rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10350 Dátum: 11 okt 12, 13:42:44 » |
|
Angol biztosan. A rész Byakuya és Tsukishima harcáról szól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
t.felix
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10351 Dátum: 11 okt 12, 13:52:29 » |
|
ja.kösz.akkor lassan vége az fb arcnak.és jöhet az új arc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #10352 Dátum: 11 okt 12, 14:02:21 » |
|
Nem lesz hanem van, voala:
--Oké nem szóltam, megint valami pöcs szórakozik a mangafoxon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 12, 14:05:51 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #10353 Dátum: 11 okt 12, 14:05:44 » |
|
5 oldal? Ez kicsit kevés Inkább várok mangastreames verzióra
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #10354 Dátum: 11 okt 12, 14:06:46 » |
|
Ja lol erre én se számítottam belelapoztam 2 oldalt azt kitettem, hogy oké van, ere valami homi játszik az életével , a Fanok meg meg fogják lincselni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10355 Dátum: 11 okt 12, 14:32:01 » |
|
Byakuya vagy egy komoly harcot fog vívni , vagy Kubo Trollkodik egy hetet , hogy jövő héten arcunkba vághassa , hogy ez se ér semmit Byaku-Boy ellen. x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10356 Dátum: 11 okt 12, 14:43:19 » |
|
Maradjunk az utolsó verziónál. Számtalanszor láttuk már Byakuyán ezt a meglepettnek tűnő tekintetett. Pedig jó volna egy ilyet is bevinni, hogy Byakuya átállna Tsukishima oldalára és nekiállna darálni. Másrészt sejtettük, hogy komolyabb ellenállást csak Tsukishima és Kuugo tud valószínűleg kifejteni ellenük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 12, 14:45:31 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10357 Dátum: 11 okt 12, 16:42:51 » |
|
Annak Kenpachi örülne a legjobban. Nekem tetszett Ikakku beszéde. Legalább a harcon kívül tud értelmesen is gondolkodni. Hát Tsukishimanak eddig is szívatós volt a képessége de most már még szívatósabb. Szóval akkor megvágta Senbonzakura szirmait így beleírta magát a kard múltjába. Utána megfogta Byakuya karját. Most akkor kiolvasta a kard minden emlékét. (Shikai, Bankai, ellenfelek akikkel harcolt stb.) De ez szerintem nem vonatkozik a Kidoura, mert azzal, hogy megfogta Bya-kun karját még nem olvas az emlékeiben. Most már Rukiának kellene jönnie. Már e héten neki kellet volna. Kíváncsi vagyok mennyit fejlődött meg persze a harcára is Rirukával. Biztos vicces harc lesz és a tét Ichigo.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
nagy12
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10358 Dátum: 11 okt 12, 19:42:02 » |
|
A ,,büszkeség lovagja'' ellenfelére akadt Tsukishima képessége most már kicsit erősebbnek tűnik mint azelőtt.Mondjuk az is elég jó képesség hogy bármit átvághat... Rukiáéknak kellett volna következniük a harcok sorában.Jó kis csata lesz Rukia megtudja milyen az mikor a rajzai életre kelnek xD Visszatérve Tsukishimáékra Byakuya a következő fejezetben(max.2)csinál valami speciális támadást amitől leesik az álla Tsukishimának.Aztán mint mindig megalázóan elmagyarázza az ellenfelének xD
|
|
|
Naplózva
|
,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld'' Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #10359 Dátum: 11 okt 12, 20:27:31 » |
|
Kard kilőve, közelharc definíció szerint kilőve, marad a Kido.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Zafyr
Gennin
Nem elérhető
-
|
|
« Válasz #10360 Dátum: 11 okt 13, 19:54:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #10361 Dátum: 11 okt 14, 11:12:22 » |
|
Hát igen, elég szivatós Tsukishima lett így fullbringje, ha bárminek képes megváltoztatni a múltját(-emlékeit?), még az élettelen dolgokét, vagy akár a zanpaktokét is amúgy ha jól értelmeztem a fejezetet, Byakuya elég nagy gebaszba került, mert ha képes kiolvasni is a megvágott dolgok emlékeit, akkor Byakuya összes harcát, technikáját ismeri, beleértve a kido-it is, így csak a puszta erejéra támaszkodhat a harc során.. mondjuk annyira így sem féltem de azért benne van az esély, hogy Tsuki képes lesz a maga oldalára állítani, ami nem lenne rossz szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10362 Dátum: 11 okt 14, 13:06:22 » |
|
Szerintem nagyon jó kis fordulat lenne belőle a végén még kiderülne hogy Tsuki erősebb mint Ginjo mert Ginjot megöli Ichigo, és utána meg betoppanna Tsuki Byakuyával az oldalán és Ichigonak megint Byakuyával kell megküdzenie... ez szerintem nagyon jó lenne akkor legalább látnánk mindkettőt ismét a határán (vagy nem?) na mindegy várom a folytatást nagyon jó most a bleach
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zafyr
Gennin
Nem elérhető
-
|
|
« Válasz #10363 Dátum: 11 okt 14, 19:59:46 » |
|
Hát pedig szerintem nem fogjátok ezt látni, mert egyszerüen Byakuya túl nagy falat Tsukinak. Nem fog tudni vele lépést tartani. Öregem, hogy védem Byakuyát pedig nem is a kedvenc karim. Jah majdnem elfelejtettem. A Bleach carackter book, az teljes mértékbe igaz? Vagyis úgy értem, hogy Harriber tényleg él a beosztottaival együtt? Pedig eléggé úgy néztek ki mint akiknek nem kell több kenyeret enni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10364 Dátum: 11 okt 14, 20:06:39 » |
|
Amit a karakter book tartalmaz az azonos értékű a mangával, mivel azt is a mangaka írja. Tulajdonképp a manga hátterét egészíti ki és válaszol meg kérdéseket, amelyekre a mangában nem kerülhetett sor. Ha ott ez le van írva akkor igaz, hogy élnek. Mivel én is olvastam ezt, így biztos hogy Inoue meggyógyította őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|