24 nov 05, 06:21:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 731 732 [733] 734 735 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742650 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #10980 Dátum: 12 feb 29, 14:55:12 »

Most jönnek a fritzek? xD hát, remélem .. REMÉLEM.. az értelmesebb arancarok feltűnnek.. ezek olyan ... ihlet szegénykék.. nem akarom őket!
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10981 Dátum: 12 feb 29, 14:58:33 »

Spanyol mánia után angol, most német... Nagyon fantáziadús, mondhatom... :/
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #10982 Dátum: 12 feb 29, 15:02:05 »

Pfff... először spanyolok, aztán oroszok, most a németek... mi a fene ez, Hetalia 2 ????
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
batai15
*

Zero Division

« Válasz #10983 Dátum: 12 feb 29, 15:04:19 »

Öcsém, kubot keresztre kéne feszíteni.. itt volt a lehetőség hogy felélessze a bleachet, erre meg? meginnt porba tiporja.. ennél rölyesebb ellenségeket.. ennél még a moviek szintje is magasabb, fantázia dúsabb, 0 osztag, arancarok, ishin arcot akarunk!!!!!!!
Naplózva

"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10984 Dátum: 12 feb 29, 15:06:33 »

This is blícs, avagy nesze semmi, de fizess érte. Ennél semmitmondóbb fejezetet sztm még itt sem láttam ikszdé 18 oldal tökéletes elpazarása volt.

1) A Yamás rész  abból állt, hogy Yama vágott egy gonosz fejet, és benyögött egy teljesen jogos, de tökéletesen elcsépelt és felesleges mondatot, mutattak egy elfenekelt Sasakibe-t (kit érdekel?!), valamint a valószínűleg méhészcsaládól származó betolakodók a pózerkedés mellet újra elismételték ugyanazt, csak más szavakkal, és "fenyegetőbben" (illetve annak szánva).

2) Az ivánkás szál meg szerintem senkit nem érdekelt, és az egész fejezet(?) kb erről... hát.. mondjuk rá, hogy "szólt". Méghozzá az 'üssük egymást, üvöltsünk egymásra, vágjunk őrült orosz tudós fejeket, folytassuk le az
'-Itt a vége, muhahaaa!
-Nem! Getsugaaa... Faceg
-De..hát.. ez lehetetlen!! :O'  párbeszédet(?) a nagy semmiért. ikszdé

Egyébként, én szeretnék találkozni Kubóval. Meg akarom, hogy tanítson arra, hogy hogy lehet 18 oldalt megtölteni a nagybetűs SEMMIVEL. Magyarfelelésnél én lennék az istenkirály. 18 oldal..... a mai Naruto manga pont eggyel volt rövidebb, de szerintem 3x annyi dolog történt benne vagy inkább derült ki (itt most főleg a karakterjellemekről beszélek, amik a ott elég gyakran előfordulnak), mint az eddigi bleach arcban együttvéve. ikszdé

Komolyan, ha egy szóval kéne jellemezni a fejezetet, akkor az mondanám----> ikszdé Imádom, hogy olyan jól le ven festve a szerenycsétlen, baromacú olvasónak az ok-okozat... Olyan nagy luxus lenne az okot előbb, vagy legalább megkapni? Vagy legalább néha? Iván mi a halál f*száért az istenért támad rá így Ichigóra? De igazából nem is értem, miért írom ezt le: a Blícsben mindig mindenki ok nélkül üvölt, és egymásnak esik vadállat módjára. Miért van erre szükség? Nem lehetne többé-kevésbé kultúráltan megbeszélni legalább 1-2 dolgot? Attól, hogy erősek vagyunk, okvetlenül ütni kell a másikat? Megint a Narutóval példázok: semmi harc nem volt a fejezetben, és mégis mennyivel epicebb, és drámaibb volt ennél az 'üssed Józsi'-féle blícsnél? 

De a válasz ez első mondatomban van.. THIS IS BLEACH. (én inkább mennék spártába -_-")

ui: Én nem szoktam sosem nagy betűvel írni, de legszívesebben most a postom több, mint felét azzal íram volna..xD
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 15:20:57 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #10985 Dátum: 12 feb 29, 15:07:19 »

Hát én még mindig nem akarok isshin arcot, csak ha a gotei 13 abban harcol, egyébként nem érdekel... Nevet
A németen kicsit meglepődtem először, főleg, hogy már maga a cím is az volt (Kriegserklärung). De ha jól emlékszem, akkor a baountok is németes beütésűek voltak.
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #10986 Dátum: 12 feb 29, 15:16:32 »

Okés hogy ez egy shouen, de könyörgöm már, nem csak harc kell! jellem fejlődés, értelmes gondolatok stb! nem csak harc, mert akkor 100 évig is lehetne tolni a bleachet! okés hogy a harc jelenetek jók benne, de nem csak ez kell! de kubo.. hagyuk. reménykedtem hogy feléled a blics, de meginn csak azért fogom nézni h na vajon mi sül ki belőle, de jó az nem.
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #10987 Dátum: 12 feb 29, 16:20:47 »

valaki eltudná magyarázni, hogy WTF volt úgy kábé a manga felében??? ha meg is erőltettem magam akkor se tudtam kivenni, hogy akkor most mi is történik... amugy meg ha jol emlékszem, a Quincy fegyvereknek is német neveik vannak, szal egyre jobban beigazolódik a teória...
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #10988 Dátum: 12 feb 29, 16:41:37 »

Még csak az elején vagyunk , nem kell világ megváltó dolgot várni.  Mosolyog
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10989 Dátum: 12 feb 29, 17:12:22 »

Nem igaz hogy Kubo nem képes senkit se kinyírni egy csapásra!
A másik szépség.... Iván nem tud Stricigo Getsugájáról? Ez MEKKORA EPIC FAIL már megint Kubotól???? 
ennél már tényleg jobb mangát dobok össze fél nap alatt is. bow 
Nem vártam nagy fejleményeket csak hogy kik azok a fószerek
Na ezért mondtam hogy Gennyrúszáj nem való VEZETŐNEK!
1. Ez egy shounen, nem egy seinen. De hát felesleges egy otakunak ezt kifejtenem, mit is jelentenek a műfajok, nemde bár?
2. Ezt hol írják? Mert én csupán annyit látok, hogy nem képes Ivan megemészteni, hogy az ő támadása ennyire ineffektív volt.
3. Hajrá!
4. Nem mondta meg szájbarágva, de a cím alapján egy királyság tagjai...
5. Anno Fake Karakura idején is írtuk itt páran, hogy Yamma nem egy igazán csapatjátékos. Erre most is adott bizonylatot. :/

Spanyol mánia után angol, most német... Nagyon fantáziadús, mondhatom... :/
Jah, mert sablonok alapján japán neveket adni nagyon kreatív, teszem azt lemásolni kultúrák mítoszok lényeinek nevét hatalmas talentumra ad következtetést...

0 osztag, arancarok, ishin arcot akarunk!!!!!!!
Fogsz kapni 0. osztagot, mivel abban a dimenzióban lesz a palota, amit lespoilerezett félig-meddig Kubo.
Arrancarok lesznek, mivel ezt is lespoilerezték.
Isshin arc? Bele lesz írva valahogy, vannak tippjeim , hogy hogy.

Nem lehetne többé-kevésbé kultúráltan megbeszélni legalább 1-2 dolgot? Attól, hogy erősek vagyunk, okvetlenül ütni kell a másikat? Megint a Narutóval példázok: semmi harc nem volt a fejezetben, és mégis mennyivel epicebb, és drámaibb volt ennél az 'üssed Józsi'-féle blícsnél?  
1. Szeretem amikor valaki saját mondandóját töri össze az ellentmondásokkal. x'D Kulturáltan Susanooval elkapni itachit, B- folyamatos yeahh mothafucka dolgai is a kulturált viselkedésről tesz tanúbizonyságot. Epic szóval ne dobálózzunk ilyen könnyen, mert nagyon messze volt, a drámaiság pedig nem is tudom... Nálam nem fogyott zsepi. Nálad?

jellem fejlődés, értelmes gondolatok stb! nem csak harc, mert akkor 100 évig is lehetne tolni a bleachet! okés hogy a harc jelenetek jók benne, de nem csak ez kell! de kubo.. hagyuk. reménykedtem hogy feléled a blics, de meginn csak azért fogom nézni h na vajon mi sül ki belőle, de jó az nem.
Ez nem egy regény,sajnos- nem sajnos a legnagyobb shounenekben sem gyakori a jellemfejlődés, mert általában egy jellemre rajzolják meg karaktereiket a mangakák. Magvas gondolatok alatt meg mit értünk? Ismételgesse önmagát Kubo? De akkor meg az a baj... Kilőtte az eszmei értékeket amiket fel lehet használni nagyon hamar és ez is okozta azt, hogy ötlettelen(nek tűnik). Viszont amit sehol nem értek, miért jó az , hogy ha az előszó alapján már tudja mindenki azt, hogy miről szól a regény? Mosolyog

"És ezt meddig hadováljátok még hogy az elején vagyunk?"
Amíg az elején vagyunk... :'DD A Natúró első 4 fejezetében sem mondták el, hogy Edo Tensei-es Madara harcolni fog a kagékkal...  Faceg
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10990 Dátum: 12 feb 29, 17:47:57 »

Idézetet írta: Ishida
"1. Szeretem amikor valaki saját mondandóját töri össze az ellentmondásokkal. x'D Kulturáltan Susanooval elkapni itachit, B- folyamatos yeahh mothafucka dolgai is a kulturált viselkedésről tesz tanúbizonyságot. Epic szóval ne dobálózzunk ilyen könnyen, mert nagyon messze volt, a drámaiság pedig nem is tudom... Nálam nem fogyott zsepi. Nálad?"
1. Hát ha az harcan számít neked xD
És a blícs meg a naruto karaktereket egy lapon említeni intelligancia témában.. Nevet Nem azt mondtam, hogy a narutóban mindneki egy cukormókus, de a blícs karakterek nagy része tiszte retard, előbb lő, aztán kérdez. Epicnek meg nem epic már maga az a szituáció is, hogy megint talákoznak?
2. Miért írsz egyes pontot, ha aztán nem lesz második?  Gondolkozik

Idézetet írta: Ishida
"Ez nem egy regény,sajnos- nem sajnos a legnagyobb shounenekben sem gyakori a jellemfejlődés"
Szerintem nem ugyanazokat a mangákat olvassuk. Mosolyog
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10991 Dátum: 12 feb 29, 17:52:43 »

Kövi részben tuti meglesz magyarázva az a cucc amit Ivan akart használni + tuti blokkolja a getsugát, mert ha kikap Ichigótol az elég fail lenne, h ekkora arcal odamegy hozzá:DD
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #10992 Dátum: 12 feb 29, 17:54:40 »

Ishida, persze tőlled ez jól megszokott hogy foggal körömmel véded, azt ami mindenki szerint sz@r ötlettelen, de ha valaha is, a fritzektől értelmesebb ellenség bukik fel, és a blícs legalábbb megközelíti a kezdeti szinvonalát, akkor meghajolok előtted.
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #10993 Dátum: 12 feb 29, 17:57:29 »

Srácok fogjátok vissza magatokat mert itt is BANNán lesz a vége pár embernek. Ami a mangát illeti, egy hosszabb arc vette kezdetét 4 fejezettel ezelött, ne várjátok már el hogy rögtön az elején lelőjék a poént hogy ki kicsoda és kinek kicsodája az isten áldjon meg titeket egy kis ésszel. Egy anime kb 3-5 Mangát tesz ki( ezt most hasamra csapva mondom) ami azt jelenti hogy animeben már az első részben tudjuk meg ki lenne a fő ellenség,kik ellen harcolnak?, Gondolkozzatok már, ezzel a felfogással a fő ellenséget is egy 20 percben győzzék le lol. Ne legyetek már ennyire telhetetlenek és inkább élvezzétek azt amit szerettek.

Hogy egy kis on is legyen ne csak off, ami Ivánkát illeti, nem azon lepődött meg hogy milyen erős a getsuga, hanem hogy ichi egyáltalán tudja használni a képességeit, hogy egyáltalán képes volt bankai- formát ölteni. ami yama-bánál történt ott meg kiderült a végén hogy azok a fószerek valahonnan ismerik yama-bát. ami újabb kérdéseket vet fel és ettől jó egy manga, és nem attól hogy minden kérdésre rögtön az első részekben választ is kapunk.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10994 Dátum: 12 feb 29, 17:59:55 »

Sabaku : Igen ott maradt az egyes véletlenül, mert átolvasás után a 2. pontról úgy vélekedtem, hogy inkább nem írom le, mert lehet személyeskedésnek veszed. Mosolyog
Mellesleg definiáld a jellemfejlődést és privátban küldd el, a választ példákkal! kacsint Kapásból felet tudok felhozni, az pedig Zoro. Nevet

Kuro: Sarkított példa volt, amit némi öniróniával bárki érthettél volna/érthet... ;D

Batai: Két személyeskedés között ajánlanám neked ismerősömet egy kiváló magyar tanárt aki képes lehet segíteni neked esetleges értelmezési zavarokban. Én is segítenék benne, csak nem vagyok gyógypedagógus.

Naplózva
Oldalak: 1 ... 731 732 [733] 734 735 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins