24 nov 28, 14:29:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan ismerted meg Naruto-t?  (Megtekintve 106426 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Had2222
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #135 Dátum: 08 feb 29, 20:24:10 »

Én úgyszint a Jetix-en láttam! Eleinte tiszta hülyeségnek tartottam, hogy ninják meg minden egyéb, de utána álmottam valamit (már nem tudom mit xD) és akkor már el kezdtem nézni! ^^ Most meg  a videoplayer-en mindennap legalább 3-4 részt nézek meg!^^
Naplózva
WillOfFire
Vendég
« Válasz #136 Dátum: 08 feb 29, 22:16:25 »

Mivel új vagyok még, gondoltam stílusosan ezzel kezdem. Mosolyog
Egyik délután bementünk az öcsémhez mesét nézni, és micsoda véletlen...a Jetixen pont a Naruto ment.
Egy jó ideig nem néztem utána, aztán nem sokkal később ismét betévedtem pont abban az időben,
és akkor szerettem úgy igazán, ugyanis olyan dolgot hallottam az egyik szereplőtől, amit még soha előtte olyan szépen megfogalmazva nem hallottam. Nevet
Naplózva
Sparky
Chuunin
*

Disco Bear

« Válasz #137 Dátum: 08 feb 29, 22:20:04 »

Hmm.....
Én,is a Jetixen láttam,majd elkezdtem ott nézni,neten töltögetem stb. Mosolyog
Naplózva

jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #138 Dátum: 08 márc 01, 11:37:10 »

mit hallottál WillofFire?? Mosolyog kiváncsi vagyok!
Naplózva
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #139 Dátum: 08 márc 01, 17:58:33 »

Eloszor a csatornakat valtogattam es a Jetixre vittem es a Naruto ment meg nem tudtam , hogy mi az csak azt lattam , hogy verekednek azota le nem toom venni a szemem Narutorol.
Naplózva

WillOfFire
Vendég
« Válasz #140 Dátum: 08 márc 01, 22:24:30 »

mit hallottál WillofFire?? Mosolyog kiváncsi vagyok!

A 17. részben, Haku "szónoklata" Naruto-nak, de főleg ez a rész:
"Miért akarsz ennyire elszántan Hokage lenni?
 Mert arra vágysz, hogy mindenki felnézzen rád, és elismert, híres ninja légy.
Látod? Az életünk csak mások szemén keresztül kap értelmet.
 Ha senki nem lát, és senki nem néz rád, az olyan, mintha nem is léteznél." Mosolyog

Naplózva
kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #141 Dátum: 08 márc 03, 20:29:18 »

Ez tényleg szép Mosolyog
Azok akik az animére azt szokták mondani, hogy ez csak mese én mindig azt válaszolom, h. ennek komolyabb mondanivalója van mint egy egyszerű rajzfilmnek
és ez a mondat ( vagy 3 mondat Nevet ) ezt tükrözi is
de rengeteg ilyen van a Narutoban csak oda kell figyelni
OFF end
És hát ha már itt vok leírom én is hogy ismertem meg a Naruto-t
Szóval... láttam belőle egy részletet, amikor még azt se tudtam ki kivel van, meg h. mi az a shippuuden
szal.  csak annyit láttam h. egy rózsaszínhajú csaj vmi hatalmas fém tömböket "küld vissza a feladónak" (Sakura vs. Sasori)
húú... mondom ez jó! szeretjük a harcokat (egyébként kb. 2 percet láttam)
aztán hazamegyek beírom a videoplayerbe h. naruto 1. rész  és kiadja a vidiket
elindítom: vmi emberkék szaladgálnak egy sötét folyosón és piszkosul keresnek vkit. Nevet
hát mondom biztos h. ennek így kellene kezdődnie?
aztán a sors közbeszólt mert megakadt a vidi (hát igen a videoplayer) úgyhogy itt abba is hagytam
másnap felmentem a suliba és beszélgettem az egyik osztálytársammal aki már régóta nézi a Naruto-t
Ő mesélt nekem róla egy picit, aztán kölcsön is adta DVD-n ( a japán verziót magyar felirattal)
meg olvastam is a magyar mangájából az 1. kötetet
hát be kell valjam a manga meg a beszélgetés után még nem voltam elájulva (aztán mikor az osztálytársam mondta h. még konohai fejvédőt is rendelt a neten hát mondom ez "beteg") (mellesleg mára már nekem is van Nevet )
szóval utánna 2-3 hét alatt megnéztem az összes részt ami addig kijött (kb. shippuuden 40-41. részig)
azóta meg le se lehet lőni annyit beszélek róla (lásd most is :'X )
azóta persze megnéztem a többi részt is és elolvastam a mangát
nah... ennyi (röviden Nyelvesít)
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 03, 21:03:42 írta kana-chan » Naplózva

Chob
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

日本のファン

« Válasz #142 Dátum: 08 márc 03, 21:10:25 »

Annyit hallottam meg láttam neten a Narutoról hogy mivel már régóta bejöttek az animek és éppen nemvolt semmi amit nézhettem volna arra gondoltam hogy elkezdem letölteni és nézni ^^.
Aztán már annyira beleőrültem hogy a winchesteremen szép kishelyet foglal el Nevet.
Nemakartam sorokat írkálni csak röviden és ez sikerült is Nyelvesít
Naplózva

Hatake Mai
Chuunin
*

« Válasz #143 Dátum: 08 márc 03, 21:41:22 »

Én már 5 éves korom óta animés voltam,de a Narutot nem néztem...Aztán 2 otársam(azota az egyik az egyik legjobb bnöm xD)állandoan arrol beszélt,aztán valahogy elkezdem nézni,és beleszerettem...azóta le nem lehet szedni onnan ikszdé az volt a legjobb,mikor unatkoztam és rajzolni akartam és beültem a TV elé h lefotozzam Kabutot asszem,aztán anya meglátta és elkezdi: Te a TV-böl fotozol? Ohh My God Nem szerelmesedtél bele ebbe a rajzfilmbe?Nehogy azthidd h te is egy szereplö vagy!! És nehogy azthidd h neked is van vmilyen szupereröd... ikszdé LOL....én ott akkorát röhögtem...szegényke azthiszi h kiugranék az ablakon h megnézzem tudok-e repülni..vagy beállnék a vonatelé h megtom-e álíltani...Nektek szoktak ilyet beszolni?ikszdé
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #144 Dátum: 08 márc 03, 22:25:18 »

húú ! Engem 1 kicsit érettebbnek néznek Nevet ... Na most deerng a multam és rájöttem , hoyg a dzsetix miatt kedveltem meg a naruto -t , mert ott már anniyra :shit: , hogy már nézhető Nevet
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

WillOfFire
Vendég
« Válasz #145 Dátum: 08 márc 03, 22:30:35 »

Aki a jetix-en kezdte nézni, az mind eleinte csak jókat derült rajta? WTF?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #146 Dátum: 08 márc 03, 23:27:12 »

Én pl. legeslegesleges legelőször a Dzsetikszen láttam a Narutót, magyarul. Éreztem, hogy pár helyen valami sántít a szövegnél, de nem volt olyan rossz (Kiba magyarhangjánál azt keresetem, hol az a kisgyerek, aztán jöttem rá, hogy maga a szörmés fejű fiatalember az o.O). Utánna néztem csak meg eredet szinkronnal, ami először furcsa volt (a magyar után), de végülis az eredeti a jobb. ^^
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 03, 23:28:27 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Hatake Mai
Chuunin
*

« Válasz #147 Dátum: 08 márc 04, 09:03:16 »

Hát engem is érettebbnek néznek,scak anya szerint az animék  durvák,meg véresek...de máskor azt mondja h annyi vér van benne mint egy filmben... ikszdé Am szerintem az eredeti szinkronok sokkal jobbak,mondjuk a magyar után nekem is fura volt,de mostmár ahhoz szoktam ^^
Naplózva
Dosu
Vendég
« Válasz #148 Dátum: 08 márc 04, 23:49:42 »

Szünetbe unatkoztam és haverok beszéltek ott mellettem a jutsukrol meghogy Zabuza meg Naruto.Én meg csak lesek hogy miröl beszélnek ezek.
Én elvoltam a Dragon Ball-al Mosolyog.Haver unszolására megnéztem Jetixen.De nem jött be a hang.Gyors rákerestem neten japánul már jobb volt :)Hát így kezdtem el.Azóta meg feszt rajzolok Nevet,anyu meg mindig azzal jön hogy songoku-t rajzolok már megint.Mondom ja.Közben Kibát rajzoltam de mind1 volt :DDe mi már egész órán Narutot rajzolunk meg harcolunk ki tud többet Ördögi
Naplózva
Shadowy
Újonc
*

« Válasz #149 Dátum: 08 márc 05, 11:48:55 »

Én is régóta szeretem az animeket, de mikor pár éve bejött a Naruto, nem érdekelt annyira. Nekem túl harcosnak tűnt, túl Dragon Ball-osnak (amit anno ugyan imádtam, de azt gondoltam, hogy nem terhelem le magam és a gépem egy kismillió részen át húzodó "csúnyán nézünk egymásra, két pofon egymásnak, újra meredünk egymásra" animére). De a népszerűsége kíváncsivá tett, így utána olvastam. Igazából tetszett a karakterek sokszínűsége, és a zenéje is bejött (Hero's come back-et hallottam legelőször, persze, hogy meggyőző volt ^^), és ekkor jött a nagy bejelentés, hogy Jetix is boldogítani fogja a népet vele. Hát gondoltam, akkor mégis bele fogok kukkantani. Az első részlet, amit láttam, az volt mikor Zabuza és Kakashi mered egymásra, majd az utóbbi elkezdeni leutánozni a kézjeleket. Na mondom, mi van? Ettől még nem vágódom hanyatt... A szinkron miatt amúgy is görcsösen nyúltam a távirányító után, és Naruto pályafutása itt ért volna véget nálam, ha hosszú-hosszú idő után nem tévedek újra a Jetixre. Közben néha láttam részleteket, de annyira sosem kötött le, amíg nem láttam Shikamaru és Kin harcát a selejtezőben. Lehet sokan unalmasnak látták, mert nem volt látványos, érzelmes, de nekem annyira bejött, hogy bizony ésszel is lehet harcolni, nem csak a másikat kell bepaszírozni a falba, hogy gondoltam, annyira mégsem lehet egysíkú, egy próbát megér. Elkezdtem töltögetni, majd még egy kicsit, először magam "cenzúráztam", a számomra érdektelen részeket áttekertem, majd annyira megfogott, hogy érdekelni kezdett a hozzákapcsolódó világ, elméletek stb.
Így úgy vélem, a Jetix rengeteg hiba ellenére, azért mégis jó, hogy vetíti a Narutot.  Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins