Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10395 Dátum: 11 nov 04, 10:24:41 » |
|
Riruka meglepet nem gondoltam, hogy még van valami a tarsolyában. Azért Rukia se volt rossz azzal a jég hosszabbítóval. . De végül Riruka wins. Flawless victory ! Legalábbis szerintem ha az ellenfél elájul akkor már veszített. Most meg kb 3 hetet kell majd várni ennek a folytatására. A flashbackekből meg az derült ki, hogy Jackie és Riruka normális.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #10396 Dátum: 11 nov 04, 11:04:43 » |
|
A fejezet végén egész pontosan mi történt? Nekem annyi jött le hogy Riruka beleszúrt, csapott Rukia mellkasába aki az ájulás szélén van. Azonkívül csinált egyebet? Mert ugye ott van az a szív az R betűvel, ami olyan mintha elszívná Rukia erejét. A Byakuya vs. Tsukishimahoz annyit hogy Byakuya sebessége nagyobb vagy egyenlő mint Tsukishimaé mert ugye Ichigo meg is tudta sebezni Tsukit így egy kapitánynak ez gyerekjáték lenne. Mi van akkor ha tudja a támadásait a zanpakutoval? Rányom Tsukira egy Bakudo 61-et utána meg egy Hado 73-at azt viszlát Tsuki Persze biztos nem lesz ilyen egyszerű.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 04, 11:05:29 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10397 Dátum: 11 nov 04, 11:32:06 » |
|
Hogy mi történt Rukiával azt nem lehet tudni. Persze belemagyarázni lehetséges. Én például azt látom benne, hogy a babájává/bábjává változtatja Rukiát, de ki tudja? Bár az is igaz, hogy Rukia saját magának illetve az örült nyuszi imádatának köszönheti ezt az egészet. Byakuyát nem féltem egy fikarcnyit sem. Byakuya rühelli ha mások is arrogánsan viselkedik, főleg vele szemben. Ezt nagyon nem tolerálja. Ez a harc tisztára Zemmary (8. espada) elleni harcra hasonlít csak mások az ellenfél képességei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10398 Dátum: 11 nov 06, 17:15:58 » |
|
Nahát tetszenek a fejezetek De most már nagyon kiváncsi lennék hogy mit talál ki Byakuya elvileg a következő az ő lesz és Tsuki-dimbes-dombos. Van egy olyan érzésem hogy valami nagyot fogunk látni byakuyától amit eddig még nem láttunk, és azzal tarolni fog. De már érdekelne hogy mi a rákot csinál Kempachi, és Yachiru? Rukia meg elmehet valahová... most komolyan ha kikap Rirukától akkor nagyot fog zuhanni a szemembe... főleg azért mert még elvileg hadnagyi rangon is van, így szerintem nem kellene hogy Riruka gondot okozzanna neki. Kicsit idegesít de mind egy remélem azért ő is beújít valamit. /De ha most is a 3. táncal fog jönni és átszúrja Riruka mellét akkor én felfogom magam akasztani az fix /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10399 Dátum: 11 nov 06, 22:09:41 » |
|
Én inkább a Ginjo Ichigo harcra várok mert Ichigonak nem lesz könnyű dolga ahogy kiderült
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10400 Dátum: 11 nov 06, 22:37:41 » |
|
Csakhogy pont Ichigo az aki nem mutat semmi érdeklődést ez irányba. Ez most tőle a szokásos flegmaság vagy rendkívül magabiztos önmagába. Ha úgy gondolkodik és olyan magabiztos mint Aizen ellen, akkor sajnálom Ginjout. Ha kételkedni kezd saját magában, akkor tényleg kemény mérkőzésnek ígérkezik. Erre bizony nagyon fogékony Ichigo, hogy az akaratát bizonytalanná tegye holmi duma után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10401 Dátum: 11 nov 07, 02:53:21 » |
|
Rukiának ez a Sokatsui nagyon visszafelé sült el, de hát, nem jöhet minden össze. Valószínűnek tartom, hogy éppen kipihente magát, amikor egy fegyvert nyomtak a fejéhez. Ginjoval pedig egyre jobban úgy vagyok, hogy zúzza már le valaki, mert bosszantja a fejemet és látni szeretnám végre jégcsap kapitányt Tsukipofával szemben darálni. Aztán meg kiderül, hogy a Fullbringerek csak bábok és előjönnek a final rossz bossok, akik nem mások, mint Yuzu és Hinamori. Na, jó, nem vagyok teljesen okés Az igazi főboss ugyis Hanatarou lesz. Na jó, az is lehet, hogy a vasto lordok, velük akar még valamit Kubo.. meg ha nem róla lenen szó, azt mondanám, a Királylal is kell hogy legye még valami Aizen meg Szőke-kapitány idevágó beszélgetése után.. de Kubo csak Kubo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10402 Dátum: 11 nov 09, 19:51:47 » |
|
Byakuya kicsit átment Bruce Willis és Chuck Norris keverékébe. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #10403 Dátum: 11 nov 09, 20:44:13 » |
|
Byakuyat úgyis kitárgyaljátok, engem nem nagyon érdekel. Szép volt , jó volt és várható hogy valami újat mutat. A Rirukás szál jobban izgat. Lehet valahogy átveszi Rukia testét csak azért hogy megmutassa a szomorú emlékeit. Semmi értelme nincs így annak hogy Rukia K.O és sehol senki. Rukiát meg nem használná pajzsként vagy valami hasonló.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
nagy12
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10404 Dátum: 11 nov 10, 19:25:35 » |
|
Byakuya most szinte ,,ellopta"Ulquiorra mozulatát xD Akkor most a kezével mi a is van?Most csak lejött róla a hús meg a bőr?Vagy az már csont ?Amúgy jó látni ,hogy a szereplők változnak a harc terén
|
|
|
Naplózva
|
,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld'' Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10405 Dátum: 11 nov 10, 19:52:10 » |
|
Nem lenék meglepve ha Riruka most saját magát belehelyezte volna magába Rukiába a képességével. Ezért nem találja sehol. Eddig is valamilyen dimenziókat hozott létre a képességével. Mi van ha ezt most Rukia belsejében hozta létre? Semmi nem történt Byakuyával. Belenyúlt a saját kardjának pengéi közé amelyeket a vakfoltjába eresztett. Azok meg jól összevagdalták a karját. Közben megfogott a kezével egy csomó pengét és egy shumpoval ott termet az ellen előtt majd átszúrta a kezében lévő pengékkel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 10, 19:58:41 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10406 Dátum: 11 nov 11, 19:59:52 » |
|
szerintem Riruka öngyi lett(öngyilkos) mivel az utolsó mondata angol fordításból: I didn´t want to be finished by that power. És én ezt inkább úgy értelmezem hogy bocsi ezért... ez csak... Nem akartam hogy ez az erő végezzen velem. És szerintem ez inkább Rukia jég oszlopjainak szólt,tehát Riruka nem akart meg halni Rukia ereje által inkább kinyírta saját magát. Pedig szerintem már akkor ki nyírhatta volna Rukiát amikor még a plüss álatban volt.És hogy miért lett öngyilkos? Figyeljétek meg hogy amikor Ginjou adta átt neki is,ő megpróbált tiltakozni,neki ez már akkor nem tetszett. Rukia számomra nagyon nagy csalódás volt,nemtom hogy miért lett hadnagy,Renji vagy Ikkaku lábgombája erősebb mint Rukia. Dehát igaz a mondás,az a kutya ami ugat az nem harap,és Rukia mindig csak ugat és ki oktat másokat.UTÁLOM ITET
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 11, 21:10:09 írta kristian1112 »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10407 Dátum: 11 nov 11, 20:33:10 » |
|
Én meg pont úgy gondolom, hogy nem ahhoz szólt a szövege hanem a saját erejéről beszél. Azt nem akarja, hogy a saját ereje által haljon meg. Ráadásul az megfigyelhető, hogy Kubo nagyon óvatosan bánik a történetében a lányokkal. Ha meg is öl egyet-egyet (nagy ritkán) akkor az általában fel is támasztják vagy pedig hősként hal meg, megmentve valakit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10408 Dátum: 11 nov 16, 16:18:06 » |
|
Na kezdünk a végéhez érni , Ichigo most mit fog kitalálni ha Kugoból ismét jó fiú lesz ?? Ginjotól megtudjuk netán az új gonoszt ? Lelkek királya here we come vagy kubo újat talál ki ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10409 Dátum: 11 nov 16, 17:05:28 » |
|
Öö hogy megint jó fiú lesz Ginjou? Tsukisima ereje azóta nincs rá hatással mióta másodjára is megvágta, szal szerintem nem fog változni a személyisége. Am nekem van egy olyan érzésem hogy Ginjou Urahararól beszéltt a fejezet végén. Még itt említi őt Ichigonak: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/428/27 , és látszik hogy elég sokat tud a boltosról, ami azért nem sok emberről mondható el a Bleachben. Ezen a szálon elindulva Isshinről is kiderülhet pár dolgot, hiszen az a kettő elég régóta ismerheti egymást .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 16, 17:06:40 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|