warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2400 Dátum: 08 júl 23, 18:25:46 » |
|
Amúgy meg úgy gondolják hogy áh gyerekeknek lesz úgyse figyelik milyen gyenge minőségű lesz a szinkron.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #2401 Dátum: 08 júl 23, 18:54:45 » |
|
sok régi anime-nek amik az Animax-on mennek amugy azért van jó szinkronja mert az RTL klub megbízásból készültek és hát lássuk be nem mindegy hogy egy RTL klubhoz hasonló vezető kereskedelmi csatorna felügyeli a szinkront vagy egy animax ami a minimax-on megy 20:00-ától ....van egy kis különbség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2402 Dátum: 08 júl 23, 19:02:53 » |
|
Az Animaxnak semmi köze nincs a minimaxhoz, csak annyi, hogy az után megy. :'X De ez így volt akkor is, amikor az RTL klub volt az A+ tulajdonosa.
Amúgymeg ne nézd le az Animaxot. Mivel ennek a Sony a tulajdonosa, és az AXN (ugyanaz. ) Ami szintén vezető csatorna, csak nem magyarországon, hanem európát nézve... (Bár igaz, hogy a két csatorna teljesen különbözik egymástó... Szal szerintem jobban jött, hogy már a Sony birtokában van az Animax, ő a tulajdona szinte az összes anime catornának európában. (asszem. :'X Denembiztos xD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 23, 19:07:23 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #2403 Dátum: 08 júl 25, 12:59:42 » |
|
akkor mindenki megunná... ez nem kérdés és sajnos annyi anime sincs az animax birtokában hogy egésznapos csatorna váljék belőle. és ha mégis az lenne azokat az animéket hamar megunnánk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ayumi-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2404 Dátum: 08 júl 26, 12:34:27 » |
|
Hallottátok a Jetixen megint lesznek új részek 2008. augusztus 04. 19:00. Én tökre ledöbbentem mi történt a jetixesekkel, hogy 3 hónap allatt megcsinálták duracelt reggeliztek.
|
|
|
Naplózva
|
あゆみ
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2406 Dátum: 08 júl 26, 12:56:31 » |
|
A részeket már megvették. Csak a sok hiányzás miatt nem tudték végig leadni. Most azonban leadják tsunade Hokagévá avatásáig, ha jól tudom. A Rasengan marad Rasengan, ez ami nekem lényeg. De vajon a Mangekyou Sharingan is marad Mangekyou Sharingan?
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2407 Dátum: 08 júl 26, 13:02:59 » |
|
Hát szerintem az ilyen alap szavakat maradnak.Bár ezt hittem a Kaiten-nél és rotáció lett belőle. A raikirit meg szószerint fordították. Hipersuperturbo Sharingan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2408 Dátum: 08 júl 26, 13:21:27 » |
|
Vagy Kaleidoszkóp MS. A Rotáció szó az angol Rotation szóból jön. Ugyanis az angolok ennek fordították. De ha jól tudoma Cartoon Network nem fordította le az MS-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Natsu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2409 Dátum: 08 júl 26, 14:38:32 » |
|
Hát, szerintem a magyar szinkronban csak Kakashi hangja a jó... öö... najó, meg talán még Sasukéé! De a többieké nekem nem nyerte el a tetszésemet... Naruto hangját szerintem csak Japánban találták el... az csak úgy jó... A Japán hangok meg egyszerűen tökéletesek a főszereplőkre nézve... Mind a Naruto, és mind a Shippuuden részéről... ^^
Új részek? Hát, én kíváncsian várom, hogy vajon hogy vágták össze, és hogy szinkronizálták le... De azt valaki nem tudja, hogy az Animaxon mikor adják le az új szinkronos, (azt hiszem) vágatlan epizódokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ayumi-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2410 Dátum: 08 júl 26, 17:36:32 » |
|
AZ Animaxon sztem most augusztusban fogják adni, vagyis én se tom pontosan de már a csatornán is reklámozzák.
|
|
|
Naplózva
|
あゆみ
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2411 Dátum: 08 júl 27, 04:46:53 » |
|
Én, az első időkben angol nyelven néztem kb. a 100. részig a Naruto-t, a youtube-on lévő Cartoon Network-os verziót, és a Mangekyo Sharingan nem volt lefordítva amikor Itachi használta Kakashi ellen. Úgyhogy nem valószínű, hogy lefordítják, de én inkább a kiejtése miatt aggódom Elkéne nekik küldeni az itteni fordítást csak hogy tudják hogyan kéne fordítani ezt az anime-t mert úgy néz ki hogy a fordító aki ezen dolgozik nem hogy a japánnal de még az angollal se boldogul valami jól. Nem a Jetix szinkronstúdiója nem duracell-t regelizett hanem még csak sima száraz elem-et, mert a duracell-nél minden hétre meglenne a fejadag a Naruto-ból. Őszintén szólva még a raikiri-nek a legjobb a magyar fordítása(Villámló penge) De Naruto vs. Gaara harcnál az az 5 tűz 2000-es becsapódás vagy mi a fene nem tudom mi akart lenni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 27, 04:54:01 írta warmerh »
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2412 Dátum: 08 júl 27, 17:05:47 » |
|
Na, megjött Rondar-kun aki válaszol a szinkronnal kapcsolatos kérdéseitekre. ^^ Rasengan: Kilényi Márk OLIVER eleinte Rászzengánnak ejtette, de már megtanulta kimondani a Rászengánt. Így nem kell aggódnotok. A sorozat egyébként ősszel fog folytatódni állítólag a Dzsetikszen Jaj de kár pedig úgy örültem vólna, ha kergebogyót kiabál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2413 Dátum: 08 júl 27, 17:35:48 » |
|
Nyugi Shiro, már megtanulta Rászengánnak ejteni. Egyébként beszélgettem vele mSN-en és azt állította ő lesz Naruto hangja az Animaxon is. Bár én ezt nem hiszem el. Akit érdekela teljes "interjú" annak elküldöm PM-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2414 Dátum: 08 júl 27, 17:38:44 » |
|
rondar: engem érdekelne... és remélem, hogy nem ő lesz az Animaxen... de már annyira várom... bár reklámját még nem láttam, de majd többet nézem a csatornát - - - bocsi az offért: ez az oli ennyire zakkant lenne? hogy lenne meg neki az összes Animaxes rész? és hányadikos is? jah már, tudom, 13...tiszta ***** ez a gyerek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 27, 19:26:48 írta Temari-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
|