24 nov 28, 11:38:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan ismerted meg Naruto-t?  (Megtekintve 106233 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
romeo007
Vendég
« Válasz #90 Dátum: 08 jan 08, 16:50:15 »

Én elöször a Jetix-en és utánna anyira megtetszett h letöltöttem az összes eddigi részt! Nevet
Nagyon király anime!!!!!!
Naplózva
Jordan
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #91 Dátum: 08 jan 08, 18:19:30 »

Csatlakozok a Jetixes ismerkedéshez Nevet
Naplózva

Hobbim: Csillagászat, testépítés
RinNegan
Gennin
*

szuper S-osztályú nőcsábász ninja

« Válasz #92 Dátum: 08 jan 08, 18:21:53 »

Jetix...aztkell hogy mondjam h kár:(
Naplózva
Jordan
Gennin
*

« Válasz #93 Dátum: 08 jan 08, 18:30:10 »

Miért honnan kellett volna? Van valami másik adón is? ???
Naplózva

Hobbim: Csillagászat, testépítés
Gibson
Gennin
*

« Válasz #94 Dátum: 08 jan 10, 15:47:46 »

én utálom az animéket ... haveromtól hallotam h 1ik legfelkapottabb mese meg mittom én ...még ottsem érdekelt a dolog... majd egyszer benyitottam az öcsémhez aki éppen ezt nézte és rákérdek ...miez ...Naruto észbekaptam na akkor nézzük meg ezt a részt és épp a chunin vizsga volt amikoris Lee és Gaara harcolt és megtetszett Mosolyog
Naplózva
nikifan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #95 Dátum: 08 jan 10, 15:55:54 »

én először a jetixen láttam és utánna mindig néztem
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #96 Dátum: 08 jan 10, 21:38:22 »

... na akkor nézzük meg ezt a részt és épp a chunin vizsga volt amikoris Lee és Gaara harcolt és megtetszett Mosolyog

Nagy mákod volt, hogy az egyik legjobb harcot kaptad el. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
mylasthope
ANBU újonc
*

« Válasz #97 Dátum: 08 jan 12, 00:56:45 »

Én is a jetix-en látam elöszö. És onantol kezdve elkesztem nézni :-\
Naplózva

Az Uchiha klán tagja
http://narutoklan.lapunk.hu
Eclair88
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #98 Dátum: 08 jan 12, 10:51:24 »

Nálam úgy volt hogy január 16-án beteg voltam és másnap felmentem az internetre és az A+ honlapján oldalt a hírekben azt olvastam hogy Naruto lesz a jetixen és gondoltam felmegyek a youtube-ra és megnézek egy pár részt belőle és annyira megtetszett hogy egész nap néztem Nyelvesít És azóta is favorit Nevet
Naplózva
Zoli-kun
Vendég
« Válasz #99 Dátum: 08 jan 12, 11:11:49 »

Én a jetixen láttam a reklámját, és megtetszett. Nevet
És gondoltam megnézem. Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #100 Dátum: 08 jan 12, 11:43:50 »

És a Jetixen kezdted el nézni Te is, vagy kapásból kihasználtad az internet nyújtotta csodás lehetőségeket...? Mosolyog
Naplózva

Susan
Vendég
« Válasz #101 Dátum: 08 jan 16, 01:14:53 »

hátha gyorsan váltott netre Nevet
Azért a net adta lehetőség felbecsülhetetlen..cöcö Hümm-hümm

Én annak örülök h még jóóval a Jetix verzió előtt ismertem meg a Narutot.
Hát nem is tom h mikor ismertem meg pontosa.. úgy 2 éve.. jaja, nyáron lesz 2. Hümm-hümm. Mellesleg a barátomtól hallottam mert mindig azon sírtunk (főleg én) h vége a Dragon Ballnak és nem találok +1 olyan animet ami úgy isten igazán tetszen (történet + grafika + miegyéb). Erre mondta h hallotta h van 1 Naruto nevezetű anime ami igen felkapott és a DB-hez hasonlítgatják.
No én meg gondoltam h utána nézek. 1ből a Youtube-ra cuppantam rá. Megnéztem 1et és mondtam h na ez egész jó.. és jött a 2. .. 3. Hümm-hümm. Úgy körülbelül a 200 részig jutottam el, amit youtubon néztem meg (visszanézve azért ez teljesítmény :-X az a gány min. cö-cö-cö). Közben mondanom se kell h az a biz barát azóta is naruto
De hála vannak jó ötleteim (megkésve 1 kicsit :-[) és gyorsna torrentel letöltötem az összes részt. De nehogy már gyönyör minőségbe meg ne nézzem újra.. meg újra  Nevet (azért éretségi előtt nekem is csak a folyamatos naruto nézés volt a legjobb időtöltés Nevet) majd aztán mikor elfogytak a részek.. jött a manga.. ami van olyan élmény mint az anime.
Már vagy 3* néztem meg az egészet és sztem ham köv 1 ráadás Hümm-hümm, csak legyen vége ennek a fránya vizsgaidőszaknak! :-\
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #102 Dátum: 08 jan 17, 19:20:48 »

Nálam meg az történt hogy néztem a TV erre ráfeküdtem a távirányítóra amikor átkapcsolt a Jetix-re és pont a Naruto ment ( az a rész amikor Zabuza elkapja Kakashit a vízbörtön jutsu-val) Utána nem tudtam leszállni róla
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Rock_Lee
Vendég
« Válasz #103 Dátum: 08 jan 20, 20:35:53 »

Én is a Jetixen láttam először és szerintem nagyon jó ezért én nyomban bele is szerettem.
Naplózva
shik4m4ru
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #104 Dátum: 08 jan 21, 20:16:40 »

Én is előszőr a Dzsetikszen láttam, és megmondom őszintán azt mondogattam magamba, hogy na, ezt a mesét biztos nem fogom nézni soha !! (vszínű a szinkronhangokkal okozott ratyi megjelenésnek köszönhetően). Így Naruto egyáltalán nem volt szimpatikus, az én szememben olyan volt, mint egy bohóc vagy nem tudom  Nevet... Aztán haverom pár hónappal rá felajánlotta hogy leírja nekem DVD-n az első évadot... Hát kapásból megnéztem egy nap alatt, Naruto-val sem volt bajom, sem a többiekkel (itt már japán hangokkal & felírattal) szóval, azóta nem nagyon lehet levakarni a TV elől  Nevet (még van pár rész a Shippuudenből és megnéztem ameddig lehet)  Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins