24 nov 28, 13:34:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan ismerted meg Naruto-t?  (Megtekintve 106323 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
Gibbi
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 08 jan 29, 22:16:50 »

Én is előszőr a Dzsetikszen láttam, és megmondom őszintán azt mondogattam magamba, hogy na, ezt a mesét biztos nem fogom nézni soha !! (vszínű a szinkronhangokkal okozott ratyi megjelenésnek köszönhetően). Így Naruto egyáltalán nem volt szimpatikus, az én szememben olyan volt, mint egy bohóc vagy nem tudom  Nevet...
Ez velem is kb. így volt,de csak az első részeknél.A későbbi részek már teccettek és próbáltam nem a szinkronra koncentrálni.Aztán jött a netes nézelődés... Nevet
Naplózva

ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato)
TOBI sziget algafutára Nevet
Mesterlövész osztag tagja
Tobi magazin szerkesztője
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
h_Tunde
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #106 Dátum: 08 jan 31, 15:40:03 »

Én is a jetex-en láttam előszor akkor nem tetszet de aztán a kedvencem lett és megneztem a you tube-on .
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 04, 16:21:54 írta h_Tunde » Naplózva
bendudu
Újonc
*

« Válasz #107 Dátum: 08 jan 31, 18:15:45 »

Én is a Jetix-en kezdtem el nézni.
Naplózva

Aki korán kel, az keveset alszik.
NinjaGo:rl
Chuunin
*

« Válasz #108 Dátum: 08 feb 05, 16:50:58 »

Én a német rtl II láttam először. és olyan vicces így visszagondolva, mert amikor először láttam az előzetest azt hittem h Narutonak van 1 csomó ikertestvére! Nevet Aztán kiderült, h klónok voltak... :-X
Naplózva

Icha Icha Édenkert For ever! ikszdé
Fuji Taka
Gennin
*

« Válasz #109 Dátum: 08 feb 05, 19:47:04 »

Én haveromtól halottam, azt ment a jetixen (mert én ott vettem meg első manga narutomat) és ott belenéztem, és utána youtubpn néztem.
Naplózva

Zsolti
Hige
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #110 Dátum: 08 feb 13, 00:19:15 »

Nekem unokatesóm ajánlotta.  Eleinte nem tetszett, de nagyon megszerettem.  Mosolyog Nevet Hümm-hümm
Naplózva
wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #111 Dátum: 08 feb 13, 00:24:25 »

Én a Jetixen láttam elöször, miután megnéztem az 51. részt is, elkezdtem keresni neten a többit  Mosolyog
Naplózva
bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #112 Dátum: 08 feb 13, 13:34:41 »

Én is a jetxien láttam egy-kettő részt és nagyon megtetszett a többi meg már jött magától.
Naplózva
Nidaime
Akadémiai tanuló
*

A második Hokage

« Válasz #113 Dátum: 08 feb 13, 16:11:56 »

Egy haverom nyaggatott, hogy milyen jó. Előtte hülyeségnek tartottam, de ma már a kedvencem!
Naplózva

Sandaimesama86
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #114 Dátum: 08 feb 13, 16:45:24 »

Tipikusan elnyújtott vacak unalmas animenek gondoltam(140-220-ig az is) De betegen valamit tevékenykednem kelett és megtaláltam za első 25 rész DVD-jét amit hhaverom adott és elkezdtem nézni! Nem lett a kedvencem de unalmas napokon nem vészes! A rövid és tartalmas animéket jobban kedvelem! Jah és csak anyit: nem Naruto-t ismertük meg hanem A Naruto-t...
Naplózva
sasukekun
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #115 Dátum: 08 feb 14, 19:51:16 »

Én amikor mondták a Jetixen hogy Valami Naruto mese ÚJ!!!Akkor arra gondoltam hogy egy pillantást megér!!!!Én innen Szettem és még mindig örülök hogy megnéztem az első részt!
Naplózva
Fujii
Akadémiai tanár
*

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #116 Dátum: 08 feb 15, 00:04:10 »

Nekem 1 nagyon rendes ismerősöm (Kingucy) mondta h nézzem meg a naruto animét mert nagyon jó.Hát először megnéztem 1 magyar rész,de nem jött be és így nem is néztem meg.Kis idő multán viszont Youtube-n kerestem videókat és egyszercsak megláttam 1 narto vidit.Hát iszonyúan tetszet és mondtam magambam:Jujj hát ez nagyon jó azonnal keresek 1 oldalt ahol letölthetem a részekek.Nem sokat kellet keresgélnem mert Kingucy abban is segítet.Így leis töltöttem az összes naruto rész és megnéztem.Hát annyira megtetszet h az már nem is igaz.Annyira tetszet h szinte remegtem az izgatottságtól.Eleite sok szereplő nem volt szimpatikus de már a közepe fele annyira megtettszetek a szereplők h szinte mindeggyik a kedvemvem lett.Szal annyira felfoghatattlanul megtetszet h nem bítam abbahagyni.Letöltöttem  Mosolyog Nevet Nevet
Naplózva

[/center]
seiri
Osztag Vezető
*

« Válasz #117 Dátum: 08 feb 15, 14:35:35 »

Én rengeteg fórumon láttam hogy Naruto a téma, és fanfictionökből is sokat elolvastam még mielőtt nézni kezdtem volna. Így hát kíváncsivá tettek hogy ugyan milyen lehet Hümm-hümm és elkezdtem letöltögetni... amint az kiderül nem bántam meg Mosolyog
Naplózva
Joeyna
Vendég
« Válasz #118 Dátum: 08 feb 15, 19:13:10 »

Én a hangszóronkon keresztül ismertem meg a Narutot, mert öcsém(Gluecifer) nézte és üvöltött  Nevet
Aztán énis a gép elé ragadtam így aztán én néztem és üvöltettem, ugyh már csak anyánk hiányzik a sorból Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 15, 19:31:00 írta Joeyna » Naplózva
pomegranate
Chuunin
*

Kabalababa XD

« Válasz #119 Dátum: 08 feb 15, 20:22:14 »

Az unokaöccseim nézték és átjöttek hozzánk és megszerettem Nevet A Jetixen néztem először
Naplózva

Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart.

Anyum: Zakuro
Apum:Gangstakun
Hugim:Tenchi
Senseiem:Adachi
CHPK 3-as számú tagja ikszdé
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins