Shika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Pein
|
|
« Válasz #255 Dátum: 08 jún 29, 19:03:03 » |
|
és is a jetixen láttam először majd feliratosan kezdtem el nézni !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 29, 19:16:31 írta Shika »
|
Naplózva
|
|
|
|
Amaterasu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #256 Dátum: 08 jún 30, 21:18:04 » |
|
Én körülbelül egy éve vagyok naruto fan.
At egész a Jetixel kezdődött. Megnéztem a részeket amiket ott adtak. Ezután elkezdem a neten keresgélni amig (nagyából) mindent meg nem tudtam róla. Most már nem telik el nap hogy a neten nem csinálnék valamilyen Narutoval kapcsolatos dolgot. Láttam az összes anime részt és olvastam az összes mangát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #257 Dátum: 08 júl 12, 14:07:40 » |
|
Tavaly szeptemberben ültem egy kórházi váróban, egy kb 5 éves kopasz kisfiú (Beni) mellett, aki egy furcsa kék kendőt tartott a kezében, rajta valamilyen fém darabbal. Anyukája megkért, hogy figyeljek rá, amíg a büféhez megy. És hát megkérdeztem, hogy mi az, mire közölte, hogy a fejpántja. Nem tudtam hová tenni. Erre megkérdezte, hogy nekem is kevés a chakrám, azért vagyok beteg? Nem tudtam leplezni, hogy mennyire halvány gőzöm, hogy miről beszél. Erre elővette a táskájából a nyomtatott Naruto mangát. Akkor megfogadtam, hogy ha kiderül, hogy semmi bajom, akkor elolvasom az egészet, mert hogy még egyetlen képregényt sem olvastam eddig. Betartottam a szavam, és nagyon élvezem. Köszi Beni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #258 Dátum: 08 júl 13, 15:38:09 » |
|
Mikor is ment a Naruto először a Jetixen? 1-1 és fél éve? Na mind1 én a 2 résznél kapcsoltam a Jetixre. Először gőzöm se volt h mi az. Első látásra jókat tünt és úgy gondoltam megnézem. Hála az istennek nem csalódtam benne. Azóta a Naruto teszi ki a napjaim felét.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #259 Dátum: 08 júl 13, 16:55:27 » |
|
én úgy hogy az unokatesóm mondta h nézzek belőle és én azt mondtam h hülyeség aztán néztem belőle 1 részt és azóta tetszik.......persze sasuket láttam legelösször
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #260 Dátum: 08 júl 13, 16:59:11 » |
|
Én nem Sasuket de engem ő fogott meg a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #261 Dátum: 08 júl 13, 17:01:30 » |
|
én azt a részt láttam elösször mikor a halál erdelyében voltak és sasuke orochimaruval harcolt végülis ezért tetszett meg sasuke, de ha nem lenne megmondva h hány évesek a mesébe akkor most a mangába mondanám h 14-15 évesek
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #262 Dátum: 08 júl 13, 17:13:05 » |
|
te a jetixen nézed na ne már
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #263 Dátum: 08 júl 14, 20:19:47 » |
|
hát megnézem a jetixen is de a neten szoktam nézni inkább a shippuuden-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #264 Dátum: 08 júl 14, 20:30:48 » |
|
Engem mindig is foglalkoztattak az Animék/Mangák, de annyira sosem hogy neten nézzek utána, majd kb amikor a Naruto indult a Jetixen, azt mondtam: "Jéé megint egy Ninjavagyokdelezúzlak!" anime, aztán kiderült hogy hoppá mégsem. Azóta megállíthatatlan fan vagyok. És igazi fanhoz méltóan oltom a Jetixeseket.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #265 Dátum: 08 júl 17, 15:49:56 » |
|
You tobe-n látam egy amv-ben aztán a jetix jöttem rá a cimre inentöl fanvok
|
|
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #266 Dátum: 08 júl 17, 21:18:48 » |
|
én elősször a jetixen láttam, majd mikor már 4.szerre is végignéztem az első évadot, kezdtem nagyonngyonidegeslenni, ugyhogy a jútúbon néztem részeket, majd amikor azok elfogytak, egy barátom ajánlotta ezt a nagyszerű és fantasztikus oldalt, és azóta is csak töltögetek és töltögetek és... azt lehet mondani, hogy sújos orvosi eset vagyok... már semmi nemtud kigyógyítani a narutoból
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #267 Dátum: 08 júl 20, 09:36:49 » |
|
énis így vagyok ezzel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #268 Dátum: 08 júl 22, 15:31:01 » |
|
Valahogy én is így vagyok. Sokszori megnézés után az első évad kezdett unalmas lenni...aztán a haverom kölcsönadta a többi részt japánul, magyar felirattal. Aztán a Shippudent már innen töltöttem / töltöm ha vége lesz a fillereknek. Majd elkezdtem a mangát is olvasni... és most itt tartok:D
|
|
|
Naplózva
|
Pusztuljon Konoha! Le a Senjukkal! Vissza az Uchihák méltóságát x)
|
|
|
lovasandika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #269 Dátum: 08 júl 22, 16:10:00 » |
|
nekem van egy barátnőm,aki igazi Naruto bolond ő mesélt egy csomót a Narutorol,és egyszer voltam a mamáméknál,és ott kapcsolgattam aztán egyszer csak megládtam,hogy megy a naruto,és néztem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|