Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #90 Dátum: 07 júl 23, 20:07:58 » |
|
Xpress.hu-n a legújabb Inu Yasha DVD-t az első Naruto kötetettel is meg lehet rendelni. Egyetlen komment érkezett ide, csak a topicba vágó részt idézem, a többit itt találjátok: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=7001&VID=066-123478901-73636435618339738"Ez a Naruto rejzfilm a Jetix-en szokott menni este 7 környékén. Eleinte nem értettem, miért szinte statikus a rajzfilm - álló figurákat jobbról balra kameráznak, a figurák alig mozdulnak meg, de utána olvastam ennek a műfajnak. És rászoktam a Naruto anime-ra. Borzasztó jók a szinkronhangok, nagyon tetszenek a szereplők - főleg Kakasi sensei nyugodsága, kimértsége tetszik, ahogy "ellensúlyozza" Naruto-t, aki meg akarja mutatni, ki a legény... :-D [...] Nagyon várom a többi könyvet, illetve szeretném, ha kiadnátok a rajzfilmet is a Jetix-es szinkronnal."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
Vendég
|
|
« Válasz #91 Dátum: 07 júl 25, 16:07:32 » |
|
szerintem a magyar szinkron szánalmas, roszab lett mint amit vártam tőle naruto hangja teljesen nem ilik hozzá meg mint ahogy általában a tőbbi szereplőnek is rémisztöen nevetséges a hangja hát igen ilyen amikor egy jó animet le butitanak a béka sege allá ! na meg nem beszélve a hogy össze visza lett az egész vágva ! az erdeti japán hang a legjobbb magyaar feliratal párositva ! talán sasuke kakashi meg a hokage hangjai amik nagyábol megutik a mércét de tőbbit nevetségesen szar hát igen jobban játunk volna ha Jetix helyet inkább az A+ adjah leh a narutot !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 07 júl 25, 16:34:42 » |
|
most már egy csomó ideje azn tűnődök, vajon miért kellett kivágni a Zabuzas részeknél, amikor Sakura fut sírva a földön fekvő ájult Sasuhoz? ??? az iylenektől hülyét tudnék kapni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
|
« Válasz #93 Dátum: 07 júl 26, 12:04:49 » |
|
Képzeljétek! Találtam egy jó pontot a magyar Narutoban! Nem színezik át a vért...néztem egykét részt németül és amikor Oro a chunin vizsgán beleállít egy kunait a kezébe képzeljétek milyen színű a vére? Lila!!!!Azt hittem ott halok be...ja és Hinata és Neji harca után se vér marad a padlón...nem dehogy...csak víz... ;D Ez azért nem semmi...
|
|
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 07 júl 26, 15:55:27 » |
|
igazad van, bár nem nahyon tudták volna elrontani, mert alig van benne vér...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 07 júl 26, 17:55:59 » |
|
viszont a zabuzás részek végefelé már nem nagyon tutták kivagdosni a vért (muhahahaaa)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 07 júl 26, 19:10:56 » |
|
Én azon lepődtem meg leginkább h az első részben Iruka orrvérzését kivágták de hogy hogy vágták ki... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 07 júl 27, 04:35:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #98 Dátum: 07 júl 27, 17:48:22 » |
|
Xpress.hu-n a legújabb Inu Yasha DVD-t az első Naruto kötetettel is meg lehet rendelni. Egyetlen komment érkezett ide, csak a topicba vágó részt idézem, a többit itt találjátok: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=7001&VID=066-123478901-73636435618339738"Ez a Naruto rejzfilm a Jetix-en szokott menni este 7 környékén. Eleinte nem értettem, miért szinte statikus a rajzfilm - álló figurákat jobbról balra kameráznak, a figurák alig mozdulnak meg, de utána olvastam ennek a műfajnak. És rászoktam a Naruto anime-ra. Borzasztó jók a szinkronhangok, nagyon tetszenek a szereplők - főleg Kakasi sensei nyugodsága, kimértsége tetszik, ahogy "ellensúlyozza" Naruto-t, aki meg akarja mutatni, ki a legény... :-D [...] Nagyon várom a többi könyvet, illetve szeretném, ha kiadnátok a rajzfilmet is a Jetix-es szinkronnal." Ez komoly? :o Bár igaz, hogy a szinkronok nekem is tetszettek, de csak egészen addig, míg nem olvastam a mangát és nem hallottam az eredeti szinkront.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #99 Dátum: 07 júl 27, 18:23:05 » |
|
Na ugye! Ha nem lenne internet, most mindenki mximálisan elégedett lenne a szinkronnal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #100 Dátum: 07 júl 27, 18:26:24 » |
|
:jupije: Éljen az Internet! :jupije: Arra azért kíváncsi lennék, hogy az az emberke hallotta-e már az eredeti szinkront... ???
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 07 júl 28, 01:12:24 » |
|
szerintem még magát az Animét sem látta /hangal/..csak némítva bámulta a monitort és nyögdécselt valamit olyan hangulattal ami éppn jött.. ..csak a kezébe adták a papírt aztán nezse kezdj vele valamit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SavUdvar
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 07 júl 29, 00:01:06 » |
|
Ez siralmasan rossz lett. Én csütörtökön mikor néztem akkor pont Haku ellen harcoltak áttettem Cseh nyelvre, mert DigiTv-n lehet megnéztem milyen döltem a röhögéstől a magyarnál is rosszabb. Viszont van az a rész, mikor mennek a Chunin vizsgára akkor találkoznak először Kabuto-val, na mikor Kiba megszólalt elájultam milyen már a hangja rosszabb, mint Naruto csipogása. Na elég is volt. Én maradok a Jappán hangnál.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Szeth
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 07 júl 30, 11:39:17 » |
|
Naruto hangjától én is a falra mászom. Egyszerűen borzalmas. Sasuke és Kakashi szinkronja viszont sztem jól sikerült. Hála az égnek, Kibáét még nem hallottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #104 Dátum: 07 júl 31, 13:25:02 » |
|
Jobb is... : Nálam 8 napon túl gyógyuló lelki sérülést okozott Sztem még Tazuna és Kabuto hangját is jól eltalálták. A 3. Hokage szinkronja sem olyan rossz... Naruto hangja tényleg nagyon gáz ;D Az eredeti hangja jobb. Imádom a japán hangját! :-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|