Ez tényleg szép
Azok akik az animére azt szokták mondani, hogy ez csak mese én mindig azt válaszolom, h. ennek komolyabb mondanivalója van mint egy egyszerű rajzfilmnek
és ez a mondat ( vagy 3 mondat
) ezt tükrözi is
de rengeteg ilyen van a Narutoban csak oda kell figyelni
OFF end
És hát ha már itt vok leírom én is hogy ismertem meg a Naruto-t
Szóval... láttam belőle egy részletet, amikor még azt se tudtam ki kivel van, meg h. mi az a shippuuden
szal. csak annyit láttam h. egy rózsaszínhajú csaj vmi hatalmas fém tömböket "küld vissza a feladónak" (Sakura vs. Sasori)
húú... mondom ez jó! szeretjük a harcokat (egyébként kb. 2 percet láttam)
aztán hazamegyek beírom a videoplayerbe h. naruto 1. rész és kiadja a vidiket
elindítom: vmi emberkék szaladgálnak egy sötét folyosón és piszkosul keresnek vkit.
hát mondom biztos h. ennek így kellene kezdődnie?
aztán a sors közbeszólt mert megakadt a vidi (hát igen a videoplayer) úgyhogy itt abba is hagytam
másnap felmentem a suliba és beszélgettem az egyik osztálytársammal aki már régóta nézi a Naruto-t
Ő mesélt nekem róla egy picit, aztán kölcsön is adta DVD-n ( a japán verziót magyar felirattal)
meg olvastam is a magyar mangájából az 1. kötetet
hát be kell valjam a manga meg a beszélgetés után még nem voltam elájulva (aztán mikor az osztálytársam mondta h. még konohai fejvédőt is rendelt a neten hát mondom ez "beteg") (mellesleg mára már nekem is van
)
szóval utánna 2-3 hét alatt megnéztem az összes részt ami addig kijött (kb. shippuuden 40-41. részig)
azóta meg le se lehet lőni annyit beszélek róla (lásd most is :'X )
azóta persze megnéztem a többi részt is és elolvastam a mangát
nah... ennyi (röviden
)