24 nov 16, 07:25:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 710242 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #900 Dátum: 08 jan 14, 20:32:24 »

Mondd meg neki hogy a japánoknak mi csak nyögünk meg sípolunk xD Ő(k) meg csak ugat(nak).

Én vállalom Moegi hangját! Eléggé vékony és őrült a hangom hozzá xD
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #901 Dátum: 08 jan 14, 21:04:28 »

Én szívesen benne lennék, de nem kis fába fágtad, szóval elő azzal a nagy fejszével! Nevet Hm... nem tudom, kinek lennék jó ;D Talán Tenten... de nem biztos... tudjátok, másképp hallom a hangom, mint Ti, aztán fogalmam sincs, "ott kint" hogy hallatszik xD No, majd felveszem diktafonra és elborzadok... mint néhány évvel ezelőtt Nevet
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #902 Dátum: 08 jan 14, 21:11:24 »

Ben Hugi, hol mondtak ilyet? :o Mindjárt odamegyek és lesz ám irgum-burgum...!!!! Szedte-vedte teremtette!!!
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 14, 21:13:08 írta Arvael » Naplózva

Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #903 Dátum: 08 jan 14, 21:15:03 »

itten de hogy mennyire kiakadtam...(nem a szidás miatt)
Naplózva
énvagyok
Újonc
*

« Válasz #904 Dátum: 08 jan 14, 21:20:29 »

na msot van az hogy nem tudom ki kinek az üzenbtére válaszol de nem baj. nem tudom ti hogy vagtok vele de +1 jópont a japán feliratozott részekenek mert ami zene megy a  jetx-en az 1 kicsit csicska azokhoz képes
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #905 Dátum: 08 jan 14, 21:24:46 »

Az elejétől nézed, vagy csak azokat a részeket, amiket a Jetixen még nem adtak le? Mert min. egyet-egyet nézzél meg korábbról is, hogy lásd az eredeti főcímeket és végefőcímeket, mert sokkal jobbak! Én ezektől a jetixes verzióktól jóformán rosszul vagyok @.@
Ja, ma kb. 1,5 részt láttam... majdnem leeste a puffról (azon ültem), mikor Kakashi megszólalt: "kekei genkáj" Juj x') Az nagyot ütött @.@
Naplózva

énvagyok
Újonc
*

« Válasz #906 Dátum: 08 jan 14, 21:35:13 »

hát ki si próbáltam a feliratot amit küldött haver, kár hogy túl nagy betűkkel van írva és a bs csak rámásolja az angolra. de szép is lenne ha 1 lejátszóval bele lehetne égetni a feliratot a képbe
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #907 Dátum: 08 jan 14, 23:09:38 »

Nem a felirat volt nagy, hanem a Bs plalyer jeleniti meg akkora betűkkel a feliratot! Állítsál a bs menűjében a betűméreten! (remélem a bs alatt a BS plalyerre gondolsz... Ha nem, akkor nem szóltam)
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 14, 23:12:07 írta Gabesz » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #908 Dátum: 08 jan 14, 23:17:37 »

Ben-chan!

Ha komoly az ötlet, akkor nyitok neki egy külön témát. Itt csak szétOFFolnánk a témát. ^^
De ha felesleges szöveggel lesz tele, akkor könyörtelene leszek... vagy úgy is mondhatnám hangemberek kíméljenek.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Susan
Vendég
« Válasz #909 Dátum: 08 jan 15, 00:34:02 »

Amúgy tényleg nem rossz ötlet a fanszinkron.. azt meg kell hagyni h elég pepcselős munka de 1 idő után biztosan gyorsabban is haladna az ember..

De ha már a "Naruto a TV-ben" részen vagyunk, akkor összehozhatnánk a nemrégiben felmerülő küldünk levelet a Jetixnek dolgot összekapcsolni a legutóbb felvetett fanok által készített Naruto animét összekötni. Hümm-hümm Hátha kisül vmi belőle Nevet (höhhööö :-\)
Ha nem is másra de arra jó lenne h elgondolkozzanak azon h igen is kiállnak a Naruto Fanok a minőség mellett. Azt meg már csak a csúcs lenne ha e miatt változtatnának a munkamoráljukon. De be kell valljam ez azért túl nagy elvárás, már már álomszerű..:-X.
De még ha nem is így sülne, akkor is megmutathatnák h ezt nektek, nem vagyunk kapók a silány minőségre, és igen is készítünk mi jobbat!! Nem kell pöppec stúdió Nevet Hümm-hümm.

Már csak a kapcsolatok hiányoznak ehhez.

Mellesleg lehet h megérne 1 új témát nyitni neki, de ezt nem tőlem kérdezék.

Ui.: és sajnos nem hiszem be tudnék kapcsolódni a fanszinkronizálásba.. max szhang erejéig.. bár a véleményem 1ezik Arvealléval, miszerint máshogy hallja az ember magát "belü"l + "kívül", és régebbi tapasztalat alapján hallgathatatlan kategóriába kerülnék:-X

2Ui.: most jut eszembe h nekem mondjuk megvannak a betétdalai a Narutohoz és igen jó minőségben.. és még talán meg is tudnám vágni.. sőőt.. vágni mindenképpen.. ha lenne vki aki meg oda tudná biggyezteni a videóhoz az nem lenne rossz (ilyen tap. ugyanis nincs).

Sztem igen életképes dolgog lehet belőle!
Naplózva
énvagyok
Újonc
*

« Válasz #910 Dátum: 08 jan 15, 06:29:29 »

na akkor mondom szólok haveromnak az az megtud tanítani jópár dolgot  vegasba, de azért csodát ne várjatok
Naplózva
shik4m4ru
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #911 Dátum: 08 jan 15, 10:03:57 »

Remélem összejön valami.... Ha pedig lesz ezzel kapcsolatban új téma-indítás, akkor azt írjátok be ide, mert a sötét fejemmel úgysem veszem észre... És sztem én is tudnék vmilyen hangot szinkronizálni de inkább csak ilyen epizódszereplőkét, akik 1-2 rész erejéig szerepelnek.  Mikrofonba sztem ritka hülye hangom van, bár egyszer a suliba kellett verset mondanom a bemondóba és utána minden tanár megdicsért h milyen jól szólt a hangom  Nevet Nevet Nevet Nevet
Naplózva
Karvee
Újonc
*

« Válasz #912 Dátum: 08 jan 15, 11:42:15 »

a tv-s narutoval nekem is csak az a bajom, hogy rossz a szinkron de amúgy tök jó
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #913 Dátum: 08 jan 15, 12:14:41 »

Nakem nem csak az a bajom. Mosolyog
Kivágások!
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #914 Dátum: 08 jan 15, 12:53:00 »

[...]küldünk levelet a Jetixnek [...] Ha nem is másra de arra jó lenne h elgondolkozzanak [...]
A Jetix TV-nél ezt a levelet elolvassa az egyik munkatársuk, aki 70 ezer forintért be van taníttatva, hogy nyomogassa a számítógépet, nem hogy gondolkozni nem fog, tovább sem küldi a felső vezetésnek ezt a levelet, ráadásul válaszolni sem fog, max egy sablon szöveget elküld, hogy mégse tűnjenek annyira bunkónak, hogy még válaszolni sem válaszolnak x'D. ~ Tapasztalat ~ sajnos...

A szinkronnal kapcsolatban:
Mint tudjuk a hazai szinkron régebben világszínvonal felett állt, nagyon jók voltunk benne, de mostanra leromlott az egész. Alulfizettek lettek a szinkronszínészek, stb stb. De ez csak 1 probléma a sok közül. Jelen helyzetünkben egy olyan szinkronrendező áll a háttérben, akinek annyi a köze az animékhez, mint nekem csokoládés tütykös rétes készítéshez. Valószínüleg, ha a Bleachet kapná, mint feladatot, összekeverné Kont, Micimackóval és Ichigo lenne Róbert Gida - színvonalon mozog... egyszóval nem ismeri az egész kultúrát, csak megkapta a feladatot, hogy neki ezt most csinálni kell, mert ezt adta neki a főnök, ezért nem ő a hibás, hiszen neki csak az angol minta áll rendelkezésre, hogy megrendezze a magyar szinkront, másszóval nem kötelessége tudni, hogy van eredeti japán szinkron is, és ennek Magyarországon, mekkora kultúra áll a hátterében, ezért már a 70 ezer forintért betaníttatott ímél válaszolós emberke a hibás, hogy nem küldi tovább a balhézó rajongók levelét, de ha továbbküldené sem hiszem hogy lenne valami... erről részletesebben majd lejjebb.

A saját szinkronnal kapcsolatban:
Iiiiiiszonyat nagy feladat, iiiiiszonyat nagy szabadidő kell hozzá. Egy rész leszinkronizálása és háttérmunkálatai nem 1-2 óra, még a "profiknak" sem. Lássuk mire kellene odafigyelni, ha igényes munkát szeretnétek összehozni:
- Pontosan szájmozgásra beszéljen a szereplő
- Átéléssel
- Ne recsegjen a mikrofon mert élvezhetetlen lenne a dolog > AKA minőségi felszerelés > nem olcsó... (sima PC mikrofon nem jó, mert ha beleüvölt valaki, akkor érdekes recsegés van a háttérben Nevet)
- Pontosan időben kellene alávágni a zenéket, és pontosan ugyan azt a részletét, mint ami az animében van... ebbe belehalna a vágó emberke, ha ezt sokáig kellene csinálnia, full ingyen. Apropó, ezeket simán meg lehet csinálni, akár Windows Movie Makerben is, nem kell ide Vegas... csak türelem, hozzáértés, és sokk szabadidő.
- A felénél valaki úgyis megunná, mert neki tanulnia kell stb... (mindig van ilyen)... új hangot kellene keresni a szereplőnek, már gázos a dolog...
- Ha elkülditek a Jetixtvnek, jön a 70 ezer forintért betanított íméles. Tegyük fel, hogy továbbküldi az öltönyös részlegbe: Elkezdi megnézni az öltönyös emberke, aki nem ért ehhez: ~ *elvigyorodik, sóhajt* ~ "Ó.. ezek a rajongók" ... ~ és csinálja tovább a dolgát, azaz vakarja tovább a heréjét a főnöki székben.

Kivágások:
A Jetix csak hozza az eddigi színvonalat. Külföldi Jetixtől vásárolnak cuccokat, vagy másszóval: a nagyok elküldik a kis magyar csóringer Jetixeseknek, hogy: "Nálunk siker vót', próbáljátok ki Ti is". A Magyar huszár gyerek meglesi... ~ hungarian quality szinkron alányom ~ és élő egyenes adás közben tépik a fejüket az original fanok.
Na meg, a Jetix alapból a max 14 éves korosztálynak szólóan készítteti a sorozatait. És még egy dolog: ORTT. Azt hiszem ezzel elmondtam mindent. És még egy utolsó dolog a kivággással kapcsolatban és befejezem a szó hasmenést xD : Ha a Jetix szeretné hogy nézettség legyen, akkor a sorozatot a főműsoridőbe teszi: 19 óra és 22 óra közé. Ha ebben a műsorsávban van, akkor ki kell hogy szedjék a véres jeleneteket (amit alapból már kiszedtek az angolok xD), mert ha nem, akkor jön az ORTT és felcsinálja hátulról a főnöki székben ülő, vakargatós emberkét.
Oké... akkor legyen 2 féle verzió: Legyen egy verzió a főműsoridőben vágatlanul és legyen egy vágatlan 22 óra után.
Na ez szerintem jó ötlet lenne... nem... mégsem... vajon a Jetix költene annyit, hogy 2 féle vágású Narutót sugározzon? Szerintem nem.

Egyszóval összefoglalva: Ez a Jetix. Ne várjunk tőlük többet, mert akár mit csinálunk nem fog változni a helyzet. Bele kell nyugodni és el kell fogadni, hogy ez van.
Franciaországban 2 TV csatorna is megvette a Narutót... az egyik vágatlanul sugározta. Nálunk mi lenne a másik megoldás? Hogy megveszi az Animax, de mivel a Magyar jogrendszer annyira kusza + az Animax pénztárcájába sem látok bele, ennek sem látok túl sok esélyt.
Mi a végleges megoldás? Ne nézz Jetixet, töltsd a japán szinkront és nézd felirattal a Narutót.

Sorry, hogy kicsit hosszú lett, de azthiszem ezzel megválaszoltam az összes kérdést ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 15, 14:20:41 írta -=Cart'necker=- » Naplózva
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins