24 nov 05, 06:37:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 733 734 [735] 736 737 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742917 alkalommal)
0 Felhasználó és 206 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #11010 Dátum: 12 márc 01, 18:50:54 »

Nem tudom, a Bleach-ben ezek a németes nevek, német cuccok menők, nekem legalábbis ezért most tetszik Nevet
Jaaa, Tilon eltaláltad, nekem is a Yamás volt a kedvenc részem.
Most kérdés, hogy mi lesz ezzel a sok felé indított szállal, mert Kubo elindított jó párat, csak bele ne gabalyodjon  Technikai KO
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11011 Dátum: 12 márc 01, 18:54:39 »

És szerintetek Sasakibe meghal? Bár sztem ha jön időben a 4. osztag nem lesz baj, de eléggé vérzett :S
Naplózva
Markuskuska
Akadémiai tanuló
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11012 Dátum: 12 márc 01, 19:08:03 »

Jó kis fejezet volt Nevet Úgy tűnik Kubonak nagyon bejön a német nyelv Mosolyog Ivan fegyvere nem semmi. Hát az már biztos, hogy nem kicsi. Arra kíváncsi vagyok, hogy mikor Ichigot meg akarta ölni, hogy azt komolyan mondta vagy csak továbbra is provokálta őt. Még az se biztos, hogy teljes erővel harcolt.  Gondolkozik
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11013 Dátum: 12 márc 01, 19:19:27 »

Sasakibe meghalhat, ha már meg nem halt. Azért a Bleachben ez nem olyan könnyű. Ha van benne az életnek is egy kis szikrája, akkor megmenthető Unohanáék által. Ha viszont nincs benne semmi élet akkor jöhet még Orihime képessége. Ő visszahozhatja.

Ivánnál nem az a lényeg, hogy teljes erővel harcoljon hanem, hogy kiprovokálja a bankai használatát. Ez gondolom minden ilyen tagra igaz lehet mert így megfoszthatják a bankai, de talán a kardjuk képességétől is. Valószínű, hogy éppen a bankajaik miatt nem mutatkoztak eddig mert nem tudtak mit kezdeni velük.

Amúgy én is arra tippelek, hogy Ichigo fullbringje annyira összenőtt a szellemi energiájával, hogy ez miatt nem volt képes megolvasztani a bankaiát. Rukia is mondott valami olyasmit, hogy kiirtani teljesen lehetetlen Ichigo erejét és ezt még meg is erősítette a fullbring képesség.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 01, 19:26:18 írta rini67 » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #11014 Dátum: 12 márc 01, 20:50:30 »

Azért szerintem Ichigo kicsit sokkal másabb egy átlagos shinigaminál mert ha jól veszem figyelembe erre a posztra a sulin keresztül tudsz hozzá jutni. Na de ugyebár Ichigo shinigaminak született és az teljesen más. Ez is lehet annak az oka h Ivan terve egy átlag shinigamira vonatkozik nem pedig olyanra aki már így született.

Mellesleg szerintem élvezhető fejezet volt de egyáltalán nem derült ki semmi, fingom nincs h ezek kik de eléggé hasonlítanak a quincy-re és ez elég bosszantó... kiváncsi vagyok Ishida reagálására, meg arra h milesz Yama bá'-val mert bár bika arc nem tudjuk milyen erejük van ezeknek, és mivel ő nem főszereplő elég nagy esélye van h ki is nyírják... így már lenne értelme az utsó sagának is!
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11015 Dátum: 12 márc 01, 21:55:04 »

Szerintem nem másabb semmivel mint egy shinigami (azon kívül, hogy ember) mert nem az iskola által lehetsz azzá. Már akkor shinigaminak tekinthetőek amikor felébred a szellemi erejük. Az akadémia pont arra szolgál mint a mi iskoláink is. Felkészít vagy inkább megpróbál felkészíteni a feladatokra. SS-ben is sokan úgy váltak azzá, hogy felébred a szellemi ereje az üres léleknek. Volt erről rész is amikor Renji visszaemlékezését láthattuk és rajta kívül sokan ilyen módon kerültek ehhez a lehetőséghez. Például Kenpachi sem járt soha abba az iskolába. Az iskola csak gyorsít felkészülni és így igyekszik megtanítani az alapokra, hogy ezt ne magának kelljen elsajátítania. De vannak tiszta vérű shinigamik is ebben a világában. Ilyenek lehetnek a nemesi házak mint Byakuyáé is, illetve a többi ház is hasonló lehet.

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 10:02:19 írta rini67 » Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #11016 Dátum: 12 márc 02, 17:58:01 »

Jó kis fejezet volt, de remélem hogy a következő részben vmi konkrétabb dolgokat is megtudhatunk az új ellenfelekről...
a legjobb részpedig tényleg Yamamoto szövege volt Nevet
Naplózva
Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #11017 Dátum: 12 márc 04, 00:25:19 »

Ha az ember fixre akarja bevédetni a házát, akkor Yamamoto. Bírom az öreg stílusát, ő aztán nem szórakozik, odamondja és ha kell, akkor megcsinálja. Sasakibe meg, hát, ha túléli oké, ha nem, akkor nem, ez valahogy annyira nem rázna meg.

Iván és az ágyúja. Hülyén hangzik, de már megint a méret a lényeg és az, hogy egy cucc minnél nagyobb legyen. Táp. Kell a népnek. De ez megint mi? Öt nap és jövünk? De legalább már annyival előrébb vagyunk, hogy mikor kezdődik a banzai. Optimista vagyok, ebből még akár egy jó kis arc is kisülhet. Nevet
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11018 Dátum: 12 márc 04, 01:00:44 »

Én azt várom, mikor jelenik meg grimmkow, és miért csipi majd kevésbé öket, mimt ichigoákat
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #11019 Dátum: 12 márc 04, 09:13:03 »

Én is várom Grimmjow-t, de Nel-t jobban  ikszdé Még mindig ő a kedvenc espadam  Nyelvesít
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11020 Dátum: 12 márc 04, 09:30:23 »

A színes oldalon Ichigo csuklyáján szépen ott díszeleg a maszkja régi mintája. Talán egy kis utalás Kubo-tól ? kacsint
Öt napon belül elpusztul SS, szóval akár már holnap is támadhatnak.
Grimmjow meg szerintem, azért fog segíteni Ichigonak, mert megmentette az életét, és ott van vele Nel is, aki Ichigo fan. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 11:11:51 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #11021 Dátum: 12 márc 04, 11:52:52 »

Akkor azt hiszem, Ichigo barátunk már igencsak tápos lenne, mondjuk eddig sem volt semmi. ikszdé
Legalább fel lehet készülni, lehet odacsődíteni a karakurai bandát, hogy gyertek segíteni, bár lehet, hogy mennek azok maguktól is.
Vagy azért segít majd, hogy újra megküzdhessenek, bár ennek kicsit Kenpachi hatása van.
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11022 Dátum: 12 márc 04, 12:19:00 »

Vagy azért segít majd, hogy újra megküzdhessenek, bár ennek kicsit Kenpachi hatása van.
Ha ez valóban megvalósulna akkor inkább párhuzamot vonnék közte és Vegita közőtt.
Gokut is túl akarta szárnyalni Vegita s meg is tett érte mindent Nevet
Meg Nelel össze is jöhettek azóta s egy papucs is lehetne már belőle Nevet na az lenne csak a poénos  Pojén
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11023 Dátum: 12 márc 04, 12:21:39 »

Most jut eszembe. Kenpachi megint mákos.  Nevet Ha ezek a fazonok a bankaikat tudják leolvasztani akkor Kenpachi megint tarolhat közöttük. Nála nemigen lehet mit leolvasztani. Megnézem majd az a fickót aki majd arra biztatja, hogy használjon bankait. Ördögi
Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11024 Dátum: 12 márc 04, 12:38:09 »

Az tényleg nagy lenne, de Yamabánál se olyan valószínű ez hisz eddig se tette.
Simán nyom egy - két kidout s nekik meszeltek  smirksweat
Naplózva
Oldalak: 1 ... 733 734 [735] 736 737 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins