24 nov 28, 17:27:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan ismerted meg Naruto-t?  (Megtekintve 106708 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
yelow flash
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #285 Dátum: 08 aug 24, 12:02:06 »

Én a jetix-szen látam először onnat ismertem meg.
Naplózva

[/img]
Twisty
Újonc
*

« Válasz #286 Dátum: 08 aug 24, 18:48:15 »

Másfél éve ismertem meg a Naruto-t, amikor már jócskán az animék/mangák világában éltem. Az interneten szemet szúrt,    hogy mekkora népszerűségnek örvend a sorozat és megláttam, hogy a Jetixen már megy a Naruto, de mikor belenéztem, bevallom kukkot sem értettem Nevet (szinkronnak hála), így hát tavaly nyáron a neten végignéztem movie-kal, OVA-kal együtt angol felirattal, ami hasznos is volt persze (év végét 5-re zártam angolból Nyelvesít), azóta egy napot (ha) kibírok Naruto nélkül.  Pirul
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #287 Dátum: 08 aug 24, 18:54:53 »

Hát én röviden tömören...baromi nagy marhaságnak gondoltam a Narutot aztán a jetixen láttam egy részt és igen a jetixen beleszerettem...szal most itt vagyok...
Naplózva
Yana-chan
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #288 Dátum: 08 aug 26, 11:38:14 »

Sziasztok wááh nekem az osztályom fele Naruto rajóngó és ez így rám is rám ragadt Nevet Nyelvesít
Naplózva

"Nagymesterek műve méltó nyughelyet ad,
Örökre megpihent a csillagok alatt."
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #289 Dátum: 08 aug 26, 11:40:40 »

De jó neked *.*. Az én osztályomban csak 3 gyerek szereti a Narutot.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
naruto1995
Gennin
*

« Válasz #290 Dátum: 08 aug 27, 13:44:40 »

Nekem meg haverom mutatott narutós videókat és nekem megtetszett nagyon elkezdtem én is nézni...
Naplózva
Drave
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #291 Dátum: 08 aug 27, 14:36:22 »

Mangazin oldalán nézegettem az milyen új mangák vannak fent, és ott vettem észre a Narutot azóta se szabadultam meg tőle ^^
Naplózva
Zato-7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #292 Dátum: 08 aug 27, 19:51:07 »

Köszönhetem a Jetixnek. Az első epizódot mikor láttam, azt mondtam ez engem nem érdekel. Később bele néztem és megtetszett.
Naplózva
Sinztye
Újonc
*

Úttörő

« Válasz #293 Dátum: 08 aug 27, 20:31:05 »

Én is a jetixen láttam először. Sokáig nem szerettem, de mióta el kezdtem olvasni a mangát, már a kedvenceim közé artozik az anime is ^^
Naplózva

vera15
Újonc
*

Rikaaah^^

« Válasz #294 Dátum: 08 aug 28, 10:04:50 »

én 2006 óta,először őszi conon láttam.utána kezdtem nézni a sorozatot japánul...de mivel nem tudok japánul nem értettem..xD magyar felirattal videop.-n nézem ahogy felrakják.+ a manga^^
Naplózva

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt...
Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #295 Dátum: 08 aug 28, 10:46:57 »

Én is a Jetixen láttam elöször és egy kicsit furcsának is találtam persze Naruto is eleve fura, de aztán rabja lettem és ígyekszem bebotolni a lemaradásomat.
Naplózva
zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #296 Dátum: 08 aug 31, 17:41:42 »

én is a jetixen ismertem meg először azt a részt láttam amikor naruto felfeszi sasuike alakját  Nevet azt hittem egy nagy hülyeség de az osztálytársam megszerette velem Pojén
Naplózva

Satsuki
Újonc
*

« Válasz #297 Dátum: 08 szep 01, 07:51:10 »

előszőr nagyon nem birtam a narutot,de csak mert nem ismertem,aztán rávettem magam h megnézzek 1 részt,amint meghallottam a szinkront még egy darabig nem néztem tovább,aztán magyar felirattal kezdtem nézni..és hát...közben megtetszett a story is ^.^,azota nézem folyamatosan.....
Naplózva

Minden ember azt tekinti helyesnek amit ismer és tud és ahhoz ragaszkodik. Ők ezt hívják "valóságnak". De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illuzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy ahogy ő helyesnek gondolja.
Sasuke1521
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

császár

« Válasz #298 Dátum: 08 nov 10, 16:16:30 »

Háááát... ez egy érdekes történet, de most röviden elmondom.
eleinte ki nem álhatama narutot. még a nevétől is megborzongtam. de most komolyan.
ost. társam vett rá hogy nézzek megy egy epizódott de nekem nemtetszett.
előbb utóbb rákattantam a sám. kir.-ra. és vártam-vártam és állandóan a nrutot adták elegelöbb.
Na egye fene megnéztem egy részt a shik. vs. temarit és azóta tetszik és rajongója vok. főleg a japán verziója.
Naplózva

mert én már csak ilyen vagyok :p
kryboy
Chuunin
*

« Válasz #299 Dátum: 08 nov 13, 01:12:24 »

Igazság szerint nézegettem néha a jetixen de a szinkrontól kivoltam,de amikor a zabuza elleni küzedelmek elkezdőttek akk. bejött és utána már feliratosan elkezdtem tölteni !!!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins