24 nov 16, 12:25:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 159 160 [161] 162 163 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 711003 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
warmerh
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2400 Dátum: 08 júl 23, 18:25:46 »

Amúgy meg úgy gondolják hogy áh gyerekeknek lesz úgyse figyelik milyen gyenge minőségű lesz a szinkron.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
kornel1992
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

koronás udvari csimpokomon mester

« Válasz #2401 Dátum: 08 júl 23, 18:54:45 »

sok régi anime-nek amik az Animax-on mennek amugy azért van jó szinkronja mert az RTL klub megbízásból készültek és hát lássuk be nem mindegy hogy egy RTL klubhoz hasonló vezető kereskedelmi csatorna felügyeli a szinkront vagy egy animax ami a minimax-on megy 20:00-ától ....van egy kis különbség :/
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2402 Dátum: 08 júl 23, 19:02:53 »

Ohh My God

Az Animaxnak semmi köze nincs a minimaxhoz, csak annyi, hogy az után megy.  :'X De ez így volt akkor is, amikor az RTL klub volt az A+ tulajdonosa.  Pojén

Amúgymeg ne nézd le az Animaxot.  kacsint Mivel ennek a Sony a tulajdonosa, és az AXN (ugyanaz.  Hümm-hümm ) Ami szintén vezető csatorna, csak nem magyarországon, hanem európát nézve... (Bár igaz, hogy a két csatorna teljesen különbözik egymástó...  Hümm-hümm Szal szerintem jobban jött, hogy már a Sony birtokában van az Animax, ő a tulajdona szinte az összes anime catornának európában.  :/ (asszem.  :'X Denembiztos xD)

« Utoljára szerkesztve: 08 júl 23, 19:07:23 írta Saphira » Naplózva

Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2403 Dátum: 08 júl 25, 12:59:42 »

akkor mindenki megunná... ez nem kérdés és sajnos annyi anime sincs az animax birtokában hogy egésznapos csatorna váljék belőle. és ha mégis az lenne azokat az animéket hamar megunnánk.
Naplózva
ayumi-chan
Gennin
*

« Válasz #2404 Dátum: 08 júl 26, 12:34:27 »

Hallottátok a Jetixen megint lesznek új részek 2008. augusztus 04. 19:00.
Én tökre ledöbbentem mi történt a jetixesekkel, hogy 3 hónap allatt megcsinálták duracelt reggeliztek. Pojén
Naplózva

あゆみ
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2405 Dátum: 08 júl 26, 12:40:02 »

Igen ezt én is tudom hogy új részek lesznek.De most akkor meddig?Mert én úgy hallottam hogy a 100-ik részig megvették  :/ Remélem mindenkinek marad a régi hangja főleg Kakashinak Nevet
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #2406 Dátum: 08 júl 26, 12:56:31 »

A részeket már megvették. Csak a sok hiányzás miatt nem tudték végig leadni. Most azonban leadják tsunade Hokagévá avatásáig, ha jól tudom. A Rasengan marad Rasengan, ez ami nekem lényeg. Nevet De vajon a Mangekyou Sharingan is marad Mangekyou Sharingan?  :/
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2407 Dátum: 08 júl 26, 13:02:59 »

Hát szerintem az ilyen alap szavakat maradnak.Bár ezt hittem a Kaiten-nél és rotáció lett belőle. A raikirit meg szószerint fordították. Hipersuperturbo Sharingan  Nevet
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #2408 Dátum: 08 júl 26, 13:21:27 »

Vagy Kaleidoszkóp MS. A Rotáció szó az angol Rotation szóból jön. Ugyanis az angolok ennek fordították.  Mosolyog De ha jól tudoma Cartoon Network nem fordította le az MS-t.  :/
Naplózva

Natsu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2409 Dátum: 08 júl 26, 14:38:32 »

Hát, szerintem a magyar szinkronban csak Kakashi hangja a jó... öö... najó, meg talán még Sasukéé! De a többieké nekem nem nyerte el a tetszésemet... Naruto hangját szerintem csak Japánban találták el... az csak úgy jó... A Japán hangok meg egyszerűen tökéletesek a főszereplőkre nézve... Mind a Naruto, és mind a Shippuuden részéről... ^^

Új részek? Hát, én kíváncsian várom, hogy vajon hogy vágták össze, és hogy szinkronizálták le... De azt valaki nem tudja, hogy az Animaxon mikor adják le az új szinkronos, (azt hiszem) vágatlan epizódokat?
Naplózva

ayumi-chan
Gennin
*

« Válasz #2410 Dátum: 08 júl 26, 17:36:32 »

AZ Animaxon sztem most augusztusban fogják adni, vagyis én se tom pontosan de már a csatornán is reklámozzák.
Naplózva

あゆみ
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2411 Dátum: 08 júl 27, 04:46:53 »

Én, az első időkben angol nyelven néztem kb. a 100. részig a Naruto-t, a youtube-on lévő Cartoon Network-os verziót, és a Mangekyo Sharingan nem volt lefordítva amikor Itachi használta Kakashi ellen. Úgyhogy nem valószínű, hogy lefordítják, de én inkább a kiejtése miatt aggódom Ördögi Elkéne nekik küldeni az itteni fordítást csak hogy tudják hogyan kéne fordítani ezt az anime-t mert úgy néz ki hogy a fordító aki ezen dolgozik nem hogy a japánnal de még az angollal se boldogul valami jól.

Nem a Jetix szinkronstúdiója nem duracell-t regelizett hanem még csak sima száraz elem-et, mert a duracell-nél minden hétre meglenne a fejadag a Naruto-ból. Mosolyog
Őszintén szólva még a raikiri-nek a legjobb a magyar fordítása(Villámló penge) Nevet De Naruto vs. Gaara harcnál az az 5 tűz 2000-es becsapódás vagy mi a fene nem tudom mi akart lenni...
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 27, 04:54:01 írta warmerh » Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2412 Dátum: 08 júl 27, 17:05:47 »

Na, megjött Rondar-kun aki válaszol a szinkronnal kapcsolatos kérdéseitekre. ^^

Rasengan: Kilényi Márk OLIVER eleinte Rászzengánnak ejtette, de már megtanulta kimondani a Rászengánt. Így nem kell aggódnotok.  Mosolyog A sorozat egyébként ősszel fog folytatódni állítólag a Dzsetikszen

Jaj de kár Szomorú  pedig úgy örültem vólna, ha kergebogyót kiabál. Pojén
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #2413 Dátum: 08 júl 27, 17:35:48 »

Nyugi Shiro, már megtanulta Rászengánnak ejteni.  kacsint

Egyébként beszélgettem vele mSN-en és azt állította ő lesz Naruto hangja az Animaxon is. Bár én ezt nem hiszem el.  Mosolyog Akit érdekela teljes "interjú" annak elküldöm PM-ben.
Naplózva

Temari-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2414 Dátum: 08 júl 27, 17:38:44 »

rondar: engem érdekelne... :/ és remélem, hogy nem ő lesz az Animaxen...
de már annyira várom...ikszdé bár reklámját még nem láttam, de majd többet nézem a csatornát Mosolyog

- - -

bocsi az offért: :/ ez az oli ennyire zakkant lenne? hogy lenne meg neki az összes Animaxes rész?  Technikai KO és hányadikos is? jah már, tudom, 13...tiszta ***** ez a gyerek  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 27, 19:26:48 írta Temari-san » Naplózva
Oldalak: 1 ... 159 160 [161] 162 163 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins