ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #10365 Dátum: 11 okt 19, 16:55:29 » |
|
Huha:D Fordult a kocka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pöcök
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)
|
|
« Válasz #10366 Dátum: 11 okt 19, 17:09:44 » |
|
Ezen a részen most esküszöm nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek. A cukihadjárat nagyon úgy fest, hogy kezd sikeres lenni, bár ez eléggé... fájdalmas vég így, ebben a formában. Most kellene a jövőheti is és akkor jól vagyok. Úgy látszik ilyen az, amikor Rirukának eldurran az agya.
|
|
|
Naplózva
|
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ... The situation is hopeless but not serious. If life gives you lemons, make lemonade!
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #10367 Dátum: 11 okt 19, 17:16:31 » |
|
Byakuya tesóknak nagyon úgy tűnik, hogy annyi, mindkettőnek az ellenfele feléjük kerekedett. Főleg Rukiánál, kiváncsi leszek ebből a muppet féle plüss állatból hogyan fordít a helyzeten
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #10368 Dátum: 11 okt 19, 17:48:08 » |
|
Nha most byakuya bajban van... de ugye van kidou... azzal elvileg tudna harcolni nem? kicsit ez olyan mint a filleres harca a senbonzakura ellen..
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10369 Dátum: 11 okt 19, 19:01:16 » |
|
Na végre Rukia és Riruka harca! Valahogy hasonlót képzeltem el, már ha az elejét nézzük. De Riruka nem fogja bántani nagyon Rukiát, és ez fordítva is igaz. Alig várom ,hogy szóba kerüljön Ichigo, na azt a párbeszédet nagyon végignézném köztük,:)) Byakuya ő már nagyobb bajban van. De legalább megtudtuk, hogy van minimum egy új technikája. És hogy ő sem sebezhetetlen. Bár szerintem az lesz, hogy Tsukishima megint közel megy hozzá de Byakuya magát is megtámadja a szirmokkal.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10370 Dátum: 11 okt 19, 19:08:24 » |
|
Nem hiszem mert akkor azt is tudná Tsukishima hogy képes lenne a célért még magát is megtámadni és nem menne olyan közel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10371 Dátum: 11 okt 19, 19:09:58 » |
|
Nem kell Byakuyát félteni. Amikor a 8. espada Zommari ellen harcolt ott is az elején hátrányba került és elég nagy bajban volt. Aki tudja, hogy mi a gyenge pontja az ennek a gyenge pontnak a kiiktatására biztosan ki is talál valamit. Szerintem pont ezzel a gyenge ponttal fogja meg Tsukishimát amikor belép a hatósugarába. Rukia meg adja magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #10372 Dátum: 11 okt 19, 19:44:49 » |
|
Vagy belép a vakfoltba, és egyszerűen leszúrja Byakuya a senbonzakura kageyoshi kardalakjával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10373 Dátum: 11 okt 19, 19:49:32 » |
|
csak az a baj hogy Tsukishima mindent tud byakuyárol úgy hogy szerintem egyedül egy vadi új teknikával gyözhetné le
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10374 Dátum: 11 okt 19, 20:59:49 » |
|
Szóval a harc közben tanuljon meg a semmiből egy új technikát ? Byakuya képes rá.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Pöcök
Gennin
Nem elérhető
Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)
|
|
« Válasz #10375 Dátum: 11 okt 19, 21:06:32 » |
|
Na jah... *kézjeleket formál* Mosoly no Jutsu! Na, hülyeséget félretéve, ha más nem is, Byakuya biztos képes valami új és ismeretlen dologgal előrukkolni, vagy csak egyszerűen átmegy darálóba. De azért az a plüsskutya... az ütött. Az még egy érdekes menet lesz, hogy hogyan mászik ki belőle, bár van egy tippem, hogy majd a zanpakuoja segít neki, valahogy.
|
|
|
Naplózva
|
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ... The situation is hopeless but not serious. If life gives you lemons, make lemonade!
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10376 Dátum: 11 okt 19, 22:22:34 » |
|
Alapszabály mindig az, hogy ha ismerik a képességedet akkor rögtönözz az adott helyzetnek megfelelően. Röviden Tsukishima ismeri Byakulya és Senbonzakura képességét addig a pontig ahol megérintette. A rögtönzésbe építsed bele, hogy mit tud rólad az ellenfél és ezt a tudást használd ki. Talán emlékeztek, hogy Deidara is ezt vette figyelembe Sasuke ellen és majdnem sikerült is neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10377 Dátum: 11 okt 20, 17:28:24 » |
|
Most is mint Renji esetében, megint kaptunk egy kis utalást, csak most Rukiától. Nem vagy hollow, sem "Arrancar". Öregem, de várom már, hogy újra feltűnjön Nel és Grimmjow.^^ Még a sorozat elején, amikor volt a verseny Ichigo és Ishida közt, akkor volt az a vált válnak vetve rész, hogy most nem egymással kell harcolni hanem együtt egy közös ellenség ellen.. Na azt simán eltudom képzelni Grimmjowal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #10378 Dátum: 11 okt 22, 11:49:18 » |
|
Byakuya megszívta, most vagy átmegy Kido üzemmódba, vagy mutat valami tök újat - esetleg beront Kenpachi és mindkettőt lekaszálja bemelegítésként. De lehet, hogy több száz évnyi emléket nem olyan egyszerű átszabni és ebbe fog a Tsuki gyerek belebukni.
Amúgy OK, a földet megvágta, a múltban elhelyezett egy csapdát. De minek vágta meg a levelet?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10379 Dátum: 11 okt 22, 12:21:26 » |
|
Szerintem a levélvágást elterelésnek szánta, hogy ugyanolyan jelentéktelennek tűnjön a föld megvágása is.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
|