Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #1890 Dátum: 08 okt 25, 13:37:59 » |
|
selejtes harcok... miért is? nem értem én ezt. én pl alig várom hogy Rangiku harcát is láthassam már. előtte meg Ikakku harca érdekelt volna csak ugye azt nem láthattuk. Kira is remélem még képbe kerül Gin ellen. mert sztem Gin és Tousen simán megérdemelnék hogy csak egyszerű hadnagyok üssék ki őket. pl egy Rangiku Hisagi Kira vs Tousen Gin harcot meglesnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1891 Dátum: 08 okt 25, 14:11:05 » |
|
selejtes harcok... miért is? nem értem én ezt. én pl alig várom hogy Rangiku harcát is láthassam már. előtte meg Ikakku harca érdekelt volna csak ugye azt nem láthattuk. Kira is remélem még képbe kerül Gin ellen. mert sztem Gin és Tousen simán megérdemelnék hogy csak egyszerű hadnagyok üssék ki őket. pl egy Rangiku Hisagi Kira vs Tousen Gin harcot meglesnék. Miért is érdemlik meg nem igazán értem a párosítás meg nem rossz ötlet miután Kira csalódott Ginben (gondolom én) előfordulhat éppenséggel ez a párosítás amúgy meg Kira harca érdekelt engem egyedül a hadnagyok közül a selejtet meg ne úgy értsd hogy nem érnek semmit csak engem személy szerint nem érdekelnek és időhúzás jellege van nagyon és nem is voltak olyan ördöngös ellenfelek a hadnagyoknál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1892 Dátum: 08 okt 25, 14:42:18 » |
|
Én se azt mondom, hogy nem érdekel a hadnagyok csatája, mert engem is érdekel, de 2. osztag hadnagyának a harca (akinek mellesleg alig van szerepe a történetben) engem valahogy nem nagyon tud érdekelni és valljuk be nagyon időhúzás az egész, de lehet, hogy direkt van így csinálva amíg a vaizardok és később Ichigo is becsatlakozhasson miután megölte Ulquiorrát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 25, 14:48:02 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1893 Dátum: 08 okt 25, 15:06:44 » |
|
Sztem nem sok esélyük lenne a hadnagyoknak a régi kapitányuk ellen. Sztem annyi sokat nem erősüdtek, hogy legyőzzék őket. Matsumoto bankai-t akarok :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1894 Dátum: 08 okt 25, 17:19:53 » |
|
Mondjuk kíváncsi lennék az,hogy néz ki Shinji vs. Aizen,na az menő lenne Kira vs. Gin:hát Gin elkalapálná rendesen Kirát,mivel akárhogyis nézzük kapitány,meg nem hiszem,hogy Aizne bácsi nem adott neki semmit se mert,hogy ő ugye hű szolgája
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1895 Dátum: 08 okt 27, 20:24:00 » |
|
de azon is el lehet gondolkodni hogy miután a visszaemlékezős mangák végén azt mondják a vaizardok ha jol emlékszem : hálásak lehetnek uraharának , és aizennek is! Ezért nem tudni hogy gondolkodnak még ők!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1896 Dátum: 08 okt 28, 00:34:31 » |
|
Nekem a véleményem az hogy a Vaizardok megpróbálják majd mindkettejüket megállítani, vagy elpusztítani. Gondoljunk csak bele: Aizen miatt kerültek ki Soul Societyből, azonban ne feledjük hogy Soul Society dobta ki őket a megmentőjükkel együtt. Szerintem jogos hogy mindkét oldalon bosszút akarnak állni.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1899 Dátum: 08 okt 29, 17:51:39 » |
|
Nel hangja negyon vicces lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1900 Dátum: 08 okt 29, 17:53:50 » |
|
Naja,én kicsit mélyebb hangot tudtam volna neki leképzleni,bár ez se anynira rossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1901 Dátum: 08 okt 29, 18:00:39 » |
|
Amúgy milyen lehet Soi Fong bankaija,ha már a shikaija ilyen brutál tápos? erre azért kíváncsi lennék,igazán elsüthetné.. ha nem is az arrancar csitri,akkor valamelyik nagyágyú ellen.. Yama bankai: szorozz meg 2 vulkánt egy SSJ4 Goku és egy SSJ4 Vegitával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1902 Dátum: 08 okt 29, 23:51:44 » |
|
Hát Yama apónak csak a shinkaija olyan erős, hogy nem tudom hány méteres körzetben mindent eléget maga körül, mint valami tűzviharr, akkor valami brutálisan erős bankaija lehet, csak kérdés mire jó Aizen alattomos zanpakutoja ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1903 Dátum: 08 okt 30, 00:08:17 » |
|
Bleach 192. letudva.... Ez tök jó rész volt..... Nel! Szerintem tök jó hangja van! Illik a személyiségéhez! Az a dupla cero meg tényleg bombasztikus volt... Atombomba Bleach módra... Még mindig Ichigo arcán röhögök! Milyen képet vágott! De a legjobb rész az volt, mikorb Nel elkezdte ölelgetni Ichigót! Csak az a kár, hogy mangával korábban lelőttem a poént... Peddig nem is olvasom a mangát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1904 Dátum: 08 okt 30, 00:21:17 » |
|
Ezt a részt ,egnéztem, mert kíváncsi voltam Nel-re, mert amúgy a mangát olvasom: Nelnél egy kicsit mélyebb hangra számítottam a felnőtt énjénél, de nembaj, így olyan kawaii:D Szerintem lazán veri Orihimét:D
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|