24 nov 16, 05:55:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 710042 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
rondár
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

"There can be only One."

« Válasz #3090 Dátum: 09 ápr 02, 20:55:14 »

A János Vitéz hogy jön ide? Nevet Az törzsmagyar alkotás Nevet

mzalan: Mondogatta itt valaki?

Srodack: Igazából nekünk fanoknak nem nehéz, sőt! Nagyon könnyű lenne megfelelni. Ennek ellenére sosem jön össze. Ennek az az oka, hogy az Animax nem a fanoknak készít műsort, hanem azért hogy a nézettségszáma nőljön. Mi tudjuk, nekünk hogy tetszene a műsor, de akkor pedig az lenne a gond hogy nem magyar szinkronos- lefordított a változat, és feliratot sokan lusták olvasni.

Bastian: Sok helyen még magát a Zanpakutou szót sem fordították le, benne maradt a lefordított változatban. Sőt, a németek és a spanyolok még a Shinigamit is meghagyták és nem lett belőle Halálisten, Soul Reaper stb. Az Animax fórumosok azzal érveltek hogy a nevek alapból hülyén hangzanak, így legalább jobb. Ebből annyi igaz hogy én sem nevezném a kardomat Tücsöknek vagy Kígyófaroknak. Nyelvesít kacsint

Egyébként a gagyimaxos szinkron önmagában nem lenne rossz, ha:

1.) Á és nem A hangokat mondanának mindenütt.
2.) Naruto és Hinata hangja rendben lenne.
3.) Avarrejtek helyett állandóan Konoha lenne vagy Rejtett Levél.

Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #3091 Dátum: 09 ápr 02, 20:59:19 »

Na igen...Hinata szinkronja kegyetlenül sz.r lett O.o
Majdnem felvisítottam...amikor meghallottam
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
mzalan
ANBU újonc
*

« Válasz #3092 Dátum: 09 ápr 02, 21:00:54 »

Meg engem az idegesít hogy a Shikamarut csak Shkamarunak és nem rendesen Shikamarunak mondják, főleg a tegnapi részben: Ino-Shka-Cho trió, milyen béna már...
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 05, 20:05:23 írta mzalan » Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #3093 Dátum: 09 ápr 02, 21:08:35 »

Én a szinkronrendezőnő helyében inkább utána néztem volna annak hogy Szabó Zselyke korábban milyen szerepeket kapott. Mert pont az ellentétei voltak Hinatának. (Karin a Bleachből, Molly az Obanból) Hinatának véleményem szerint ebben a részben volt a legaranyosabb hangja: http://www.videoplayer.hu/videos/play/131808 Legalábbis szerintem. Mosolyog

Hát igen, pedig a mangában is Sikamaru volt. Akkor most ezek szerint mégsem a mangát vették alapul? :/
Naplózva

Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3094 Dátum: 09 ápr 02, 21:50:04 »

Komolyan a Molly hangját voltak képesek a Hinatanak adni??? Ördögi Ördögi Kiüt Kiüt Ezt tényleg nem hiszem el, az egy markáns hang egyáltalán nem illik a Hinata karakteréhez. Animax-nak javasolni fogom, hogy a. olvassák végig a mangát, b. nézzék meg japánul hogy milyen hangok vannak és talán rájönnek hogy kire milyen szinkron illik.  No comment
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #3095 Dátum: 09 ápr 07, 17:22:11 »

Mától minden nap 20:25-kor fogják adni a Narutót a Bakimaxon, kivéve hétvégenként. Akkor az InuYasha fog menni.

Srodack: Hiába javasolsz, semmit sem érsz vele. Megmondták hogy most már nem fognak változtatni rajta. Így marad és kész. Én abban reménykedem hogy majd később valaki megveszi a licenszet és egy másik csatornán igényesebben fogják adni. Ez az egyetlen esély maradt.  Technikai KO
Naplózva

fox90
Akadémiai tanuló
*

Kjuubi

« Válasz #3096 Dátum: 09 ápr 07, 18:16:31 »

igazatok van de más magyar adokon roszab a szinkron és ráadásul megvan vágva nem ugy mint az animax-on .
Naplózva

Mosolyog(:
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3097 Dátum: 09 ápr 07, 19:54:54 »

Én még mindig azt mondom, hogy sokkal jobb az Animax-es szinron, mint a Jetixes. Naruto hangja (habár nem hasonlít az eredetire, de) 5x jobb, mint Kilényinek. Azok a nyögdécselések, amiket le tudott vágni..-.-" A szlengek kissé túlzott használata is bőven elmegy. Sőőt..
Ami viszont tényleg hatalmas negatívum, azok a nevek kiejtése. SKamarunál pufbfverjghf.. kb ennyi volt a reakcióm. >.<#
Bár arra abszolút lehetett számítani, hogy vmit úgyis elb*sznak. Anno a Dragonballban is rengeteg nevet teljesen hülyén fordítottak le. Pölö: Piccolo-->Sátán, vagy ahogy Vegita folytonos Kakarottozását is semmibe vették.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #3098 Dátum: 09 ápr 07, 20:25:20 »

Ha jól tudom a Dragon Ballnál más volt a helyzet. Ott a német változatot vették meg, nem a japánt.

Hát... én úgy voltam vele, hogy Kilényinél éreztem azt a rosszfiús stílust ami Narutót jellemezte. Ez az alak megy úgy beöregítette szegényt...
Naplózva

Ba Lee
Chuunin
*

« Válasz #3099 Dátum: 09 ápr 07, 20:59:09 »

Hát nem tusom én a jetixes verziót láttam, az még tűrhető volt igaz azok a nyögéseken nagyokat röhögtem, de azért az animaxos verzióban is van elég sok.
A nevek alapnak számítanak, hogy sz*rul ejtik ki, de nekem a személyes kedvenc ahogy kiejtik a taijutsu szót Nevet, félig kilóg a kapanyél a szájából.

Azon mindig jókat röhögök. Meg hinata hangját így elsz*rni.(jetixes sokkal jobb volt). Kiba hangja meg....
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 07, 21:11:28 írta Ba Lee » Naplózva

Nem tudtam, nem mondták.
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #3100 Dátum: 09 ápr 07, 22:19:10 »

Kibáé pedig jó. Mosolyog Barát István egyik kedvenc karaktere, és szerintem jól hozza Kiba stílusát.  Mosolyog
Naplózva

Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3101 Dátum: 09 ápr 08, 08:39:11 »

hát nem tudom, úgy voltam vele múlt héten végre belenézek, hogy milyen hangok vannak, sajna nem úgy adta ki! Ma viszont biztos, hogy ha időben hazaérek megnézem, már csak a szinkron miatt! az Animax-nál jobb... ííí animet én ezen kívül csak az AXNSciFi-n látok, de ott is az animaxos megy, mert ugye mindkettő SonyPictures kezei alatt fut. Arra lennék kíváncsi, hogy ha a Japán cég meghallaná milyenek a hangok mit szólna?! (a japánok elég háklisak a kiejtésre)
Nekünk ez jutott, én már a Bleachen is kiakadok, de elképzelem milyen lenne, ha azt is előbb látom japán hanggal!
Ugye a Kulka János nincs ott mint szinkron???? (pl. Jiraya lehetne, csak azért, hozzá pont illene a hangja(ha valaki esetleg nem tudná ő Dr. House hangja egy ideje))
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #3102 Dátum: 09 ápr 10, 17:48:46 »

Komolyan mondom, hogy a Bakimaxnak két adót kéne működtetnie. Egyiket a fanoknak, a másikat meg ami jelenleg van. Nevet Akkor mindenki megkapna mindent, és nem lenne sírás senki részéről. Nevet
Naplózva

Thanatos
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #3103 Dátum: 09 ápr 10, 21:49:35 »

Jó, ha már izélgatjuk őket, akkor egy fura dolog:
Egyezik Kiba és Kankuro hangja (azonosság alapja: a jetixben Kankuro hangja volt a mostani Narutonk hangja, ki kellett hát pótolni, viszont, aki Kiba hangja, az lett volna eredetileg Kankuro hangja a jetixnél, így ő most két szerepért is kap pénzt)

Az hogy a neveket, konkrétan Shikamaruét nem tudják kimondani, az az oka, hogy az anime-ben volt hogy így mondták, és biztos aki rendezi a szinkront, egy olyan részt nézett meg, amiben így mondták.

De a szinkron még mindig jobb mint a jetiyes, főleg a szleng miatt, így legalább elhiszem, hogy ezt mondanák a valóságban. Mert Narutoból tényleg nem nézem ki a választékos beszédet, szóval HAJRÁ ANIMAX!

Nem tom, hogy írtátok-e má', de az egyik részben volt egy apró jelenetecske, amikor Itachi megszólal, nem lövöm le  apoént, hogy ki lesz a hangja, főleg hogy nem tudom a szinkronszínészek nevét, de senki sem fog örülni neki, az biztos.
Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
boci555
Jounin
*

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #3104 Dátum: 09 ápr 10, 21:54:07 »

Nem tom, hogy írtátok-e má', de az egyik részben volt egy apró jelenetecske, amikor Itachi megszólal, nem lövöm le  apoént, hogy ki lesz a hangja, főleg hogy nem tudom a szinkronszínészek nevét, de senki sem fog örülni neki, az biztos.

melyikben, mert nekem nincs animaxom  Szomorú brühühűű de neten akkor megnéznéém >.<# neddig csak 10--et néztem, mert nemtom valahogy az eredeti jobban teccik, hozzászoktam, de télleg jobb mint a jetis

abba 10percet néztem és ottis Gai azt mondta az orvosnak, hogy Lee a fia, szal ezt naon összekavarrták, na onnantól nemnézem hun dubba
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
Oldalak: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins