balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1875 Dátum: 08 okt 24, 19:11:03 » |
|
Biztos megcsinálják, azért szerepelnek a vaizardok az openingben meg az endingben is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1876 Dátum: 08 okt 24, 21:13:49 » |
|
Vááááhhhh ennyire ötlettelen és időhúzás szagú még sosem volt manga és ennyire idegesítő se, de komolyan hol érkel az minket, hogy mit csinál az a két dagadék inkább az igazi nagy harcokat mutathatná végre Kubo-sensei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1877 Dátum: 08 okt 24, 21:21:03 » |
|
Kérem szépen ott a pont legalább látom nem csak engem idegesít rátérhetnénk végre a lényegre már tényleg de van egy olyan érzésem hogy végig megyünk az összes selejt harcán.... türelem,kitartás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #1878 Dátum: 08 okt 24, 21:41:45 » |
|
hát nekem azért tetszett bebizonyította hogy ő is méltó a helyére. ( a Shikaijára már nem is emlékeztem ^^ ) Soifong ban pedig csalódtam... nem gondoltam hogy így meg tudják "alázni"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1879 Dátum: 08 okt 24, 21:45:46 » |
|
Megmondom őszintén Soifong annyira nem is érdekelt engem szóval édes mindegy lett volna nekem ha meghalt volna se lett volna kár mert sztm ő kispályás ebben a tömegben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1880 Dátum: 08 okt 24, 22:00:44 » |
|
Engem is jobban érdekelne Ichigo vagy a top 3 espada elleni harc, de mindig a nagy harcok maradnak hátra, és a játékokhoz is kell anyag, szóval én is azt mondom, türelem rózsát terem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1881 Dátum: 08 okt 24, 23:31:54 » |
|
Jah, de mennyi türelmünk legyen még mikor az elmúlt kb 20 fejezet másról se szólt csak tömény időhúzásról, most már igazán rátérhetnének a nagyágyúkra, én pl. már nagyon várom, hogy lássam, hogy a főkapitánynak milyen bankaija van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1882 Dátum: 08 okt 25, 09:53:34 » |
|
Hát Yamamoto nagyon sokára fog harcolni. Még előtte gondolom lesz Ichigo harca, a top 3 espada elleni harc, ugye még ott van 4 fraccion, és még tuti fogják mutatni a takarító osztag elleni harcot szvsz. És igen, lehet hogy Yamamoto fog Baragannal harcolni, de szerintem inkább őt meghagyják Aizen ellen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 25, 09:54:41 írta balu01 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tora-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1883 Dátum: 08 okt 25, 10:07:04 » |
|
Ha lehetne választani, én jobban örülnék egy Urahara vs. Aizennek...
|
|
|
Naplózva
|
GIMP antitálentum
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1884 Dátum: 08 okt 25, 11:20:23 » |
|
Aizen ellen majd Ichigo fog menni,miután hirtlelen új erőt kap Ichi a Tequila Shiffer ellenio harcban....... Vagyis én már csak ezt tom elképzleni a Bleach-hez meg a halálig tápolt Ichigo-hoz.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1885 Dátum: 08 okt 25, 11:40:12 » |
|
Osztozok Balu véleményében. Szerintem majd megjönnek a vaizardok,és ők lekötik Barragant. Bár Yama tuti kikap Aizentől. Aizent szerintem egy Ichi - Shinji kombó fogja lenyomni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tora-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1886 Dátum: 08 okt 25, 11:41:24 » |
|
Jó-jó, sejtem, hogy valami ilyesmi lesz, dehát akkor is... Kisuke-san megérdemelné az elégtételt. Ezért is mondtam, hogy ha lehetne választani...
|
|
|
Naplózva
|
GIMP antitálentum
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1887 Dátum: 08 okt 25, 12:13:36 » |
|
Szerintem Ichigo még nagyon messze van Aizentől minden tekintetben, szerintem addig még megnézünk egy Urahara vs. Aizen meccset, sőt szerintem biztos, hogy a vaizardok közül is fog valaki(szerintem Shinji) harcolni Aizennel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 25, 12:14:14 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1888 Dátum: 08 okt 25, 12:54:46 » |
|
Nah először is szerintem kellenek ezek a töltelék harcok, mert ha nem lennének akkor meg az lenne, hogy jó volt, de milyen rövid. Meg mennének a kérdések hogy-hogy győzte le ez azt. Én azért kíváncsi vagyok Ginre és Tousenre is, hogy kikkel kerülnek szembe, de sztem úgyis a hadnagyaikkal fognak harcolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1889 Dátum: 08 okt 25, 13:14:41 » |
|
Őszinte leszek bennem akkor se merülne fel ilyen kérdés hogy miért is volt rövid ki kit győzött le mert valahogy nem tudnak pörgetni ezek a selejtes harcok Aizenre meg kíváncsi vagyok már én is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|