrá!
4. Nem mondta meg szájbarágva, de a cím alapján egy királyság tagjai...
5. Anno Fake Karakura idején is írtuk itt páran, hogy Yamma nem egy igazán csapatjátékos. Erre most is adott bizonylatot.
Spanyol mánia után angol, most német... Nagyon fantáziadús, mondhatom...
Jah, mert sablonok alapján japán neveket adni nagyon kreatív, teszem azt lemásolni kultúrák mítoszok lényeinek nevét hatalmas talentumra ad következtetést...
0 osztag, arancarok, ishin arcot akarunk!!!!!!!
Fogsz kapni 0. osztagot, mivel abban a dimenzióban lesz a palota, amit lespoilerezett félig-meddig Kubo.
Arrancarok lesznek, mivel ezt is lespoilerezték.
Isshin arc? Bele lesz írva valahogy, vannak tippjeim , hogy hogy.
Nem lehetne többé-kevésbé kultúráltan megbeszélni legalább 1-2 dolgot? Attól, hogy erősek vagyunk, okvetlenül ütni kell a másikat? Megint a Narutóval példázok: semmi harc nem volt a fejezetben, és mégis mennyivel epicebb, és drámaibb volt ennél az 'üssed Józsi'-féle blícsnél?
1. Szeretem amikor valaki saját mondandóját töri össze az ellentmondásokkal. x'D Kulturáltan Susanooval elkapni itachit, B- folyamatos yeahh mothafucka dolgai is a kulturált viselkedésről tesz tanúbizonyságot. Epic szóval ne dobálózzunk ilyen könnyen, mert nagyon messze volt, a drámaiság pedig nem is tudom... Nálam nem fogyott zsepi. Nálad?
jellem fejlődés, értelmes gondolatok stb! nem csak harc, mert akkor 100 évig is lehetne tolni a bleachet! okés hogy a harc jelenetek jók benne, de nem csak ez kell! de kubo.. hagyuk. reménykedtem hogy feléled a blics, de meginn csak azért fogom nézni h na vajon mi sül ki belőle, de jó az nem.
Ez nem egy regény,sajnos- nem sajnos a legnagyobb shounenekben sem gyakori a jellemfejlődés, mert általában egy jellemre rajzolják meg karaktereiket a mangakák. Magvas gondolatok alatt meg mit értünk? Ismételgesse önmagát Kubo? De akkor meg az a baj... Kilőtte az eszmei értékeket amiket fel lehet használni nagyon hamar és ez is okozta azt, hogy ötlettelen(nek tűnik). Viszont amit sehol nem értek, miért jó az , hogy ha az előszó alapján már tudja mindenki azt, hogy miről szól a regény?
"És ezt meddig hadováljátok még hogy az elején vagyunk?"
Amíg az elején vagyunk... :'DD A Natúró első 4 fejezetében sem mondták el, hogy Edo Tensei-es Madara harcolni fog a kagékkal...