24 nov 16, 10:30:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 710650 alkalommal)
0 Felhasználó és 39 vendég van a témában
Arvael
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

-Oranjikage-

« Válasz #840 Dátum: 08 jan 10, 21:46:11 »

Hű, az első pár epizód nálam is vagy csehül, vagy szlovákul jött be... az komolyan alulmúlta a magyart is Nevet (pedig még csak nem is vagyok annyira határ-közelben, mert Bpen lakom... hmm...)
Naplózva

DsAdam
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #841 Dátum: 08 jan 10, 21:52:39 »

Na ügyes! Ennyi erővel jobben megéri az eredeti japán verziót letölteni, meg a magyar feliratot!  :huh: cseh felirattal nézed? Hol laksz? Szlovákiában?

Huh ezt telibetaláltad igen szlovákiában lakom dunaszerdahelyen   amúgy egész téli szunetben ezt csináltam hogy japánt húztam magyar felirattal 1-220 ig + a shippuudent is sikerult megnéznem
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #842 Dátum: 08 jan 10, 21:53:48 »

Drakula! És ez egy remek döntés volt! Nevet (mármint, a japán szinkronos megoldás^^)
Naplózva

DsAdam
Chuunin
*

« Válasz #843 Dátum: 08 jan 10, 21:55:51 »

Addig amíg nem volt jó internetem csak szlovákul néztem a narutot nem tom magyarországon is csak addig jutott hogy ebisu kezdi el tanítani narutot
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #844 Dátum: 08 jan 10, 22:23:16 »

Az Ön feltételezése helyes! Nevet
És még Jiraiyát is kivágták a rész végéről! *grrrrrrr*
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
DsAdam
Chuunin
*

« Válasz #845 Dátum: 08 jan 10, 22:26:27 »

kicsit korulnéztem a neten és észrevettem valamit szinte ugyan az megy ugyanabban az idopontban magyaro-n es itt csak más nyelven lol
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #846 Dátum: 08 jan 10, 22:32:06 »

Igen, amilyen minőségi a Jetix, ha néha elmegy a magyar hang, akkor csehül/szlovákul (sajna, nem mindig tudom megkülönböztetni a kettőt) szövegel a hiba kijavításáig ikszdé
Valszeg, a video-sáv ugyanaz, csak a hangsávot honosítják az adott országéra.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
DsAdam
Chuunin
*

« Válasz #847 Dátum: 08 jan 10, 22:37:11 »

Csak azt nem értem hogy miért nem haladnak tovább a részekkel vagy lehet hogy már tovább kezd túl véres lenni az anime és azért nem fojtatják 19 00 tol volt naruto és észrevettem hogy a szexi jutsu nál ebisunak kellene hogy vér jojjon az orából de nem jott neten megnéztem a részt ott meg volt orr vérzes
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #848 Dátum: 08 jan 10, 22:42:53 »

Minden vér-dolgot kiretusáltak. Bár fura, hogy amikor Naruto, kihívás és igéretként, Hinata végével az ujjain nyújtja az ökölbe szorított kezét Neji felé, azt benne hagyták...
Az első 24-25 rész után is jó pár hónapot kellett várni, hogy lássuk az 52.-ig a részeket. Most is így lesz.
Naplózva

DsAdam
Chuunin
*

« Válasz #849 Dátum: 08 jan 10, 22:46:51 »

Azt szerintem muszáj volt bennehagyniuk amikor fogadalmat tesz mert szerintem akkor nem lett volna értelme hogy csak ott bénán mutogat
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #850 Dátum: 08 jan 10, 22:48:42 »

Ó, szerintem nem zavartatták volna magukat xD

Mai öngyilkos akciómban elcsíptem egy teljes epizódot, de sajnos a jegyzetfüzetemet elfelejtettem, pedig lett volna mit firkálnom :leut:
Tegnap Ebisu "dzsenin"-ezik, de ma már Kakashi "genin"-ezik... hogy is van ez? ??? (mondjuk a fülemnek még így is fura, lévén a "ni"-t japánul mindig "nyi"-nek ejtik...)
Aztán volt Kakashinál a végén, ahol angolban a mondatokban "you"-t használtak, s azt képes volt E/2-re lefordítani az illető, pedig egyértelműen T/2-at kellett volna használni... ilyenkor megint mindig elgondolkozom, kinek a kije lehet, hogy megkapta a fordítást és miért nincs egy lektor, aki összefogná a Naruto programot a Jetixnél... Hümm-hümm
Aztán, amikor Kakashi Sasukére ül (csengős vizsga, rémlik? kacsint ), akkor egyszer mutatják, hogy ott van és kitekeri a karját, máskor kivágják és csak hülyén villogó képernyő van, aminek a fele fekete... éljen a következetesség, mint tegnap (egyszer így fordította, majd flashback-nél máshogy, ugyanazt a mondatot Hümm-hümm )
És azt tudtátok, hogy az illúzió jucuban Szászuke egy szikla szélén állt és öngyi akart lenni? :-X Mja dmikor Sakura megrettent képét mutatják utána, mikor mellett meg ott van a véres Sasuke, megint tiszta fekete a képernyő jobb oldal^^" de ez már igazán várható is volt... ~sóhaj~
De, hogy valami jót is elmondjak a magyar tv-ben verzióról: azonkívül, hogy senki nem tud normális meglepett hangot kiadni vagy erőlködőt, Sasuke szinkronhangja ma megcsillogtatta tudását, mert ez tényleg nagyon ott volt és nagyon sasukés volt: "És ez az én csapattársam..." << Sakurára, mikor a "beszélő Sasuke-fej"-re beájul.
Na, az tényleg nagyon ott volt! Nevet
...
Kár, hogy ilyen rövid a lista a pozitívumoknál :-X :-[

Érik a levél, hajlik a tinta, a jegyzettö~mbe.
Dzsetikszes fannak, hajj a szegénynek, keserű a sorsa... Hümm-hümm

(szzzz... és még csak nem is rímel! de dallamra legalább kijön xD)
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 11, 20:30:26 írta Arvael » Naplózva

DsAdam
Chuunin
*

« Válasz #851 Dátum: 08 jan 11, 20:46:50 »

Szerintem lehet hogy nem is fogják fojtatni a narutot a jetix en mert ha belegondolunk hogy egypár kis jelenetet is képesek kivágni vér vagy egyébb mások miatt a shippuudenbol ma már akkor csak 5 perces resz lenne mert most is a 42 es részben amikor naruto átalakul vagy amikor oro t kettévágja naruto azt is kivehetnék . egyszó mint száz hogy lassan nem való a naruto a jetix re hiszen a jetixen nincs korhatár és ezek a dolgok már megérettek a korhatárra
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #852 Dátum: 08 jan 11, 20:51:36 »

Igen, de az amerikaiak vágják ki... és pont így a mai fordítás közepette gondoltam arra, hogy lassacskán már egyetlen percet se tarthatna egy-egy epizód, ha így haladunk, hogy a minimális dolgokat is kivágjuk... sebaj, majd túlleszek a vizsgáimon, összegyűjtöm öngyilkos hajlamaimat és jegyzetfüzetemet, leülök mondjuk 2 hétig minden este a TV elé vagy legalábbis néha-néha ( :-X ) és aztán megírom a szép terjedelmes kisregényemet a Dzsetiksznek Nevet
... Nem, komolyan zavar, hogy ennyire elba...ltázzák ezt a remek sorozatot! Szomorú
Naplózva

DsAdam
Chuunin
*

« Válasz #853 Dátum: 08 jan 11, 20:57:44 »

Hát igen ez jó otlet mert télleg nagyon elrontották meg ha jól tudom a kovi részekben jirayaval megy vmi kuldetésre amiben persze nők voltak ugyhogy eleve nem is fogják fojtatni de valamilyen részt megértem mert mégiscsak kisgyerekek is nézik nem lehetnek benne olyan dolgok mert meg is buntetnék a tv programot naruto sztem megéredt az animaxra idejelenne azon futtatni
Naplózva

Eclair88
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #854 Dátum: 08 jan 11, 20:58:33 »

Kíváncsi vagyok Jiraja hangjára de sajna februártól nem lesz Jetixem  :'(
Naplózva
Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins