24 nov 24, 06:36:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 418 419 [420] 421 422 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1767873 alkalommal)
0 Felhasználó és 136 vendég van a témában
Soul
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6285 Dátum: 09 nov 29, 10:41:31 »

Végül is, el tudom képzelni hogy azért hagytak a könyvtárban how-to-make könyvet hogy félrevezessék a kíváncsiskodókat... Nem is rossz ötlet  Gondolkozik
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6286 Dátum: 09 nov 29, 14:24:37 »

Aztán Aizen nekiállna hisztizni a csukott ajtó előtt  Nevet Pojén

De most hogy belegondolok nem hülyeség ez az átverés-dolog.  Gondolkozik
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6287 Dátum: 09 nov 29, 17:57:56 »

ha átverés lenne, akkor hagynák a francba megcsinálni.
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6288 Dátum: 09 nov 29, 18:31:14 »

Ha ez tényleg átverés, akkor nem feltétlenül kell ezt a kapitányoknak is tudnia.  Pontosan

Bár nem hiszem, hogy olyan szerencsénk van, hogy ez átverés legyen....
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6289 Dátum: 09 nov 29, 20:30:10 »

Végülis akkor az lenne a felállás h.a  kapitányok most probálják legyőzni Aizenéket miközben ők próbálják megcsinálnia a kulcsot ami nem lesz jó semmihez. Szóval végülis nem is rossz az ötletemXD A kapitányok akkor most csak a Karakurai életekért harcolnának és azt is komolyan kell venni. Meg legyőzni Aizent s így mind együtt vannak...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6290 Dátum: 09 dec 03, 12:17:10 »

ööö, kemény gyerek ez a Tousen Ördögi Ahogy elnézem ide kicsivel több kell, mint amit a kapitányok eddig mutattak, még a Vaizardok is csúnyán alul fognak maradni! A vicces az lenne, ha ezekután Tousen nem egy Bankai-t csinálna, hanem Resurrecion-t, akkor képedne csak igazán el mindenki, és igazából nem lehetetlen, mert hollowként megvan a képességük, kérdés hogy tudják-e használni!

A másik (megint plátói) dolog, hogy akkor is mosolyognák, ha Ichigo a barátságos szarvasdémon alakjában jönne ki a gargantából, vagy ha mondjuk Urahara, Tessai, meg Yoruichi is képes lenne maszkot használni, bár ő utóbbiban kételkedem, ellenben megnézném, mit pirít egy katana-val! A shunko már kicsit unalmas Nevet
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6291 Dátum: 09 dec 03, 12:57:11 »

Nem igaz Hisagit is átszúrták ilyen nincs ott áll és simán keresztül dőfik rajta a kardot.... Pedig végre lett volna harc meg végre láttunk Hisagi múltjából egy darabkát elkezdődött volna vmi harcféle erre the end game over. Most már komolyan felszálloka a következő gépre és megfojtom Kubot...Nem igaz állandóan csak esnek le a kedvenceim harc nélkül minden nélkül, egyetlen vágás után. Mi ez kaszaboló verseny?Pankráció? Mert hogy kezd a harc értelmetlen lenni az biztos. Most aza a Tousen abban a semmilyen maszkban olyan ronda minta a bűn harcolgat....Jó legalább most van hozzá értelmes szöveg meg kiderül amit eddig is tudtunk h. Tousen egy gerinctelen dög de miért szúrja át Hisagit....
Sérültek listája: Rangiku, Hinamori,Mashiro,Stark(súlyos),Ukitake(súlyos),Halibel(nagyon súlyos),Hisagi, Hiyori(extra nagyon súlyos),Kyouraku (ő is valamennyire mert egyszer fröccsenta a vére), Shinji sem épp, Hachi, Soifon (nem tom h. van-e még ezenkivül vki) s akik éppek azok a rohadékok rajtuk még egyetlen karcolás sincs... smirksweat smirksweat Nincs igazság harcoljannak már a Vaizardok is rendesen....Pl. én nagyon kiváncsi avgyok lisa Zanpaktoujára ha már olyan cool lett.De a Vaizardok az égvilágon de a szó szoros értelemben az égvilágon nem csinálnak semmit csak álldogálnak néha harcolgatnak aztán leesnek Yammamoto meg sem próbál harcolgatni minek is az ő moziba jött....
Jah és ennyi sérültet Unohana egyedül nem fog tudni ellátni mert mindegyik azért elég komoly sérülés...
S akkor végképp elegem elsz az egészből ha ezekután jön Kuroszaki és ő mindenkinél hiperte szupertával erősebb....Meg ez is jó Tousen irigy Kurosakira ha neki van nekem is legyen naaa....Nem igazság.... Neeem
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 03, 13:09:24 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6292 Dátum: 09 dec 03, 14:45:44 »

Na ez nem igaz  Neeem Ti honnan szeditek a mangát vagy akár az animét?? Mindig legalább egy nappal előttem vagytok xD
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6293 Dátum: 09 dec 03, 14:52:18 »

Most már a onemangán is fennt van Nevet  Hümm-hümm Nekem ha net közelébe kerülök mindig megnézem hátha szerencsém van és már kijött...Egyébként mostanság mindig csütörtökön jön eddig este mostmár meg volt kora délután vagy lehet előbb is csak akkor vettem észre...Pedig régen volt olan h. péntek reggel sem volt fennt...És délig várhattam rá és ügye nyár volt és unatkoztam és 3 percenként nézhettem most meg felmegyek és mindig ott vanXD
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 03, 14:53:36 írta asthi » Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6294 Dátum: 09 dec 03, 14:56:18 »

Mi megérezzük, benne van a vérünkbenxD

És Asthinak igaza van, sorra hullanak a tök jó karik tök értelmetlenül és már megint az lessz hogy Ichigo zúzdázik pedig a vizardok se mutattak semmit de tényleg semmit...de komolyan engem annyira de annyira nem érdekel Kisuke meg a csőcseléke, Ichigo vagy akár az apja, a vizardok futottak be és semmit se mutattak, max. pár shikait de a legtöbbnél megse lehetett tudni mit tud csak azt hogy sz*rul néz ki, Kensei meg ellőtte a bankait de más nem, sztem majd csak annyit látunk hogy a földön van mert leverték de hogy mit tud a bankai azt már nem.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6295 Dátum: 09 dec 03, 15:20:56 »

Köszike Nevet ikszdé

Elolvastam  Pojén Jó fejezet volt, Tousen szép kis lelkifröccsöt kapott Hisagitól. Amugy nem értem mi a probléma, melyik jó karakter hullott el idáig? A Narutoval ellentétben itt sose hal meg senki se, bár ez nem minden képen rossz, csak megjegyeztem.

A vizardoknak én még adnák egy kis időt, de én nagyon reménykedek benne, hogy nem az lesz, h  Ichigo fél perc alatt levágja Gint és Tousent egyszerre majd megy Aizen ellen. A Ukitake san és Urahara san se mutatott még semmit, ők is harcba szálhatnának.

Én imádom Ken -chant és Byakuyát is, de őket már láttuk eléget harcolni, sőt ugyanez igaz Mayuri samara és Soi Fonra is, jó lenne a többieknek is esélyt adni a kibontakozásra Nevet de még mindig ezerszer ők mint Ichigo
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6296 Dátum: 09 dec 03, 15:42:11 »

Aza a baj h. Kubonak van még egy rossz szokása ugyanazokat szinte ugyanúgy harcoltatja...Jó mostanság láttunk vmit Ukitakétől és Kyourakutól de a jelentős megmozdulásokat mind olyanok követték el akik eddig is mindig ott voltak...
Dennek pedig tökéletesen igaza vamna  Vaizardokkal kapcsolatosan sajnos...Semmit nem láttunk miért nincs pár fejezetes harc egy-egy vaizardnak? Annyira érdekelne Kensei és Lisa harci képességei na meg Shinjié...
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6297 Dátum: 09 dec 03, 17:09:34 »

Ááááá ez nem igaz, ez az idióta Tosen teljesen megőrült :/, de legalább kiderült, hogy gyenge jellem és csak félelemből követi Aizent...egyébként bármilyen erősnek is tűnik, szerintem nem erősebb, mint Stark, csak starknak hozzá méltó ellenfele volt, Tosennek meg nem.

A Vaizardokat még mindig nem írnám le, bankait még egyiküktől se láttunk Kenseit kivéve, Shinjitől még shinkait se láttunk és a nyakam rá, hogy ő sokkal erősebb, mint Tosen, jó persze Love és Rose szereplése nagy blama volt, teljesen leszerepeltek, de azért nem kell mindenkire ráfogni, hogy szar volt, ott van pl. Lisa és Hiyori, akik bankai nélkül partyban voltak a 3. espadaval, ami szép teljesítmény, főleg, hogy ők eredetileg hadnagyi szintűek voltak.

Egyébként szerintem ki fognak egyenlítődni az erőviszonyok, amint Urahara befut, mert hát nyilván nem tökét vakargatja a vegyesboltban, hanem azon dolgozik, hogy megszívassa Aizent. Mosolyog
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6298 Dátum: 09 dec 03, 18:30:44 »

Egyetértek Csibével, a Vaizardokat nem kell leirni. Főleg h az egyikük megölte a 2ik Espadát Nevet Shinjitől meg még nem láttunk semmit. És ez igaz Uraharára is, akiben szintugy ég a bosszuvágy.

AmugyGin most mit csinál, ki az ő ellenfele? Nevet
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6299 Dátum: 09 dec 03, 18:45:16 »

Szerintem szimplán játssza a hátvédet "Isten" samanak és jót röhög Shinji kínlódásán...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 418 419 [420] 421 422 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins