Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 jan 29, 22:16:50 » |
|
Én is előszőr a Dzsetikszen láttam, és megmondom őszintán azt mondogattam magamba, hogy na, ezt a mesét biztos nem fogom nézni soha !! (vszínű a szinkronhangokkal okozott ratyi megjelenésnek köszönhetően). Így Naruto egyáltalán nem volt szimpatikus, az én szememben olyan volt, mint egy bohóc vagy nem tudom ...
Ez velem is kb. így volt,de csak az első részeknél.A későbbi részek már teccettek és próbáltam nem a szinkronra koncentrálni.Aztán jött a netes nézelődés...
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 jan 31, 15:40:03 » |
|
Én is a jetex-en láttam előszor akkor nem tetszet de aztán a kedvencem lett és megneztem a you tube-on .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 04, 16:21:54 írta h_Tunde »
|
Naplózva
|
|
|
|
bendudu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 jan 31, 18:15:45 » |
|
Én is a Jetix-en kezdtem el nézni.
|
|
|
Naplózva
|
Aki korán kel, az keveset alszik.
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 feb 05, 16:50:58 » |
|
Én a német rtl II láttam először. és olyan vicces így visszagondolva, mert amikor először láttam az előzetest azt hittem h Narutonak van 1 csomó ikertestvére! Aztán kiderült, h klónok voltak... :-X
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
Fuji Taka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 feb 05, 19:47:04 » |
|
Én haveromtól halottam, azt ment a jetixen (mert én ott vettem meg első manga narutomat) és ott belenéztem, és utána youtubpn néztem.
|
|
|
Naplózva
|
Zsolti
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 feb 13, 00:19:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 feb 13, 00:24:25 » |
|
Én a Jetixen láttam elöször, miután megnéztem az 51. részt is, elkezdtem keresni neten a többit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 feb 13, 13:34:41 » |
|
Én is a jetxien láttam egy-kettő részt és nagyon megtetszett a többi meg már jött magától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nidaime
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
A második Hokage
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 feb 13, 16:11:56 » |
|
Egy haverom nyaggatott, hogy milyen jó. Előtte hülyeségnek tartottam, de ma már a kedvencem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sandaimesama86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 feb 13, 16:45:24 » |
|
Tipikusan elnyújtott vacak unalmas animenek gondoltam(140-220-ig az is) De betegen valamit tevékenykednem kelett és megtaláltam za első 25 rész DVD-jét amit hhaverom adott és elkezdtem nézni! Nem lett a kedvencem de unalmas napokon nem vészes! A rövid és tartalmas animéket jobban kedvelem! Jah és csak anyit: nem Naruto-t ismertük meg hanem A Naruto-t...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukekun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 feb 14, 19:51:16 » |
|
Én amikor mondták a Jetixen hogy Valami Naruto mese ÚJ!!!Akkor arra gondoltam hogy egy pillantást megér!!!!Én innen Szettem és még mindig örülök hogy megnéztem az első részt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 feb 15, 00:04:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 feb 15, 14:35:35 » |
|
Én rengeteg fórumon láttam hogy Naruto a téma, és fanfictionökből is sokat elolvastam még mielőtt nézni kezdtem volna. Így hát kíváncsivá tettek hogy ugyan milyen lehet és elkezdtem letöltögetni... amint az kiderül nem bántam meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joeyna
Vendég
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 feb 15, 19:13:10 » |
|
Én a hangszóronkon keresztül ismertem meg a Narutot, mert öcsém(Gluecifer) nézte és üvöltött Aztán énis a gép elé ragadtam így aztán én néztem és üvöltettem, ugyh már csak anyánk hiányzik a sorból
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 15, 19:31:00 írta Joeyna »
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 feb 15, 20:22:14 » |
|
Az unokaöccseim nézték és átjöttek hozzánk és megszerettem A Jetixen néztem először
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
|