yelow flash
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #285 Dátum: 08 aug 24, 12:02:06 » |
|
Én a jetix-szen látam először onnat ismertem meg.
|
|
|
Naplózva
|
[/img]
|
|
|
Twisty
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #286 Dátum: 08 aug 24, 18:48:15 » |
|
Másfél éve ismertem meg a Naruto-t, amikor már jócskán az animék/mangák világában éltem. Az interneten szemet szúrt, hogy mekkora népszerűségnek örvend a sorozat és megláttam, hogy a Jetixen már megy a Naruto, de mikor belenéztem, bevallom kukkot sem értettem (szinkronnak hála), így hát tavaly nyáron a neten végignéztem movie-kal, OVA-kal együtt angol felirattal, ami hasznos is volt persze (év végét 5-re zártam angolból ), azóta egy napot (ha) kibírok Naruto nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #287 Dátum: 08 aug 24, 18:54:53 » |
|
Hát én röviden tömören...baromi nagy marhaságnak gondoltam a Narutot aztán a jetixen láttam egy részt és igen a jetixen beleszerettem...szal most itt vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yana-chan
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #288 Dátum: 08 aug 26, 11:38:14 » |
|
Sziasztok wááh nekem az osztályom fele Naruto rajóngó és ez így rám is rám ragadt
|
|
|
Naplózva
|
"Nagymesterek műve méltó nyughelyet ad, Örökre megpihent a csillagok alatt."
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #289 Dátum: 08 aug 26, 11:40:40 » |
|
De jó neked *.*. Az én osztályomban csak 3 gyerek szereti a Narutot.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
naruto1995
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #290 Dátum: 08 aug 27, 13:44:40 » |
|
Nekem meg haverom mutatott narutós videókat és nekem megtetszett nagyon elkezdtem én is nézni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drave
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #291 Dátum: 08 aug 27, 14:36:22 » |
|
Mangazin oldalán nézegettem az milyen új mangák vannak fent, és ott vettem észre a Narutot azóta se szabadultam meg tőle ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #292 Dátum: 08 aug 27, 19:51:07 » |
|
Köszönhetem a Jetixnek. Az első epizódot mikor láttam, azt mondtam ez engem nem érdekel. Később bele néztem és megtetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sinztye
Újonc
Nem elérhető
Úttörő
|
|
« Válasz #293 Dátum: 08 aug 27, 20:31:05 » |
|
Én is a jetixen láttam először. Sokáig nem szerettem, de mióta el kezdtem olvasni a mangát, már a kedvenceim közé artozik az anime is ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vera15
Újonc
Nem elérhető
Rikaaah^^
|
|
« Válasz #294 Dátum: 08 aug 28, 10:04:50 » |
|
én 2006 óta,először őszi conon láttam.utána kezdtem nézni a sorozatot japánul...de mivel nem tudok japánul nem értettem..xD magyar felirattal videop.-n nézem ahogy felrakják.+ a manga^^
|
|
|
Naplózva
|
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt...
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #295 Dátum: 08 aug 28, 10:46:57 » |
|
Én is a Jetixen láttam elöször és egy kicsit furcsának is találtam persze Naruto is eleve fura, de aztán rabja lettem és ígyekszem bebotolni a lemaradásomat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #296 Dátum: 08 aug 31, 17:41:42 » |
|
én is a jetixen ismertem meg először azt a részt láttam amikor naruto felfeszi sasuike alakját azt hittem egy nagy hülyeség de az osztálytársam megszerette velem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Satsuki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #297 Dátum: 08 szep 01, 07:51:10 » |
|
előszőr nagyon nem birtam a narutot,de csak mert nem ismertem,aztán rávettem magam h megnézzek 1 részt,amint meghallottam a szinkront még egy darabig nem néztem tovább,aztán magyar felirattal kezdtem nézni..és hát...közben megtetszett a story is ^.^,azota nézem folyamatosan.....
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember azt tekinti helyesnek amit ismer és tud és ahhoz ragaszkodik. Ők ezt hívják "valóságnak". De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illuzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
Sasuke1521
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
császár
|
|
« Válasz #298 Dátum: 08 nov 10, 16:16:30 » |
|
Háááát... ez egy érdekes történet, de most röviden elmondom. eleinte ki nem álhatama narutot. még a nevétől is megborzongtam. de most komolyan. ost. társam vett rá hogy nézzek megy egy epizódott de nekem nemtetszett. előbb utóbb rákattantam a sám. kir.-ra. és vártam-vártam és állandóan a nrutot adták elegelöbb. Na egye fene megnéztem egy részt a shik. vs. temarit és azóta tetszik és rajongója vok. főleg a japán verziója.
|
|
|
Naplózva
|
mert én már csak ilyen vagyok :p
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #299 Dátum: 08 nov 13, 01:12:24 » |
|
Igazság szerint nézegettem néha a jetixen de a szinkrontól kivoltam,de amikor a zabuza elleni küzedelmek elkezdőttek akk. bejött és utána már feliratosan elkezdtem tölteni !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|