24 nov 27, 23:42:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 715662 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Goku2000
Vendég
« Válasz #90 Dátum: 07 júl 23, 20:07:58 »

Xpress.hu-n a legújabb Inu Yasha DVD-t az első Naruto kötetettel is meg lehet rendelni. Egyetlen komment érkezett ide, csak a topicba vágó részt idézem, a többit itt találjátok:
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=7001&VID=066-123478901-73636435618339738

"Ez a Naruto rejzfilm a Jetix-en szokott menni este 7 környékén. Eleinte nem értettem, miért szinte statikus a rajzfilm - álló figurákat jobbról balra kameráznak, a figurák alig mozdulnak meg, de utána olvastam ennek a műfajnak.
És rászoktam a Naruto anime-ra.
Borzasztó jók a szinkronhangok, nagyon tetszenek a szereplők - főleg Kakasi sensei nyugodsága, kimértsége tetszik, ahogy "ellensúlyozza" Naruto-t, aki meg akarja mutatni, ki a legény... :-D [...] Nagyon várom a többi könyvet, illetve szeretném, ha kiadnátok a rajzfilmet is a Jetix-es szinkronnal."
Naplózva
Miroku
Vendég
« Válasz #91 Dátum: 07 júl 25, 16:07:32 »

szerintem a magyar szinkron szánalmas, roszab lett mint amit vártam tőle
naruto hangja teljesen nem ilik hozzá meg mint ahogy általában a tőbbi szereplőnek is rémisztöen nevetséges a hangja hát igen ilyen amikor egy jó animet le butitanak  a béka sege allá !
na meg nem beszélve a hogy össze visza lett az egész vágva !
az erdeti japán hang a legjobbb magyaar feliratal párositva !
talán sasuke kakashi meg a hokage hangjai amik nagyábol megutik a mércét de tőbbit nevetségesen szar hát igen jobban játunk volna ha Jetix helyet inkább az A+ adjah leh a narutot !
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #92 Dátum: 07 júl 25, 16:34:42 »

most már egy csomó ideje azn tűnődök, vajon miért kellett kivágni a Zabuzas részeknél, amikor Sakura fut sírva a földön fekvő ájult Sasuhoz?  ???
az iylenektől hülyét tudnék kapni
Naplózva
jaina
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

A kétely a bölcsesség kezdete!

« Válasz #93 Dátum: 07 júl 26, 12:04:49 »

Képzeljétek! Találtam egy jó pontot a magyar Narutoban! Nem színezik át a vért...néztem egykét részt németül és amikor Oro a chunin vizsgán beleállít egy kunait a kezébe képzeljétek milyen színű a vére?
Lila!!!!Azt hittem ott halok be...ja és Hinata és Neji harca után se vér marad a padlón...nem dehogy...csak víz... ;D
Ez azért nem semmi...
Naplózva

Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #94 Dátum: 07 júl 26, 15:55:27 »

igazad van, bár nem nahyon tudták volna elrontani, mert alig van benne vér...
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #95 Dátum: 07 júl 26, 17:55:59 »

viszont a zabuzás részek végefelé már nem nagyon tutták kivagdosni a vért Nevet(muhahahaaa)
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #96 Dátum: 07 júl 26, 19:10:56 »

Én azon lepődtem meg leginkább h az első részben Iruka orrvérzését kivágták de hogy hogy vágták ki... ???
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #97 Dátum: 07 júl 27, 04:35:52 »

..megoldották.. :-X ..csak azt nem értem miért nem teszik későbre és akkor nem kéne vagdosni és még értelme is lenne leadniuk....../ mert tuti  SOKKAL NAGYOBB lene a nézetség  Nevet Nevet Nyelvesít
Naplózva
Róka
Akadémiai tanár
*

Fox come back!

« Válasz #98 Dátum: 07 júl 27, 17:48:22 »

Xpress.hu-n a legújabb Inu Yasha DVD-t az első Naruto kötetettel is meg lehet rendelni. Egyetlen komment érkezett ide, csak a topicba vágó részt idézem, a többit itt találjátok:
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=7001&VID=066-123478901-73636435618339738

"Ez a Naruto rejzfilm a Jetix-en szokott menni este 7 környékén. Eleinte nem értettem, miért szinte statikus a rajzfilm - álló figurákat jobbról balra kameráznak, a figurák alig mozdulnak meg, de utána olvastam ennek a műfajnak.
És rászoktam a Naruto anime-ra.
Borzasztó jók a szinkronhangok, nagyon tetszenek a szereplők - főleg Kakasi sensei nyugodsága, kimértsége tetszik, ahogy "ellensúlyozza" Naruto-t, aki meg akarja mutatni, ki a legény... :-D [...] Nagyon várom a többi könyvet, illetve szeretném, ha kiadnátok a rajzfilmet is a Jetix-es szinkronnal."

Ez komoly? :o Bár igaz, hogy a szinkronok nekem is tetszettek, de csak egészen addig, míg nem olvastam a mangát és nem hallottam az eredeti szinkront.
Naplózva

"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
Sasuke megkattant!O_o
Goku2000
Vendég
« Válasz #99 Dátum: 07 júl 27, 18:23:05 »

Na ugye! Ha nem lenne internet, most mindenki mximálisan elégedett lenne a szinkronnal. Mosolyog
Naplózva
Róka
Akadémiai tanár
*

Fox come back!

« Válasz #100 Dátum: 07 júl 27, 18:26:24 »

:jupije: Éljen az Internet! :jupije: Arra azért kíváncsi lennék, hogy az az emberke hallotta-e már az eredeti szinkront... ???
Naplózva

Sasuke megkattant!O_o
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #101 Dátum: 07 júl 28, 01:12:24 »

szerintem még magát az Animét sem látta /hangal/..csak némítva bámulta a monitort és nyögdécselt valamit olyan hangulattal ami éppn jött..  Nevet ..csak a kezébe adták a papírt aztán nezse kezdj vele valamit ikszdé
Naplózva
SavUdvar
Újonc
*

« Válasz #102 Dátum: 07 júl 29, 00:01:06 »

Ez siralmasan rossz lett. Én csütörtökön mikor néztem akkor pont Haku ellen harcoltak áttettem Cseh nyelvre, mert DigiTv-n lehet megnéztem milyen döltem a röhögéstől a magyarnál is rosszabb. Viszont van az a rész, mikor mennek a Chunin vizsgára akkor találkoznak először Kabuto-val, na mikor Kiba megszólalt elájultam milyen már a hangja rosszabb, mint Naruto csipogása. Na elég is volt. Én maradok a Jappán hangnál.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Szeth
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #103 Dátum: 07 júl 30, 11:39:17 »

Naruto hangjától én is a falra mászom. Egyszerűen borzalmas. Sasuke és Kakashi szinkronja viszont sztem jól sikerült. Hála az égnek, Kibáét még nem hallottam. Mosolyog
Naplózva

"Az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és kibírhatatlanra."
http://varesz.b13.hu/
Róka
Akadémiai tanár
*

Fox come back!

« Válasz #104 Dátum: 07 júl 31, 13:25:02 »

Jobb is... :Mosolyog Nálam 8 napon túl gyógyuló lelki sérülést okozott Nevet kacsint Sztem még Tazuna és Kabuto hangját is jól eltalálták. A 3. Hokage szinkronja sem olyan rossz... Naruto hangja tényleg nagyon gáz ;D Az eredeti hangja jobb.
Imádom a japán hangját! :-*
Naplózva

Sasuke megkattant!O_o
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins